Herkese merhaba tekrar,bugun doktor kontrolu vardi ekin hanimin.70 cm 7 kg cikti.19 temmuz dogumlu bu arada.sadece anne sutu aliyodu,bugun itibariyle ek gidaya basladik.elma-havuc-armut-yogurt-sebze corbasi sirasiyla gidecegiz doktorumuzun soyledigine gore.muhallebi nerdeydi unuttum :) bebegim oturmak istiyodu ,doktor hanim kucaginizda oturtmaya baslayin dedi.
Ek gida ile ilgili olarak da herseyi kendin hazirla,hazir mamalardan tuketme dedi.hakli da aslinda bence.bizde durumlar boyle.
Bu arada konak problemi bizde de var.zeytinyagini epeydir denedim ama sonuc alamadim.karbonatla da deneyim bakalim.
Maaşallah kuzuna aceba benim yavrum doymuyomu uykuya çok zor gecio sık uyanio disindenmi emmek istemio off napcam ben yaa ishal kqcgundur tatlara alissin dedim bağırsagi bozuldu bi hafta sonra kontrolümuz.başlangıç icin ishal yapmayacak ne vereblirim aceba
maşallahh ekıne.boylu poslu olacak sanırım.bızım doktorumuzda aynı sırayı verdı elma havuc verdım sıra armut suyunda.yoğurt var sonra cnm verme zamanlarını yanı yogurda çorbaya ne zaman gececegını ve ne kadar verılecegını belırttımıHerkese merhaba tekrar,bugun doktor kontrolu vardi ekin hanimin.70 cm 7 kg cikti.19 temmuz dogumlu bu arada.sadece anne sutu aliyodu,bugun itibariyle ek gidaya basladik.elma-havuc-armut-yogurt-sebze corbasi sirasiyla gidecegiz doktorumuzun soyledigine gore.muhallebi nerdeydi unuttum :) bebegim oturmak istiyodu ,doktor hanim kucaginizda oturtmaya baslayin dedi.
Ek gida ile ilgili olarak da herseyi kendin hazirla,hazir mamalardan tuketme dedi.hakli da aslinda bence.bizde durumlar boyle.
Bu arada konak problemi bizde de var.zeytinyagini epeydir denedim ama sonuc alamadim.karbonatla da deneyim bakalim.
maşallahh ekıne.boylu poslu olacak sanırım.bızım doktorumuzda aynı sırayı verdı elma havuc verdım sıra armut suyunda.yoğurt var sonra cnm verme zamanlarını yanı yogurda çorbaya ne zaman gececegını ve ne kadar verılecegını belırttımı
masallah yavruna boyu ne kadar uzun annesi sizinde uzun herhalde genetiktir.Herkese merhaba tekrar,bugun doktor kontrolu vardi ekin hanimin.70 cm 7 kg cikti.19 temmuz dogumlu bu arada.sadece anne sutu aliyodu,bugun itibariyle ek gidaya basladik.elma-havuc-armut-yogurt-sebze corbasi sirasiyla gidecegiz doktorumuzun soyledigine gore.muhallebi nerdeydi unuttum :) bebegim oturmak istiyodu ,doktor hanim kucaginizda oturtmaya baslayin dedi.
Eki Görüntüle 576133
doymuyormudiye mama verdim 60 ml yaptım 40 ml kaldı dişlerden bence sürekli eli ağzında
Eki Görüntüle 576133
doymuyormudiye mama verdim 60 ml yaptım 40 ml kaldı dişlerden bence sürekli eli ağzında
Eki Görüntüle 576133
masallah yavruna boyu ne kadar uzun annesi sizinde uzun herhalde genetiktir.
Senin su bidigin saclarina hastayim masallah kiz sana nasilda tutmus mamasini bazen bizim kizdada istahsizlik oluyor her zaman ictigi miktardan cok daha az icio. Zaten damaklariyla zoru butun gun kasiyo elleriyle normaldir.
benim kızım da gündüzleri çok az uyuyo,normalmiş artık bu durum büyüdükleri için. en masum şey elmaymış ilk etapta,azar azar arttırarak gitmek gerekliymiş.
Bizimki artik gecede oyle cnm iki kez uyanio ve baya uyanio 45 dk falan ugrasiom geri uyutmak icin.bilmiorumki dr a sormadan elmadan baslasammi 5 temmuz dogumluyuz bu arada
bu da kızımla ben tabi yüklendiyse :)
evet,ben 1,77 eşim 1,90. haliyle ekin de uzun ,bütün patikli pantolonların ayakları kesildi,içliğe dönüştürüldü:)
yakınlarda doktora gidecek misiniz bilmiyorum ama en azından taatırabilirsin,ya da 1 tatlı kaşığı filan elma suyu verebilirsin bence.
canım, dedikleri gibi nette bir çok tarif var..şu fırında makarna neymiş be herkes yapıyor bi ben yapamadım
teşekkür ederim canımmmOh afiyet bal seker olsun. ben bursadayim cnm burda yazildim bayanlara ozel saat ayarlamislar ama bugun ustumde bi kiriklik var ya dedigin gibi usuttum ya da hamlamisim. yemekte yapamadim dedim kocama soleriz biseyler olsun dedi allah razi olsun bizim elifcikten yatip dinlenemiyorum aman grip falan olmayayim
maşallah maşallah maşallah..Herkese merhaba tekrar,bugun doktor kontrolu vardi ekin hanimin.70 cm 7 kg cikti.19 temmuz dogumlu bu arada.sadece anne sutu aliyodu,bugun itibariyle ek gidaya basladik.elma-havuc-armut-yogurt-sebze corbasi sirasiyla gidecegiz doktorumuzun soyledigine gore.muhallebi nerdeydi unuttum :) bebegim oturmak istiyodu ,doktor hanim kucaginizda oturtmaya baslayin dedi.
Eki Görüntüle 576133
eneeem!! temmuz bebeleri, yirim siziiiibu da kızımla ben tabi yüklendiyse :)
ayşecikin epey saçı vardı doğduğunda.. 2,5 aylıkken birden dökülmeye başladı..bu aradabebeklerimizin saçı tamamen dökülecek sanırım ,zaten benim kızımın kafasının arkası bir hat şeklinde kel.o kadar komik ki,kapatılamıyo da öyle olunca. saçları uzasın diye bekliorum ,bisürü toka bekliyo :)
. Kızımada pedıtus verdı bıde tonımer sprey verdı okyanus sıyu bende aspıratorle cekıyorum canım rahatlatıyor bebıslerı bıde sımdı sesı kısılmaya basladı ınsallah atesı cıkmazmaşallah canım.biz de yarın doktora gidiyoruz.rota aşımızı olucaz. benim oğlum da 2 hafta önce çok öksürüyordu. peditus yazdı doktor başka bişey vermeme gerek kalmadı. Allaha şükür hemen geçti öksürüğü. serum fizyolojik kullandık biz burnu için. sadece tuzlu su. onu damlatıp aspiratörle çekince çok rahatlıyordu. inşallah sizinki de hemen geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?