Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hayırlı olsun canım ben bayağı araştırdım bu güvenli değil ben yürüteç aldım Massimo Ricco Combo Salla bebek Yürüteçi GittiGidiyor'da 68843519 hem yürüteç hem salıncak hem mama sandalyesi oluyor

İyiyim çok şükür balımm elif ebrar kucağımda pc başındayız..
sen nasılsın? ecrin nisa nasıl?

öp elif ebrarımı yerime ayy nolsun karşımda ayak ayak üstüne atmış bir parmağı ağzında bir elindede eşofmanının ipi var (terbiyeli çocuk olcak)

ben doktora sordum doktor dediki bebişin çok hareketli günlük 15 dkkayı geçmeden kullanabilirsin 27 temmuz da 5 aylık olcak

merhaba maaşallah kızıan annesi atak geçiriyrodur

bizim ev çok sıcak oluyor.ben oğlmu tek kat giydiriyorum.sadece gece yatarken kaloriferler söndüğü için

iki pijama üstüste giydiyorum.zaten az terlese isilik oluyor sıcağı sevmiyor

Son düzenleme:
teşekkür ederiz canm vala kullananların yorumlarına bakaraak aldım canm herkez memnundu vala senkiside çok güzelmiş bebişin güle güle kullansn :)) aslında fiyatıda uygunmuş seninkisinin önceden görsedm düşünebilrdm sağlık olsn kullananlar devrilmez dedi zaten içinde uzun süreler tutmam yanımdaken ona akivite olsn diye böle bişi seçtm yürüteç düşünmedgm için hoppala bakmıştm ben ama sennkisi fonksiyonları varmış baksana :))neyse baklm bebişler sevsnde gelsin ürünümz deniyelim bi memnun kalırsak bizde söylerz ..

Kızlar hepınıze merhaba umarım bebıslerınız ıyıdır.. Bız bugun kontrole gıttık rota asımızı olduk kızım 68 cm 7300 gram olmus masallah.. Doktor cok ıyı gordu cok hareketlı dedı. Bende yurutecı sordum ( gercı aldım sormadan) gunde yarım saatı gecmıcek sekılde kullanabılırsın dedı. Ek gıda olarak meyve yogurt ve gece yatmadan once sutlu pırınclı kasık maması verdı.yogurdu gunluk sutle yapabılırsın ama kasık maması suyla dedı. Meryem nazım grıp gıbı bogazları kızarık surup ve. Burun spreyı verdı 5 gun kullanıcaz. Kızım masallah donmeye basladı hatta arada emekler gıbı dızlerının ustuyle gıtmeye calısıyor gıdıyorda oyuncaklarını almak ıcın erken yurucek galıba bana cekmıs ben 8 aylıkken yurumusum :)) Benden haberler bukadar sızler nasılsınız?

çok güzelmiş canım hemde çok kullanışlı.. İyi günlerde kullanın..
tamam uyansın da öperim İnşaallah. sende ecrin nisayı öp yanacıklarından
ohhh Maşaallah hanım keyif yapmaya başlamış şimdiden.. bizim kızda babasının yanında öyle yapıyor.. babasında" elif babanın yanında ayak ayak ütüne atılmaz" diyor.. takan kim.. dil çıkarıp gülüyor babasına..

bizim ev çok sıcak oluyor.ben oğlmu tek kat giydiriyorum.sadece gece yatarken kaloriferler söndüğü için

iki pijama üstüste giydiyorum.zaten az terlese isilik oluyor sıcağı sevmiyor

Canım erkek bebekler sıcagı sevmez derler hep ne kadar dogru bılmıyorum. Bızım evde cok sıcak bende tek kat gıydırıyorum ustune ınce bı yelek ama kızım cıplak dursun cok sevıyor altını degıstırırken cok mutlu nezama kılotlu corabı gıydırıyorum ozaman basıyor cıglıkları.

hoşgeldin nilam.. Maşaallah kızına Allah nazardan korusun.. İsmide pek hoşmuş.. Geçmiş olsun Allah şifa versin.. Bizim kızda sırt üstünden yüz üstüne dönmeye çalışıyor...

hoşgeldin nilam.. Maşaallah kızına Allah nazardan korusun.. İsmide pek hoşmuş.. Geçmiş olsun Allah şifa versin.. Bizim kızda sırt üstünden yüz üstüne dönmeye çalışıyor...
Hosbulduuk :) sagol canım kızıma annemın adını koydum:) bızımkıde basta zorlanıyodu bıgun oyun halısına koydum mutfakta ısım vardı bakmaya bı gıttım televızyon unıtesıne gelmıs bagrıyor sımdı hıc durmuyo cok zor koydugum yerde bulamıyorum yurutece koyuncada benım pesımden gelıyor valla buyudukce dertlerı artıyor canım Allah hepımızın yardımcısı olsun..

ben özellikle aradım hem yürüteç hem salıncak olsun hani kucakda durmak istiyor sıkıldığında salıncak olur benimkide bugun gelcel resim atarız :60 :

sağol canım ben gribim öpmeyeyim

kız çocuklar ayrı ya gel gel yaptırmaya çalışıyorum

bizimki yarım durunca dönüyor dönmeden yürüyecek sanırım yüz üstü yatırınca popuş popuş geri geri gidiyor

ayağı kaldırınca adım atmaya çalışıyor

Kızlar konak ğroblemi yaşayan var mı??
Bizde oldu malesef( zeytinyağı sürdüm bekletip tarafım yıkamadan önce, sonrada konak önleyici şampuanla yıkadım mustelanın 2 kez. Henüz geçmiş değil(

Bizde oldu malesef( zeytinyağı sürdüm bekletip tarafım yıkamadan önce, sonrada konak önleyici şampuanla yıkadım mustelanın 2 kez. Henüz geçmiş değil(
bizim çok şükür öğle bir sıkıntımız olmadı.. bebeğinin başını nasıl yıkıyorsun..?:44: ben elimin ayasıyla yıkıyorum.. çok iyi durulamaya çalışıyorum..

bizim çok şükür öğle bir sıkıntımız olmadı.. bebeğinin başını nasıl yıkıyorsun..?:44: ben elimin ayasıyla yıkıyorum.. çok iyi durulamaya çalışıyorum..

Bende öyle yapıyorum ama bunun yıkamayla alakası yokmuşş. Kafadaki yağ bezlerinin çok çalışmasoyla alakalı bir durummuş

resiimlerini beklıorz ozamn bizmkide aynı yaa geri geri sırtüstü gidiyor ayakları üstünde durup adım atıyor yatarken kendi ekseni etrafnda dönüyor ama hala sırt üstnden yüzüstüne yüz üstünden sırt üstne dönmüyorz ilginççç

Bende öyle yapıyorum ama bunun yıkamayla alakası yokmuşş. Kafadaki yağ bezlerinin çok çalışmasoyla alakalı bir durummuş
Aaa bilmiyordum o yüzden olduğunu.. Görümcemin oğlunun olmuştu başında konak.. k.validem iyi yıkayamamışsın demişti bende ondan olur diye biliyordum..:26:

Cenacım kvler laf soylemek olsun dıye konusuyor bazen bız bılınclı annelerız okuyoruz arastırıyoruz bebeklerımız ıcın en ıyısını yapmaya calısıyoruz ama zahıl muamelesı goruyoruz. Bende zara baby nın urunlerını kullanıyorum o corabı ben gysem ısıtır :):))

Canım zeytinyağı ile karbonatı karıştır ve banyodan önce pamukla ovalayarak sür.yumuşayarak kalkıyor o konaklar.Yarım saat kadar beklettikten sonrada banyosunu yaptırabilirsin. Benim oğlumdada kızımdada işe yaradı

Aaa bilmiyordum o yüzden olduğunu.. Görümcemin oğlunun olmuştu başında konak.. k.validem iyi yıkayamamışsın demişti bende ondan olur diye biliyordum..:26:
Yok cnm okudum biraz internetten yıkamakla ilgili değilmiş

Zeytinyağını denedim ama karbonatta deniyim hemde daha uzun süre tutayım başında ben 10 dakika bekletmiştim sadece, sağol cvbın için

Canım bızdede olmadı ama konak tarakları var onlardan alabılırsın ıse yarar belkı

bebeğin dişlerinin karbonhidrat içeren sıvılarla sık veya devamlı temas etmesi
dişlerinin çrümesine sebeb olabilir
bu yüzden bebeğinizin uzun süre biberonla beslenmesine izin vermeyin ve çocuğunuza bardaktan içmeyi olabildiğince erken öğretin

yazıyor hip mamanın üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…