Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayy ıstanbul haa. İstanbulda hava gunesliİkinci günaydın mesajım bu. Sanırım bizim evin netinde bi sıkıntı var.
Herkese günaydınnnnnn. Güzel bir pazar olsun inşallah :)
Biz İstanbul yolcusuyuz![]()
Dınlenıyorum evet. Bugun yorganın altından cıkmıyorum yatağı bile duzeltmefimKız
kız ben bayılıyorum nur yerlitaşa:) ne hatun yahu, gül gül öldürüyo beni.
Helal bu arada sana, halletmişsin allahtan, yarın da dinlenirsin inş![]()
Kolay gelsın. Göçebelik zordur bilirimBu arada günaydınnnn.... Bugün kahvaltı, toplanma,eve gitme işleri var inşş
Pembişim ben sana evde yayıl derken hayatta yapmayacağını biliyordum zatihadi iyi yolculuklarr
Nfk bılgılendırdı sanırım herkesi:)destiny ig de adın ne
Listemizdeki diğer kişiler görmuyormu yazılanlarıAkşam yazdığım mesaj tekrar çıktı.
Günaydın kızlar.
Pembiş, iyi yolculuklar.
Aryam, kolay gelsin.
Destiny, instagram işine sevindim. Orada da bol bol kaynatıyoruz. Hem sadece biz okuyoruz.
Çok iui yapmışsın born. Kendim gezmiş gibi oldumzumrayi guzelce emzirip ananeye birakip disari ciktik biraz beynime oksijen gitti :)) gozum gonlum acildi ne kadar bunalmisim ev kiyafetleriyle dolasmaktan kafam dagildi cok iyi oldu bu gaz bana bi hafta yeter annem gelirse haftaya yine cikarim lcwdan gelen hediyeler vardi onlari degistirdim alisveris de yapinca degmeyin keyfime pembiss sende hosgeldinnnn
İyi yapmışsın canım. Arada da kv'ye sat.zumrayi guzelce emzirip ananeye birakip disari ciktik biraz beynime oksijen gitti :)) gozum gonlum acildi ne kadar bunalmisim ev kiyafetleriyle dolasmaktan kafam dagildi cok iyi oldu bu gaz bana bi hafta yeter annem gelirse haftaya yine cikarim lcwdan gelen hediyeler vardi onlari degistirdim alisveris de yapinca degmeyin keyfime pembiss sende hosgeldinnnn
Akşam yazdığım mesaj tekrar çıktı.Vayy ıstanbul haa. İstanbulda hava gunesli
Dınlenıyorum evet. Bugun yorganın altından cıkmıyorum yatağı bile duzeltmefim
Kolay gelsın. Göçebelik zordur bilirim
Nfk bılgılendırdı sanırım herkesi:)
Listemizdeki diğer kişiler görmuyormu yazılanları
Çok iui yapmışsın born. Kendim gezmiş gibi oldum
Hıı direct haDestiny, direct'ten yazışıyoruz canım. O zaman sadece istediğimiz kişiler görüyor.
Ana sayfanin sag ust kosesindeki yenileme simgesinin yanindaki simgeye tikla "direct" acilir. :)Hıı direct ha
Du bı karıstırayım sunu
Aşureeeeee <3 <3Ana sayfanin sag ust kosesindeki yenileme simgesinin yanindaki simgeye tikla "direct" acilir. :)
Malzemeleri aldim yarin yada sali yapicam insAşureeeeee <3 <3
Dönüş yarın olacak sanırım.Kızlarrrrrr :)
Bornum hoş buldum. Senin adına da çok sevindim canım. Anaanne candırrrrr
Destinycim hava güneşli de biz akasyaya gittik. Anam bişi de bulamadım sinir oldum geldim. Şimdi de oğluşu uyuttum çay keyfi yapıcim görümcem ileigye çok sevindim canım. Darısı eaglea inşallah
direct üst sağda dosya gibi bişi var oraya düşüyo birileri bişi paylaşınca
![]()
Saol can buldum. Bu kısımdan cok özel fotolar paylaşicim:)Ana sayfanin sag ust kosesindeki yenileme simgesinin yanindaki simgeye tikla "direct" acilir. :)
Oo allah kabul etsin şimdidenMalzemeleri aldim yarin yada sali yapicam ins![]()
He yaaa, ne guzel olurdu.Keske temmuz anneleri apartmanında otursaydık hep beraber
Nfk asure yapsaydı tum apartmana dağıtsaydı:)
He yaaa, ne guzel olurdu.
Toplanip birlikte yer, cocuklari uyutup bi de cay icerdik. Hayali bile guzell![]()
Sonra yine denersin. Oooh artik full kadroyuzİg yukledim ama kayit yapmiyor uzgunum daha sonra diyor..
Hayallerimizin çocuksuz kısımları guzel tabe:)He yaaa, ne guzel olurdu.
Toplanip birlikte yer, cocuklari uyutup bi de cay icerdik. Hayali bile guzell![]()
Uyuyanları görunce oda uyumak isterdi diye hayal kurayım:)Hayal zaten çünkü benim oğlum uyuyup rahat vermezdi onca çocuğu bir arada bulmuşken![]()
Bekliyoruzzz hasretle:)İg yukledim ama kayit yapmiyor uzgunum daha sonra diyor..
Hahahha süper olurdu da benimki sizinkileri yoldan çıkarmasınnnnnHayallerimizin çocuksuz kısımları guzel tabe:)
Uyuyanları görunce oda uyumak isterdi diye hayal kurayım:)
Bekliyoruzzz hasretle:)