Kızlar konak ğroblemi yaşayan var mı??
Bizde oldu malesef( zeytinyağı sürdüm bekletip tarafım yıkamadan önce, sonrada konak önleyici şampuanla yıkadım mustelanın 2 kez. Henüz geçmiş değil (
kızlar internetten aldığımız ürünler kaç günde elimize gecer..
alemsn vala güldümben gitti gidiyro .comdan aldım bugun geçer elinize dedi kapı çaldı komşuymuş bende yürüteç sanrım
3günde geçer yada 1 hafat içinde benimkiler istanbulda oldum için 1 gün içinde geliyor
mesela geçen defactoda eşime kazak almaya gittik bedeni yoktu netten sipariş verdim ertesi gün geldi
bebeğin dişlerinin karbonhidrat içeren sıvılarla sık veya devamlı temas etmesi
dişlerinin çrümesine sebeb olabilir
bu yüzden bebeğinizin uzun süre biberonla beslenmesine izin vermeyin ve çocuğunuza bardaktan içmeyi olabildiğince erken öğretin
yazıyor hip mamanın üstünde
Bizde var malesef cok sinir bisey zeytinyagi surup tirnakla kaziyorum sonrada konak taragiyla tarayip banyo yaptiriyorum ama her doktora gidiste doktor yogun konagi var diyor zeytinyagi sur diyor ee naptiysam gecmedi gene olusuyor su mustelanin konak sampuanini almayi dusundum ise yarar mi ki acaba
alemsn vala güldümkomşunu görünce suratında asılmıştr dimi :) valahi şimdi beklemek zor geliyor bebefixden aldım bnde inşlh yarın gelr yada enn gec pazartesi baktım sipariş takibinden kargoya hazır diyor sabh verdk siparişi çabucak gelsnde oğluşum oynasın
Senin kiz hipp mamayi sevdimi veriyormusun ilave mama?
bebefixten hoppalamızı s,pariş ettik kraft x factor 129tl kapıda ödeme istedgm için 6.90 ptt kargo ücretyle 135.90 bakalım nezaman elimize ulaşıcak...oğluşum sever umarımda paralar çöpe gitmezEki Görüntüle 575789
canım bende 1 ay sonra işe başlayacağım yazdıklarını iki kere okudum ama nasıl rahatladım tarif edemem işe baslayınca bebegım mahsun kalırmı benı ozlermı emmek ıstermı ağlarmı dıye dusunup durmaktan kendımı yıyıyorum ama bebekler alısıyor bızız alısamayan demıssınya haklısın sanırım.onlar dunyayı yenı ogrenıyor alısmaları kolay olur ama bız alısamıyoruz ama çalışmadanda hayat şartları zor hem psıkolojık hem maddı acıdan cok şükür işimiz var.evde sureklı olmakta yıpratıcı ama bebegımde ayrı kalmakta zor ıkı ara bı dere :)Çalısmaya başlayan anne olarak stress yapmayın bebekler alışıyor,alisamayan biziz sanırım :) bende çalışan bir annenin cocuguyum,annem hem çalışıp hem de 4 tane büyütmüş.İlk hafta zorlandım dogrusu,süt sağmak eziyet gibiydi,is yorgunluğunun üstüne.Eve biraz gecikeceğim sıra göğüslerim sızlıyor.Sonuc itibari ile psikolojimde,fizyolojimde alıştı.Birde gun içerisinde bebegim uyuduysa aksam daha kolay ve iyi uyuyor,uyku uykuyu getiriyor.Ama kesinlikte bebekte düzen yok,uyku egitimi bende denemeye çalıştım ama külliyen yalan,meme emen ya da anne sutu ile beslenen bebeklerde düşük kalori alımından dolayı uyanma sıklığı daha fazla.Bu hogg denen abla mama ile beslenen bebelere göre yazmış.Esimin küçük yeğeni altı aylık o doğduğundan beri sadece mama alıyor,uyku egitimine gerek yok,cocuk 7/24 masallahi var uyku halinde,resmen karnı tok sırtı pek :)sağlıklı olsunlarda varsın bir gunü bir gunünü tutmasın.Benim oğlanı babaannesi uyuturken eeee eeee diye uyutuyormuş,bende beşiğinde sallarken fark ettim ki kendi kendine eeee eeee diye söylene söylene uyuyor bir haftadır :)) ve beni tanıyor artik ellerimle çağırınca kollarını one uzatıyor,icim icime sığmıyor :))
bende 2. dönem çalışmaya başlıucam herşeyin daha da
zorlaşacağını düşünüyordum ama söylediklerin içime su serpti. okul evime çok yakın umarım iyi olur :26:
sünnetiniz hayırlı olsun darısı başımıza inşallah ben şubat tatilinde yaptırmayı düşünüyorum
önerilerin var mı bana nelere dikkat etmeliyim?
Sagol canım,valla ilk gun yaptırdıktan sonra 3-4 saat cok huzursuzdu,ağladı.Ertesi gun hiçbisey olmamış gibiydi.Sadece 1 hafta kadar korumak,temas ettirmemek gerekiyormuş,kaynatip soguttugumuz su ve pamukla altını temizliyoruz merhemini sürüyoruz,bugün kurumaya başlamış iyice.Dönmeye başlamadan tam yaptırmak gerekiyor,bizim ki yuzu koyundan döndüğü icin o sekilde koyamiyoruz mesela.
Bende izmirliyim :)ama koca pesine düştük geldik İstanbul'a :)
Kızlar hepınıze merhaba umarım bebıslerınız ıyıdır.. Bız bugun kontrole gıttık rota asımızı olduk kızım 68 cm 7300 gram olmus masallah.. Doktor cok ıyı gordu cok hareketlı dedı. Bende yurutecı sordum ( gercı aldım sormadan) gunde yarım saatı gecmıcek sekılde kullanabılırsın dedı. Ek gıda olarak meyve yogurt ve gece yatmadan once sutlu pırınclı kasık maması verdı.yogurdu gunluk sutle yapabılırsın ama kasık maması suyla dedı. Meryem nazım grıp gıbı bogazları kızarık surup ve. Burun spreyı verdı 5 gun kullanıcaz. Kızım masallah donmeye basladı hatta arada emekler gıbı dızlerının ustuyle gıtmeye calısıyor gıdıyorda oyuncaklarını almak ıcın erken yurucek galıba bana cekmıs ben 8 aylıkken yurumusum :)) Benden haberler bukadar sızler nasılsınız?
kargomuz kaybolmuş :26:
benim kızımda hemen hemen aynı yaa yalnız biberon alıyo ama daha az acıkıyo şimdi sanki bide bıraksam 24 saat gögsümde durur gögsümde uyuyo ama beşige koyunca gözlerini açıyo gece desen 11 12 gibi uyuyo bide ben çalışıyorum gece kaç ta uyanacagı hiç belli olmuyo gögsümde durursa ne ala yoksa gecede iyi uyumuyo zombi gidi okula gidiyorum nasıl ders anlatıyorum hiç bilmiyorum gece geç yattıgı için kayınvalidem öğleye kadar mümkün mertebe limitlerinde uyutuyo ben eve geldikten sonra da uyumuş oluyo ve öyle uzun uzun yatmıyo kızım inş. düzene girer yoksa ne kadar dayanırım bilmiyorum
bak sen şu tıfıla, esir almış anneseniHuhu merhaba herkese. hic yazmaya firsat bulamiyorum ben yakizim sagolsun yapisik ikiizim gibi ev aldi basini gitti uyurken supurge acsam hemen uyaniyor uyumazken hayatta yalniz kalmK istemiyor. bazen cok bunaliyorum. gecen azcik moral olur hem sikilasirim diye yuzmeye yazildim haftada iki gun iki saat dun gittim bugun pertim cikti resmen parmak ucuma kafar heryerim agrimis. Dun aksam kizimi oyun halisina yuz ustu koydum bi baktim hooop sirt ustu donuverdi bi daha cevirdim bi daha dondu. ama sirt ustu yatarken donmedi henuz
benim ev çatı kat, alt boş üst boş, mantolama yok, camlar eski ahşap çerçevelilerden..bizim ev çok sıcak oluyor.ben oğlmu tek kat giydiriyorum.sadece gece yatarken kaloriferler söndüğü için
iki pijama üstüste giydiyorum.zaten az terlese isilik oluyor sıcağı sevmiyor
maşallah kızına,, 68 cm hea?!Kızlar hepınıze merhaba umarım bebıslerınız ıyıdır.. Bız bugun kontrole gıttık rota asımızı olduk kızım 68 cm 7300 gram olmus masallah.. Doktor cok ıyı gordu cok hareketlı dedı. Bende yurutecı sordum ( gercı aldım sormadan) gunde yarım saatı gecmıcek sekılde kullanabılırsın dedı. Ek gıda olarak meyve yogurt ve gece yatmadan once sutlu pırınclı kasık maması verdı.yogurdu gunluk sutle yapabılırsın ama kasık maması suyla dedı. Meryem nazım grıp gıbı bogazları kızarık surup ve. Burun spreyı verdı 5 gun kullanıcaz. Kızım masallah donmeye basladı hatta arada emekler gıbı dızlerının ustuyle gıtmeye calısıyor gıdıyorda oyuncaklarını almak ıcın erken yurucek galıba bana cekmıs ben 8 aylıkken yurumusum :)) Benden haberler bukadar sızler nasılsınız?
sen yine zeytinyağına devam et,Kızlar konak ğroblemi yaşayan var mı??
Bizde oldu malesef( zeytinyağı sürdüm bekletip tarafım yıkamadan önce, sonrada konak önleyici şampuanla yıkadım mustelanın 2 kez. Henüz geçmiş değil (
aynenCenacım kvler laf soylemek olsun dıye konusuyor bazen bız bılınclı annelerız okuyoruz arastırıyoruz bebeklerımız ıcın en ıyısını yapmaya calısıyoruz ama zahıl muamelesı goruyoruz. Bende zara baby nın urunlerını kullanıyorum o corabı ben gysem ısıtır :):))
sitesine bağlı canım..kızlar internetten aldığımız ürünler kaç günde elimize gecer..
kargo şirketinin sorumluluğu..kargomuz kaybolmuş :26:
canım bende 1 ay sonra işe başlayacağım yazdıklarını iki kere okudum ama nasıl rahatladım tarif edemem işe baslayınca bebegım mahsun kalırmı benı ozlermı emmek ıstermı ağlarmı dıye dusunup durmaktan kendımı yıyıyorum ama bebekler alısıyor bızız alısamayan demıssınya haklısın sanırım.onlar dunyayı yenı ogrenıyor alısmaları kolay olur ama bız alısamıyoruz ama çalışmadanda hayat şartları zor hem psıkolojık hem maddı acıdan cok şükür işimiz var.evde sureklı olmakta yıpratıcı ama bebegımde ayrı kalmakta zor ıkı ara bı dere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?