colicos; buradayım canımcım. ayşeciği parka götürdüm, epey oyalandık.
o yatmışken bi film izledim. evi toparladım. şimdi mutfağa geçicem bi bakayım dedim,
epey ilerlemiş sayfalar.. sen sağol
ilbilge; hoşgeldin canım, çook geçmiş olsun. en azından kızın iyi di mi?
mikrop falan mı kaptınız, böyle ikiniz birden?dr a gittiniz mi?
pembişim; sağol canım inş.. bence de erkek anneleri sünnet düğünü için beklesinler.
ikinci durumları ne zaman nasıl olur bilinmez
busmai; nerelerde bugün, hiç görünmedi.
evet olabilir.Ona ben de çok şaşırdım. Sanırım pedofili ile alakalı bir durum
Böyle birşeye hiç tahammülüm olamaz, olamazz. bu işi yapıyorsalar sabırlı ve sevecen olmak zorundalar. sinirlerine hakim olamıyorlarsa bu işi yapmasınlar okadar basit. amin. allah kötüsüne rast getirmesin. onlar açısından da hiç iyi olmaz yanii.kreşlerdeki kamera uygulamasından şuan haberim yok.
neden böyle bi şeye karar vermişler, anlamadım..
1 sene kadar anaokulu tecrübem oldu. özel anaokuldu.
diğerleri çok neşeli, sevecen insanlardı ama yanında staj yaptığım öğretmen
biraz sorunlu bi kadındı. ben 18 yaşındaydım o zaman.
bazen çocuklara kötü davranışlarına rastgeldim. Allah korkusu olsun insanda,
insan çocuk sevgisi de sonra geliyor..Rabbim iyilerle karşılaştırsın..
aynen.. ama ben kızımı okula gönderirken zorlanacağımı hissediyorum.
Şükür daha iyiyiz. Ankara'da gittiğimiz arkadaşlar zaten doktordu.colicos; buradayım canımcım. ayşeciği parka götürdüm, epey oyalandık.
o yatmışken bi film izledim. evi toparladım. şimdi mutfağa geçicem bi bakayım dedim,
epey ilerlemiş sayfalar.. sen sağol
ilbilge; hoşgeldin canım, çook geçmiş olsun. en azından kızın iyi di mi?
mikrop falan mı kaptınız, böyle ikiniz birden?dr a gittiniz mi?
pembişim; sağol canım inş.. bence de erkek anneleri sünnet düğünü için beklesinler.
ikinci durumları ne zaman nasıl olur bilinmez
busmai; nerelerde bugün, hiç görünmedi.
Gunaydiiiin! Aysecikle sabahin kor vakti uyandikkarsilikli esneyip duruyoruz.
Birazdan kalkip hazirlanacagim, kahvalti haziryacagim. Bugun nenedeyiz, ogleden sonra da kuzenlerle bahcede mangal yapmayi dusunuyoruz ins..
Pamuk helva, dersler nasil gidiyor bacim?..
Arya, dun yazmadin, nerelerdesin?..
Pembisim, bu gece ruyamda seni gordum ama hatirlamiyorum. Kuafor, son hazirliklar ve yolculuk. Bugun yogun bi gun olacak senin icin. Simdiden kolay gelsin..:)
Colicoscum Efenin kendisi travma sebebi. Yani valla on yaş yaşlandım, yoruldum, dipteyim sondayım depresyondayımbir de ikincisinin de böyle olduğunu düşün?!?!? O yüzden biraz zaman geçmeli ve hayat normale dönmeli. Sonra kısmetse o hayatı yine mahvetmeli hahahha
Kuaföre bi geldim kuaförğm yok!! Çocuğu hastalanmış ve acil çıkmış. Artık burdaki bi elemana karar verdiğimiz rengi boyattık inşallah düğün öncesi süpriz olmaz. Sizce de bu yaz benim için bol testli geçmiyor mu? Hayattt beni neden yorusyosunnnn günün şarkısı.
Herkese günaydın.
Ohhh, nfk ne güzel! Kıskandım.
Colicos, kitap okumak candır.
Kuaföre bi geldim kuaförğm yok!! Çocuğu hastalanmış ve acil çıkmış. Artık burdaki bi elemana karar verdiğimiz rengi boyattık inşallah düğün öncesi süpriz olmaz. Sizce de bu yaz benim için bol testli geçmiyor mu? Hayattt beni neden yorusyosunnnn günün şarkısı.
Amaaan ömrün kitaplarla geçiyor zaten. şaka bir yana harbi rahatlıyor insan yaa başka dünyalara götürüyor. okuma fırsatı bulursun umarım.Nfkcım rüyan hayrolsun bacımmmmm. İyi neneler ayrıca
Colicoscum valla kitap okumak çok güzel yaaaaaa. Ben hiç elime alamıyorum. Bakalım inşallah okul vakti fırsatım olur... Barunun dğzenli olması güzel bence. Şuan ona oyun gibi geliyordur zaten; takıntıya dönğşeceğini sanmam yani
Herkese günaydınnnn ve güzel bir gün diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?