internette 8 aylık olmadan yürütece koymayın yazıyor kızlar
bebefixten hoppalamızı s,pariş ettik kraft x factor 129tl kapıda ödeme istedgm için 6.90 ptt kargo ücretyle 135.90 bakalım nezaman elimize ulaşıcak...oğluşum sever umarımda paralar çöpe gitmezEki Görüntüle 575789
İyiyim çok şükür balımm elif ebrar kucağımda pc başındayız..sen nasılsın? ecrin nisa nasıl?
kızlar bizim bıdık 20 aralıkta 5 ayını dolduruyor,şimdi yürüteçe otuttursam erken olurmu ki? tombalak bebek değiliz biraz nariniz ama kemik gelişimi iyi maşallah kucakta ayaklarından destek alıp hoplamaya çalışıyor sıpam
Huhu merhaba herkese. hic yazmaya firsat bulamiyorum ben yakizim sagolsun yapisik ikiizim gibi ev aldi basini gitti uyurken supurge acsam hemen uyaniyor uyumazken hayatta yalniz kalmK istemiyor. bazen cok bunaliyorum. gecen azcik moral olur hem sikilasirim diye yuzmeye yazildim haftada iki gun iki saat dun gittim bugun pertim cikti resmen parmak ucuma kafar heryerim agrimis. Dun aksam kizimi oyun halisina yuz ustu koydum bi baktim hooop sirt ustu donuverdi bi daha cevirdim bi daha dondu. ama sirt ustu yatarken donmedi henuz
teşekkür ederiz canm vala kullananların yorumlarına bakaraak aldım canm herkez memnundu vala senkiside çok güzelmiş bebişin güle güle kullansn :)) aslında fiyatıda uygunmuş seninkisinin önceden görsedm düşünebilrdm sağlık olsn kullananlar devrilmez dedi zaten içinde uzun süreler tutmam yanımdaken ona akivite olsn diye böle bişi seçtm yürüteç düşünmedgm için hoppala bakmıştm ben ama sennkisi fonksiyonları varmış baksana :))neyse baklm bebişler sevsnde gelsin ürünümz deniyelim bi memnun kalırsak bizde söylerz ..hayırlı olsun canım ben bayağı araştırdım bu güvenli değil ben yürüteç aldım Massimo Ricco Combo Salla bebek Yürüteçi GittiGidiyor'da 68843519 hem yürüteç hem salıncak hem mama sandalyesi oluyor
öp elif ebrarımı yerimeayy nolsun karşımda ayak ayak üstüne atmış bir parmağı ağzında bir elindede eşofmanının ipi var (terbiyeli çocuk olcak)
ben doktora sordum doktor dediki bebişin çok hareketli günlük 15 dkkayı geçmeden kullanabilirsin 27 temmuz da 5 aylık olcak
merhaba maaşallah kızıan annesi atak geçiriyrodur
çok güzelmiş canım hemde çok kullanışlı.. İyi günlerde kullanın..hayırlı olsun canım ben bayağı araştırdım bu güvenli değil ben yürüteç aldım Massimo Ricco Combo Salla bebek Yürüteçi GittiGidiyor'da 68843519 hem yürüteç hem salıncak hem mama sandalyesi oluyor
öp elif ebrarımı yerimeayy nolsun karşımda ayak ayak üstüne atmış bir parmağı ağzında bir elindede eşofmanının ipi var (terbiyeli çocuk olcak)
ben doktora sordum doktor dediki bebişin çok hareketli günlük 15 dkkayı geçmeden kullanabilirsin 27 temmuz da 5 aylık olcak
merhaba maaşallah kızıan annesi atak geçiriyrodur
bizim ev çok sıcak oluyor.ben oğlmu tek kat giydiriyorum.sadece gece yatarken kaloriferler söndüğü için
iki pijama üstüste giydiyorum.zaten az terlese isilik oluyor sıcağı sevmiyor
Kızlar hepınıze merhaba umarım bebıslerınız ıyıdır.. Bız bugun kontrole gıttık rota asımızı olduk kızım 68 cm 7300 gram olmus masallah.. Doktor cok ıyı gordu cok hareketlı dedı. Bende yurutecı sordum ( gercı aldım sormadan) gunde yarım saatı gecmıcek sekılde kullanabılırsın dedı. Ek gıda olarak meyve yogurt ve gece yatmadan once sutlu pırınclı kasık maması verdı.yogurdu gunluk sutle yapabılırsın ama kasık maması suyla dedı. Meryem nazım grıp gıbı bogazları kızarık surup ve. Burun spreyı verdı 5 gun kullanıcaz. Kızım masallah donmeye basladı hatta arada emekler gıbı dızlerının ustuyle gıtmeye calısıyor gıdıyorda oyuncaklarını almak ıcın erken yurucek galıba bana cekmıs ben 8 aylıkken yurumusum :)) Benden haberler bukadar sızler nasılsınız?
Hosbulduuk :) sagol canım kızıma annemın adını koydum:) bızımkıde basta zorlanıyodu bıgun oyun halısına koydum mutfakta ısım vardı bakmaya bı gıttım televızyon unıtesıne gelmıs bagrıyor sımdı hıc durmuyo cok zor koydugum yerde bulamıyorum yurutece koyuncada benım pesımden gelıyor valla buyudukce dertlerı artıyor canım Allah hepımızın yardımcısı olsun..hoşgeldin nilam..Maşaallah kızına Allah nazardan korusun.. İsmide pek hoşmuş.. Geçmiş olsun Allah şifa versin.. Bizim kızda sırt üstünden yüz üstüne dönmeye çalışıyor...
teşekkür ederiz canm vala kullananların yorumlarına bakaraak aldım canm herkez memnundu vala senkiside çok güzelmiş bebişin güle güle kullansn :)) aslında fiyatıda uygunmuş seninkisinin önceden görsedm düşünebilrdm sağlık olsn kullananlar devrilmez dedi zaten içinde uzun süreler tutmam yanımdaken ona akivite olsn diye böle bişi seçtm yürüteç düşünmedgm için hoppala bakmıştm ben ama sennkisi fonksiyonları varmış baksana :))neyse baklm bebişler sevsnde gelsin ürünümz deniyelim bi memnun kalırsak bizde söylerz ..
çok güzelmiş canım hemde çok kullanışlı.. İyi günlerde kullanın..
tamam uyansın da öperim İnşaallah. sende ecrin nisayı öp yanacıklarındanohhh Maşaallah hanım keyif yapmaya başlamış şimdiden.. bizim kızda babasının yanında öyle yapıyor.. babasında" elif babanın yanında ayak ayak ütüne atılmaz" diyor.. takan kim.. dil çıkarıp gülüyor babasına..
bizim çok şükür öğle bir sıkıntımız olmadı.. bebeğinin başını nasıl yıkıyorsun..?:44: ben elimin ayasıyla yıkıyorum.. çok iyi durulamaya çalışıyorum..Kızlar konak ğroblemi yaşayan var mı??
Bizde oldu malesef( zeytinyağı sürdüm bekletip tarafım yıkamadan önce, sonrada konak önleyici şampuanla yıkadım mustelanın 2 kez. Henüz geçmiş değil (
bizim çok şükür öğle bir sıkıntımız olmadı.. bebeğinin başını nasıl yıkıyorsun..?:44: ben elimin ayasıyla yıkıyorum.. çok iyi durulamaya çalışıyorum..
ben özellikle aradım hem yürüteç hem salıncak olsun hani kucakda durmak istiyor sıkıldığında salıncak olurbenimkide bugun gelcel resim atarız :60 :
sağol canım ben gribim öpmeyeyim
kız çocuklar ayrı ya gel gel yaptırmaya çalışıyorum
bizimki yarım durunca dönüyor dönmeden yürüyecek sanırım yüz üstü yatırınca popuş popuş geri geri gidiyor
ayağı kaldırınca adım atmaya çalışıyor
Aaa bilmiyordum o yüzden olduğunu.. Görümcemin oğlunun olmuştu başında konak.. k.validem iyi yıkayamamışsın demişti bende ondan olur diye biliyordum..:26:Bende öyle yapıyorum ama bunun yıkamayla alakası yokmuşş. Kafadaki yağ bezlerinin çok çalışmasoyla alakalı bir durummuş
güle güle kullanın.ben de sarılısını alacaktım, ama vazgeçtim.
libyana da yazmış zaten..
Hero Baby
bebekli ev olunca, standardın üzerinde sıcaklık gerekiyor..
hiç sevmediğim şey çocuğu lahana gibi kat kat giydirmek..
ama bazen mecbur kalıyorum..
kv daha önce de polar bi takım almıştı., iki tane de polar hırka 2 yaş için...
hava soğuk ya, şimdi de 1 yaş için almış polar takım..
hemen giydirmemi istiyordu sanırım. ama giydirmedim kollar ayaklar çok uzun gelir..
hem rahat hareket edemezdi..
neyse altını değiştiriyordum, baktı külotlu çorap var altında..(iki haftadır giydiriyorum..
çok rahat ettim) baktı, bence bu çorap çocuk için iyi değil dedi..
neden dedim, onun malı ne ki, sıcak tutmaz dedi..
ben de açtım etiketini, zara baby markası, herhangi bi çorap da değil yani..
%80i yün, %5i elastik, %15i polyester..
çoğu yün, bu sıcak tutmayacak da ne tutacak, zaten bedeni de 1-2 yaş dedim..
önce sustu.. sonra ben olsam giydirmezdim dedi..
5 dakika sonra da diyorki, ben de 3 oğlum dahil bütün çocuklarımı külotlu çorapla büyüttüm..
ne dersiniz:99:
ah canım beniiiim
peki rahatsızlık da var di mi? hani huzursuzluk, sürekli ıkınma gibi..
bebeklerde bir hafta hatta 10 güne kadar yapamamayı normal karşılıyorlar..
ama kendileri 3 gün gitmese tuvalete dünyayı yıkarlar..
mercimek kadar beyaz sabunu fitil yapıp makattan verebilirsin.
ya da zeytinyağı içir birkaç damla..
yada direkt git eczaneye bi fitil al.. bu kadar zorlamaya da gerek yok çünkü..
geçmiş olsun canım benimm..
gripten ziyade diş huzursuzluğudur diye düşünüyorum..
dediğin gibi hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..
elma bebekler için tavsiye edilen bi meyve,,
ben ayşecike verdim, gır gırr bağırsakları sürekli çalışıyor..
ama kivi tropikal bi meyve, alerjik reaksiyona sebep olabilir diye verme bence..
Kızlar konak ğroblemi yaşayan var mı??
Bizde oldu malesef( zeytinyağı sürdüm bekletip tarafım yıkamadan önce, sonrada konak önleyici şampuanla yıkadım mustelanın 2 kez. Henüz geçmiş değil (
Yok cnm okudum biraz internetten yıkamakla ilgili değilmişAaa bilmiyordum o yüzden olduğunu.. Görümcemin oğlunun olmuştu başında konak.. k.validem iyi yıkayamamışsın demişti bende ondan olur diye biliyordum..:26:
Canım zeytinyağı ile karbonatı karıştır ve banyodan önce pamukla ovalayarak sür.yumuşayarak kalkıyor o konaklar.Yarım saat kadar beklettikten sonrada banyosunu yaptırabilirsin. Benim oğlumdada kızımdada işe yaradı
Kızlar konak ğroblemi yaşayan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?