Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar konak ğroblemi yaşayan var mı??
Bizde oldu malesef( zeytinyağı sürdüm bekletip tarafım yıkamadan önce, sonrada konak önleyici şampuanla yıkadım mustelanın 2 kez. Henüz geçmiş değil(

Bizde var malesef cok sinir bisey zeytinyagi surup tirnakla kaziyorum sonrada konak taragiyla tarayip banyo yaptiriyorum ama her doktora gidiste doktor yogun konagi var diyor zeytinyagi sur diyor ee naptiysam gecmedi gene olusuyor su mustelanin konak sampuanini almayi dusundum ise yarar mi ki acaba

kızlar internetten aldığımız ürünler kaç günde elimize gecer..

ben gitti gidiyro .comdan aldım bugun geçer elinize dedi kapı çaldı komşuymuş bende yürüteç sanrım

3günde geçer yada 1 hafat içinde benimkiler istanbulda oldum için 1 gün içinde geliyor

mesela geçen defactoda eşime kazak almaya gittik bedeni yoktu netten sipariş verdim ertesi gün geldi

alemsn vala güldüm komşunu görünce suratında asılmıştr dimi :) valahi şimdi beklemek zor geliyor bebefixden aldım bnde inşlh yarın gelr yada enn gec pazartesi baktım sipariş takibinden kargoya hazır diyor sabh verdk siparişi çabucak gelsnde oğluşum oynasın

Senin kiz hipp mamayi sevdimi veriyormusun ilave mama?

Bizede konak baslangici dedi yogunlasmaz insallah. Mustelanin sampuaniyla yikamaya basladim smdi ben bastan beri vardida konak yok diye unutmusum onu kullanmadim simdi basladim. Tirnaginla kazima cnm tahris edebilirsin, zaten ciltleri cok hassas. İnce tarakla tariyorum ben

sorma hani bayramda kıyafet alırdıkda küçükken sabahın köründe giyerdik ya gelsede kızımı bindirsem diye heycanlandım

annem diyorki kızımın fotosunu çek saçlarınıda yap beklemedeyiz

bizim kargoda çıkmış yola arabanın plakası var ama hala yolda

Senin kiz hipp mamayi sevdimi veriyormusun ilave mama?

canım bi kaç kez verdim benimki mamayı yemiyor diliyle itiyor bride ağzını kitliyor

şu kavonoz püsreler varya onun milupanın fasulye domates püresini sevdi sütlaçı yemedi

cok guzelll bende pasama bunu mu alayım yoksa bugun sıparıs ettıgımızı dıye kakarsız kaldım ve en son resmını yukledıgımı almada karar kıldık..yanı bıraz nefes alabılecegımı umuyorumm..umarım dedıgın gıbı benım emir paşa da begenır yoksaa parayamı yanarsın..yer kaplamasına mı:)mama sandalyemızde kızkardesım kızında kullanamadıgı mama sandalyesını verıyor elden ele yapacagızz..tertemız duruyor valla ver dedımm..mama sandalyesı parasınada salıncak aldık oglusaa

canım bende 1 ay sonra işe başlayacağım yazdıklarını iki kere okudum ama nasıl rahatladım tarif edemem işe baslayınca bebegım mahsun kalırmı benı ozlermı emmek ıstermı ağlarmı dıye dusunup durmaktan kendımı yıyıyorum ama bebekler alısıyor bızız alısamayan demıssınya haklısın sanırım.onlar dunyayı yenı ogrenıyor alısmaları kolay olur ama bız alısamıyoruz ama çalışmadanda hayat şartları zor hem psıkolojık hem maddı acıdan cok şükür işimiz var.evde sureklı olmakta yıpratıcı ama bebegımde ayrı kalmakta zor ıkı ara bı dere :)

maşallah canım.biz de yarın doktora gidiyoruz.rota aşımızı olucaz. benim oğlum da 2 hafta önce çok öksürüyordu. peditus yazdı doktor başka bişey vermeme gerek kalmadı. Allaha şükür hemen geçti öksürüğü. serum fizyolojik kullandık biz burnu için. sadece tuzlu su. onu damlatıp aspiratörle çekince çok rahatlıyordu. inşallah sizinki de hemen geçer.

canım biryerde okumuştum anneler çalışmaya başlayınca bebeklerin uyku düzenleri değişiyormuş.anneyle daha çok vakit geçirmek için uyumamakta direniyorlarmış. benim oğlum da öyle. ben de öğretmenim akşam bir geliyorum nasıl yapışıyor.sadece kucağımda olmak istiyor. gece de aynı dediğin gibi 11-12 den önce uyumuyor.tam daldıktan sonra yatağına yatırabiliyorum ancak. inşallah düzene girecek hepsi.

bak sen şu tıfıla, esir almış anneseni
seninki zor olanı yapmış, yüzüstünden sırtüstü dönmüş..
bizimki henüz onu beceremiyor, bi çabası da yok..
yüzmeye nererede kaydoldun, ben de düşündüm..
ama biraz yorgunlugün sütü etkileyeceğinden korktum,
eşim de kış, üşürsün dedi..

bizim ev çok sıcak oluyor.ben oğlmu tek kat giydiriyorum.sadece gece yatarken kaloriferler söndüğü için
iki pijama üstüste giydiyorum.zaten az terlese isilik oluyor sıcağı sevmiyor
benim ev çatı kat, alt boş üst boş, mantolama yok, camlar eski ahşap çerçevelilerden..
60ta yakıyorum kombiyi anca ısınıyor.. gündüz badisinin üstünde ya kadife tulum ve yelek var,
ya birkat penyenin üstüne yün hırka..
gece de pamuklu üst giydiriyorum, zaten yorganı yün.. üşüme gibi bi durum olmaz..
gece de açık kalorifer.. anca ısınıyoruz biz..

az önce kuzene gittim ziyarete, 1,5 aylık bebeği var..
yeni mantolama yapılmış binaya..
40ta yanıyor kombi, bütün odalar kapılar açık..
öyle sıcakki ev..
(ben sadece salon yatak odası yakıyorum, kapıları kapalı..
gece gündüz 60ta yanıyor..yine de o kadar sıcak olmuyor..
kombinin model ve markası da farkeder ama bi ton para bayılacağız faturaya minimumda yakan kadar ısıtmayacak:100:)
şu bina yenilense de kurtulsak yaa!!!

maşallah kızına,, 68 cm hea?!
erkeklerle yarışıyor bu kız, desene
ayşecik 50 cm doğmuştu, 4. ay kontoründe 62 cm idi..
6. ay dolunca illa öğün olarak ek gıda mı vermek gerek acaba?
beslenme ihtiyacını sanırım süt karşılamyacak, ama yine sadece emmeye devam etse olmaz mı?
bu konuda bi bilgisi olan var mı ?:44:

Kızlar konak ğroblemi yaşayan var mı??
Bizde oldu malesef( zeytinyağı sürdüm bekletip tarafım yıkamadan önce, sonrada konak önleyici şampuanla yıkadım mustelanın 2 kez. Henüz geçmiş değil(
sen yine zeytinyağına devam et,
yağı pamuğa sürüp başında dolaştır, hafifçe kalkar..
mutlaka yıkadıktan sonra iyi durula..
bilimsel olarak konağın baştaki yağdan olduğunu söylerler
ama büyükler iyi durulanmamasına bağlıyor konağı..

aynen

kızlar internetten aldığımız ürünler kaç günde elimize gecer..
sitesine bağlı canım..
merkezi izmirde olan site, ertesi gün sabah gönderdi ürünü..
başka bi site 3. gün getirdi..
zaten sitede bu konuda bilgi vardır..
çoğu 3ya da 5 iş günü, bazıları 7 iş günü içinde gelir yazıyor..

Eylül yn !!!
nerdesin? bi geliyorsun, sonra bir hafta yoksun

Son düzenleme:

ben de çalışmaya başlamadan önce 1 hafta hep ağladım.oğlum ne yapacak diye.ücretsiz izin almayı da düşündüm.annem de ne kadar erken alışırsa o kadar iyi nasıl olsa birgün başlayacaksın bir an önce başla kurtul dedi. ben de gözü yaşlı gittim ilk gün okula. ilk 2-3 gün biraz zor oluyor. ama şimdi alıştı.akşama kadar çok özlüyorum ama buluşmamız hem ona hem de bana ödül gibi oluyor.

kızlar şu nickin altındaki yazıyı nasıl yazıyorsunuz?
bana da bi diyin hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…