bende onbes tatilde yani bu cuma tuvalet egitimine baslasam mi diye dusunuyorum tam yazicaktm baktimki nfk uzun uzun anlatmis yaza birakirsam ramazanda yapamicam sonrasinda hemen tatil donunce de ablamin cocugunun sunnet var yaniannemlere gidicez ee taa eylule sarkicak ve zumra daha hreketlenmis olucak ama onbes tatilde esik zumrayla ilgulense bende surekli yasirle ilgilensem dyorum ama kisin zorlugjndab da korkuyorum ne yapsam bilemedm
selam canlar.. herkes iyidir inş..
pembişim, yine otomatiğe bağlamışsın. kolay gelsin bacımm..
born, yazın sıcak havada daha kolay olur tabi, ama dediğin gibi ramazanda olmaz.
çünkü gerçekten sabır zorlanıyor, oruçla bir ikisi kesinlikle çekilmez.
ben kısa süreceğini düşünüyorum ama yine tedbirli olup bir hafta, on gün belki daha da fazla zaman ayırmak lazım.
eşinin mutlaka evde olması gerek. ben işi gücü bırakıp bütün gün onun başında beklediğimi biliyorum.
gözümü ayırdığım an yapıveriyordu. bazen halinden tavrından yapacağını anlıyorsun da lazımlığa oturtuyorsun cünkü. Abim de yazin evde old zamana rastgeldigi icin çok yardimci olmuştu yengeme. Tuvalete götürüyor bi kaza olunca da güzel temizliyor yikiyor giydiriyordu.
Bu bizde hep var maalesef.kızlar, bir süredir ayşecikte bi hal var. hani 2 yaş sendromu, benlik, bencillik dönemi diye düşünüyorum ama..
normalde kıskanan bi çocuk değil. akşam babası gelince biz yanyana oturunca, az yakınlaştığımızı görsün
çocuğa bi hal oluyor. geliyor pat pat vuruyor, kime gelirse.. sonra tripler, küsmeler.. farklı koltuklara oturtuyor bizi,
sonra babaya 'sen anneyle konuşma, sarilma' diyor.. falan filan.. var mı sizde de böyle şeyler?
Peki ne yapmak lazim?.. Biz seni cok seviyoruz, gel sen de hep birlikte oturalim diyoruz mesela gelmiyor. Acaba bu hassasiyeti kasimamak için tamamen uzak mi durmali?..Bu bizde hep var maalesef.
Biz üçümüz sarılıyoruz öyle durumlarda. Yine de değişmiyor. Bir süre sonra düzelir inş.Peki ne yapmak lazim?.. Biz seni cok seviyoruz, gel sen de hep birlikte oturalim diyoruz mesela gelmiyor. Acaba bu hassasiyeti kasimamak için tamamen uzak mi durmali?..
Valla o durumda Esim çok hassas hemen kalkiyor peşine gidiyor. Ama kucaga gelmiyor. Dakikalarca ugrasiyir babası bin bir oyun yapiyor da zar zor ikna oluyor velet.Biz üçümüz sarılıyoruz öyle durumlarda. Yine de değişmiyor. Bir süre sonra düzelir inş.
Antibiyotiğin etkisi. Sanki hic dişle alakali bi sorun yokmuş agri yasanmamis gibi oluyor. Uzun vadede tedavi edilmezse tekrarlar ama.Yarın benimde dis randevum var şişlik indi. Hatta ağrım da yok bu normal mi
Oturmasi için basta teşvik vermiştim ben bazen ben de klozete oturup şarki soyluyordum.Born denemekten zarar çıkmaz üç gün dene ben bazen bezinin çıkarmak istediğinde banyoya götürüyor um ama oturmuyor. Yazi bekleyenler tayfasindayim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?