2015tir o ya. 2013 olabilir mi?? Bilmiyorum kafam karıştıbugün aklıma geldi 2013 yazında bezsiz bebek projesi yapan kimdi? ben busmai diye hatırladım? hayretle okuyordum o zaman yazdıklarını...
ne zaman sömestr tatili?Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Haftanın son günü geldi yaşasınnnşaka bi yana kar tatilleri beni de öğrencileri de okuldan baya soğuttu malesef. Şubat tatili bir hafta öne alınsın bence
Eaglecım bağırmak ne haddime aşkolsun :) kocaman öpücüklerrrrrrr <3 sadece yoruldum ben ya. Kendimi 54-64 falan hissediyorum yaş olarak.
Nfk sultan nolacak bu cadının hali bilmiyorum. Şalteri mi indirseniz uyku vakti?? Böylece kalkıp ışık da açamaz
Herkese güzel bir gün diliyorum.
bence 2015 hiiç olamaz2015tir o ya. 2013 olabilir mi?? Bilmiyorum kafam karıştı
iki bebe olunca çarpı iki yoğunsun tabi.. ben de çalışmıyorum ama haftasonu haftaiçi farkını yaşıyorum.Günaydın hayırlı cumalar. Çalışan arkadas lar ne guzel hafa sonuna sevinip hafta başında sendrom yaşıyorlar. Bizde ise hiç bole duygulardan eser yok. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.
e sizin taşınma durumu vardı..Hayırlı sabahlar kızlar , nasılsınız ? Pembe ,senamert, nfk geçmiş olsun ..
Canderin hoşgeldin ...
Busmai. IlahiDonsuz bebeklerin iki tane olacak bu yaz da :) neyneyse ne yaptı acaba, olumlu sonuçlandı mı bezsiz bebek projesi?
Bizde telaş bitmiyor, alt kat komşuya banyomuzdan akıntı varmış, ustalar geldi kaçağı tayin etmeye , güzel haber banyo komple kırılıp tesisat yenilenecek4-5 gün evimizden uzakta olacağız, yarıyıl tatilinde ameliyat işimiz olacak, eşimin aynı tarihlere rast gelen iş seyahati varmış Hayırlısı ile atlatırız insallah hepsini ..
Hepinize hayırlı cumalar
Evet Mart ayında belli olacakmış iş yerindeki son durum , eğer taşınacak olursak gider ayak boşa masraf olacak,e sizin taşınma durumu vardı..
Kolay gelsin canımmmm.Günaydın. Misafir nedeniyle yazamıyorum. Öpüldünüz.
Bana hamilesin gibi geldi valla test sonucuna bakınca. Hakkında hayırlısı olsun. Ama bence hemen bi doktora veya hastaneye gidip kan tahlili yaptır. Umarım gönlüne göre olur.Yardimmmmmadetim bir hafta gecikmisti test yapmayi dusunurken adet oldum dger adetlerim gbi degl ve on gunu gecmesine ragmen hala koyu kahve renginde bseler gelio test yaptm ikinci czgim pembe ckti ertesi gun tekrarladim sonc yne ayni szce bu ne bosuna umutlanmak istemiyorum lutfen szin tecrubelerinzden faydalanmak istyorm
Saol insallah ilk hamileligim olckBana hamilesin gibi geldi valla test sonucuna bakınca. Hakkında hayırlısı olsun. Ama bence hemen bi doktora veya hastaneye gidip kan tahlili yaptır. Umarım gönlüne göre olur.
Bana hamilesin gibi geldi valla test sonucuna bakınca. Hakkında hayırlısı olsun. Ama bence hemen bi doktora veya hastaneye gidip kan tahlili yaptır. Umarım gönlüne göre olur.
Çok sevindim :) Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin.Kizlar 2buck haftalik hamileyimmm :) allah herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?