Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın hayırlı cumalar. Çalışan arkadas lar ne guzel hafa sonuna sevinip hafta başında sendrom yaşıyorlar. Bizde ise hiç bole duygulardan eser yok. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.

selamün aleyküm canlar.. cumamız mübarek olsun.. herkese güzel bi gün diliyorum.
ayşecikle geç kalktık. kahvaltı sofrası hala masada. duş aldık, tırnak kestik, saç kuruttuk..
akşama ne yemek yapıcam hiiiç bilmiyorum bakalım. evi toparlayalım ayşecikle cuma sohbetine gidicez inş..

ne zaman sömestr tatili?
kendini 54-64 mü hissediyorsun? abartma kızııım..

bizim yatağa çıkmaya çalışınca, babayı taciz edince geri püskürtüyorum ama ışıkların kapalı olması onu etkilemiyor.
yatağından çıkıp karanlıkta bıdı bıdı dolaşıyor odanın içinde

2015tir o ya. 2013 olabilir mi?? Bilmiyorum kafam karıştı
bence 2015 hiiç olamaz geçtiğimiz yaz değildi diye hatırlıyorum ben de, eaglee ın dediği gibi 2013 yazı muhtemelen.
Günaydın hayırlı cumalar. Çalışan arkadas lar ne guzel hafa sonuna sevinip hafta başında sendrom yaşıyorlar. Bizde ise hiç bole duygulardan eser yok. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.
iki bebe olunca çarpı iki yoğunsun tabi.. ben de çalışmıyorum ama haftasonu haftaiçi farkını yaşıyorum.
eşim bazı haftalar cumartesi mesaiye kalsa da, pazarları evde. ve ona gore düzen oluyor.. sanırım bu da etkili
.

Selam kızlar
Hoşgeldin canderin Allah Duruya sağlık versin
Bu kadar uzun süre korunmayı başaranları da ben anlamıyorum çok istikrarlı olmak lazım ;en başta pembehipopotam ı :)

Eaglee bezsiz bebek işini yapan neyneyse idi ben de şaşırmıştım 1 yaşındaydı çocuklarımız

Ben donsuz bebek yaptım :)2 yaşında kerem korktuğu için bıraktım

Hayırlı sabahlar kızlar , nasılsınız ? Pembe ,senamert, nfk geçmiş olsun ..
Canderin hoşgeldin ...

Busmai. Ilahi Donsuz bebeklerin iki tane olacak bu yaz da :) neyneyse ne yaptı acaba, olumlu sonuçlandı mı bezsiz bebek projesi?

Bizde telaş bitmiyor, alt kat komşuya banyomuzdan akıntı varmış, ustalar geldi kaçağı tayin etmeye , güzel haber banyo komple kırılıp tesisat yenilenecek 4-5 gün evimizden uzakta olacağız, yarıyıl tatilinde ameliyat işimiz olacak, eşimin aynı tarihlere rast gelen iş seyahati varmış Hayırlısı ile atlatırız insallah hepsini ..

Hepinize hayırlı cumalar

e sizin taşınma durumu vardı..

e sizin taşınma durumu vardı..
Evet Mart ayında belli olacakmış iş yerindeki son durum , eğer taşınacak olursak gider ayak boşa masraf olacak,
yoksa vesileyle banyo yenilenmiş olacaktı 7 seneden sonra :) üzülmezdim.. Hayırlısı olsun artık komşuya rahatsızlık vermemk için mecbur yapılacak ..

Günaydınlar herkeseeeeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah :)

Senamertcim cidden çalışmak dediğin anlamda güzel. Evde olunca hergün birbirinin aynı. Gerçi aile ve akrabanın bulunduğu şehirdeysen çalışmamak daha güzel bence :)

Siz deyince hatırladım bezsiz bebek olayını. Valla ben şimdi bile yapamam. Bez almaya devam

Pamuk helvacım ne sinir bi durum olmuş. Ama bi bakmışın iş değişikliği olmamış; ozaman da iyi bişi yani :) komşun açısından da çok kötü banyonun akması. Neyseki hallediyorsunuz.

Busmai sen gurbet nedir bilir misin bacımmmmmmmm??? Hasta olduğunda kendine bir tencere çorbayı kendin yapmak zorunda olman, 20-25 günlükken bebişle yalnız kalman, gece titremeler geçirecek kadar hastayken acile gidememek çünkü bebeğini kimseye bırakamayacak olmak. Daha saymadığım şeyler de cabası. Yani bunlar insanı istikrarlı yapıyor

Tıraşa götürdüm oğluşu. Çok uykusu var modundaydı ama şimdi kuduruyor. Uyusun da ben de işime gücüme bakayım beaaaaaaa.

Yardimmmmm adetim bir hafta gecikmisti test yapmayi dusunurken adet oldum dger adetlerim gbi degl ve on gunu gecmesine ragmen hala koyu kahve renginde bseler gelio test yaptm ikinci czgim pembe ckti ertesi gun tekrarladim sonc yne ayni szce bu ne bosuna umutlanmak istemiyorum lutfen szin tecrubelerinzden faydalanmak istyorm

Yardimmmmm adetim bir hafta gecikmisti test yapmayi dusunurken adet oldum dger adetlerim gbi degl ve on gunu gecmesine ragmen hala koyu kahve renginde bseler gelio test yaptm ikinci czgim pembe ckti ertesi gun tekrarladim sonc yne ayni szce bu ne bosuna umutlanmak istemiyorum lutfen szin tecrubelerinzden faydalanmak istyorm

Eklentiler

• 2015-01-16 08.15.50.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 2015-01-15 08.33.15.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 51
Bana hamilesin gibi geldi valla test sonucuna bakınca. Hakkında hayırlısı olsun. Ama bence hemen bi doktora veya hastaneye gidip kan tahlili yaptır. Umarım gönlüne göre olur.

Bana hamilesin gibi geldi valla test sonucuna bakınca. Hakkında hayırlısı olsun. Ama bence hemen bi doktora veya hastaneye gidip kan tahlili yaptır. Umarım gönlüne göre olur.
Saol insallah ilk hamileligim olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…