ne alakası var arkadaşım?Fake'sin.
merhaba arkadaşlar. bir konuda yardımınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var.. benim erkek arkadaşımın abisiyle de annem birlikte ne yapıcagımı bilmiyorumçok kötüyüm kızlar ayrılamıyorum çünkü gerçekten çok seviyorum ve ciddiyiz ama annemn de üzüldügünü görüyoruum lütfen yardım edin ne yapmalıym
erkek arkadaşınızın abisiyle anneniz birlikte diye niye bu kadar ailecek üzülüyorsunuz onu anlamadım. Birlikteyse birliktedir, nolmuş....merhaba arkadaşlar. bir konuda yardımınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var.. benim erkek arkadaşımın abisiyle de annem birlikte ne yapıcagımı bilmiyorumçok kötüyüm kızlar ayrılamıyorum çünkü gerçekten çok seviyorum ve ciddiyiz ama annemn de üzüldügünü görüyoruum lütfen yardım edin ne yapmalıym
Sevgilinin babasıyla annen evlense bak bu sorundu işte ama sadece sevgilinin abisiyle takılıyorlarmış.merhaba arkadaşlar. bir konuda yardımınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var.. benim erkek arkadaşımın abisiyle de annem birlikte ne yapıcagımı bilmiyorumçok kötüyüm kızlar ayrılamıyorum çünkü gerçekten çok seviyorum ve ciddiyiz ama annemn de üzüldügünü görüyoruum lütfen yardım edin ne yapmalıym
baban ne diyor bu durumamerhaba arkadaşlar. bir konuda yardımınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var.. benim erkek arkadaşımın abisiyle de annem birlikte ne yapıcagımı bilmiyorumçok kötüyüm kızlar ayrılamıyorum çünkü gerçekten çok seviyorum ve ciddiyiz ama annemn de üzüldügünü görüyoruum lütfen yardım edin ne yapmalıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?