önemliiii..

derencgla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
7
0
1
29
merhaba arkadaşlar. bir konuda yardımınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var.. benim erkek arkadaşımın abisiyle de annem birlikte ne yapıcagımı bilmiyorum çok kötüyüm kızlar ayrılamıyorum çünkü gerçekten çok seviyorum ve ciddiyiz ama annemn de üzüldügünü görüyoruum lütfen yardım edin ne yapmalıym

Fake misin değil misin bilmem ama azıcık daha anlaşılır yazsanız. Sevgilinizin abisi ile anneniz mi birlikte? Babanız hayatta mı? Abisinin yaşı kaç?

Niye üzülüyor ki
beraber gezin tozun daha iyi işte
bir de burada insanları kandırmak neden sizi mutlu ediyor?

erkek arkadaşınızın abisiyle anneniz birlikte diye niye bu kadar ailecek üzülüyorsunuz onu anlamadım. Birlikteyse birliktedir, nolmuş....

arkadaşlar fake degilim babam vefat edeli 10 yıl oldu. annem 38 sevgilimin abisi ise 34 yaşında biz komşuyuz onlarla. sürekli iç içe beraber oldugumuz için böyle oldu. ben onunla birlikteyken annem ise abisiyle birlikte ailemse asla böyle birşey olamaz diyor anne kız iki kardeşe gitmez diyor . düşünsenize annem benim eltim olucak o yüzden karşılar. annem de sevdigi için birşey diyemiyor kimse

Sevgilinin babasıyla annen evlense bak bu sorundu işte ama sadece sevgilinin abisiyle takılıyorlarmış.
Kim önce buldu sevgiliyi? Siz annenden daha sonra mı tanıştınız ki sizden ayrılmanızı istiyor? İlerde elti olabilme durumunuz mu onda stres yaratıyor?

kan bagı olmadıgı için olabilir ama ailem geri kafalı oldugu için asla diyorlar..

baban ne diyor bu duruma

benim ailem sorun ediyor çünkü ciddi düşünüyoruz onlarsa asla olamaz boyle birsey diyorlar iki kardeşle oldugu için arkadaslaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…