Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

"Of ya, post: 38926461, member: 652843"]Kizlar 2buck haftalik hamileyimmm :) allah herkeze nasip etsin[/QUOTE]
Hayirli olsun Allah tamamına erdirsin

slm kızlar nasılsınız?
kimsecikler de yok emme ben anca iksini bir uyuttum maşallah:)
pembe canım nasılsın efem nasıl oldu? bu arada dediğini yaptım yardımcımla konuştum devem ediyoz şimdilik.
evet yusuf paşa uyandı ben gidim bari
öpüyorum hepinizi
nfk mesajlaraına bak canımcım

Selam kıslar nasılsınız ? Bugün evdeyiz çocuklar oynuyor ben de biraz temizlik biraz mola, biraz temizlik biraz mola devam ediyorum
Hepinize güzel bir pazar akşamı diliyorum

Bugün yoğun bir gün geçirdi oğluşum. 1,5 saat kadar avmde aktık. Sonra eve geldik ve öğle uykusu uyumadan doğum gününe gittik. Orda bol hoplama ve zıplama sonrası market alışverişine gittik. Sonra eve gelip mızırdanıp durduk ve 19:30da uyuya kaldık kocacığımla film ve dizi izledik. Hayat böyle güzel :)

Selam kızlar. Bir türlü yazamıyorum ama tatilde bol bol yazacağım inş. Cumaya misafir var. Bu sırada yazabilir miyim bilmiyorum.

slm canlar..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun herkese hayırlı huzurlu bi gün ve hafta diler

bahar, bacım mailime baktım, kuzuları gördüm ama sen yoksuuuun

ilbilge, bu nasıl bi yoğunluk bacım. yeni taşınmış veya doğum yapmis gibi sürekli misafir... Allah kolaylık versin..

Günaydınlar herkeseee. Anca yazabiliyorum. Sabahtan doktora kontrole gittik. Çok şükür iyileşmişiz. İlaçları kullanmıcaz artık.

Okulun son haftası hayırlı uğurlu olsun

kızlar günaydın,
tatile son 5 gün... çok şükür...
yarıyıl tatilinde bezden kurtulmayı beceriririz umarım.
aranızda var mı kurtulan, nasıl kurtuldunuz?

Nerdesiniz topikcanlar?!
Aysecikle koruda dolastik parkta eğlendi biraz. Simdi döndük ev almis basini gidiyor. Ama hicbirsey yapasim yok. Regliyim zati, kizi uyutsam da ben de uyusam diye gozunun içine bakiyorum.

Dun gündüz vakti dudagimda koca bi uçuk cikti. Bu nedir boyle yaa!

Günaydınlar herkeseee. Anca yazabiliyorum. Sabahtan doktora kontrole gittik. Çok şükür iyileşmişiz. İlaçları kullanmıcaz artık.

Okulun son haftası hayırlı uğurlu olsun
Hamdolsun geçti bitti. Okulun son haftasi da hayirli olsun.

herkese merhaba,

ev hanımlığına yavaş yavaş ayak uydurmaya çalışıyorum ama nedense işlere yetişemiyorum hala bir enterasanlık var bu işte

anaa okullar ne çabuk tatil olacak
canderin sende hoşgeldin bende henüz tuvalet eğitimine başlamadım bakalım ne zamana kısmet olacak

şeker portakalımm, avm ye aktın heralde? istediğin gibi alışveriş yapabildin mi?

ev olayına alışmak için de sana tavsiyem liste yap. şimdi komik gelecek ama ben öyle yapıyorum bazen.
yapılacak işleri önem sırasına gore, ya da zamanlamasına gore listele. ona gore hareket et.
sen senelerce çalıştın, evi, işi, eşi, çocuğu idare ettin, bunu âlâ yaparsın

tuvalet eğitimine gelince, ben başlamadan birkaç gün izleyip ne zaman tuvalete çıktığını not ettim.
kahvaltıdan hemen sonra kaka yapıyor, ondan iki saat sonra çiş falan.
ama genel olarak iki saatte bir lazımlığa oturttum (lazımlık da daha önce hep salondaydı ve oyun oynuyordu onunla.
bebeğini götürüp tuvaletini yaptırtıyorduk. böyle alıştı)
bezi de birden bıraktım. birkaç tane alıştırma külodu almıştım.
hani dışarı çıkarsam takarım diye, bir kez kullandım. o da kaliteli mi değildi ne, sızdırdı.
bir daha da takmadım. ilk günler sabır zorladı gerçekten.
bir iki kazadan sonra yerdeki halıları tamamen kaldırdım. koltuk ve yatağa çıkmasına pek izin vermedim
kendi yatağında çarşafın altında alt açma olduğu için oturmak istediğinde orada oturdu, oynadı.
Sabah ilk uyanınca hemen oturtunca yapıyor zaten. 4-5 günden sonra oturttuğumda yapmaya başladı.
yani kendini tutmayı öğrendi. o zaman da sticker verdim banyo duvarlarına yapıştırdı, bolca aferin aldı.
babasını aradım, nenesini aradım onun yanında ayşe kakasını tuvalete yaptı dedim, yağladım balladım.
herşeyi anlıyor veletler wc listem vardı, hangi saatte tuvalete gitti yaptı mı hepsini not alıyordum.
10. günde de haber verdi. 15 günde de tamamen alıştı diyebilirim.
ilk 3-4 gün gece de bezlemiştim (o uyuduktan sonra)
sonra onu da bıraktım. akşam yatmadan hemen once tuvalete gidiyor. gece de ben kaldırıyorum.

şimdi kasları daha da gelişti, şuan ya da yazın çok daha kolay olacak,
3-4 güne alışacaklar inş, tereyağından kıl çeker gibi halledeceksiniz.  İs ki, anne hazir olsun. Tuvalet eğitimi sirasinda idrar yolu enf riski artiyor demişti arya, soğuğa karsi da temkinli olmak lazim. Yazin çok daha avantajli.

Son düzenleme:
Nfk ben hiç hazır hissetmiyorum tuvalet eğitimine. Olmazsa iki hafta seni misafir etsem yaza doğru ne yüzsüzüm dimi

Eve geldim bişiler yedim sonra bakıcımızın kızı ile ders çalıştık. Şimdi oğluşla kopuyorum :) yarın yine kardeşime koli yollıcam inşallah. Yaptım topiğimizin ıslak kekini. Yarın da patatesli ve peynirli kek ile havuçlu tarçınlıyı yapıcam inşallah. Beyfendi börek istemiyomuş yarın öğleden sonra da caddeye aksam iyi hissedicemmmm

Kızlar bu arada bugün ilk defa avcı böreği yaptım. Çok yemiştim ama ilk defa yaptım. Ve çooooook beğendim manyak hatun kendi yaptığını beğeniyo demeyin koca tepsi börek bitti ve oğluş da severek yedi. Sonuçta içinde kıyma ceviz ve bulgur şeklinde besleyici bi ton şey var herkese tavsiye ediyorum. Ben şu linktekini yaptım ve salça da koydum yarım kaşık.

http://www.nefisyemektarifleri.com/avci-boregi-yapilisi/

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :)
Gece 2de oğluş kalkınca onu uyutmak için yanına uzandım. Ve öyle de kalmışım!! Az önce uyandık. Hemen kahvaltı yapıp işlere girişmeliyim
Güzel bir gün diliyorum herkeseeeeee :)

Kahvaltımı yapıp cevizli tarçınlı kekimi fırına sürdüm. Sonra bi geldim baktım ki daha günaydın bile yazmamışsını!!!! Not girişi bitmeseydi hepinize zayıf performans verirsim

Günaydınnnnn.
Avcı böreğini ben de yapmak istiyorum ama birtürlü kısmet olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…