babam yok canım :/baban ne diyor bu duruma
ailen annen zaten. olmaz diyen kimarkadaşlar fake degilim babam vefat edeli 10 yıl oldu. annem 38 sevgilimin abisi ise 34 yaşında biz komşuyuz onlarla. sürekli iç içe beraber oldugumuz için böyle oldu. ben onunla birlikteyken annem ise abisiyle birlikte ailemse asla böyle birşey olamaz diyor anne kız iki kardeşe gitmez diyor . düşünsenize annem benim eltim olucak o yüzden karşılar. annem de sevdigi için birşey diyemiyor kimse
arkadaşlar fake degilim babam vefat edeli 10 yıl oldu. annem 38 sevgilimin abisi ise 34 yaşında biz komşuyuz onlarla. sürekli iç içe beraber oldugumuz için böyle oldu. ben onunla birlikteyken annem ise abisiyle birlikte ailemse asla böyle birşey olamaz diyor anne kız iki kardeşe gitmez diyor . düşünsenize annem benim eltim olucak o yüzden karşılar. annem de sevdigi için birşey diyemiyor kimse
medcezirde'ki mira'da burdaymış eneeee!!
hmmbenim ailem sorun ediyor çünkü ciddi düşünüyoruz onlarsa asla olamaz boyle birsey diyorlar iki kardeşle oldugu için arkadaslaar
arkadaşlar fake degilim babam vefat edeli 10 yıl oldu. annem 38 sevgilimin abisi ise 34 yaşında biz komşuyuz onlarla. sürekli iç içe beraber oldugumuz için böyle oldu. ben onunla birlikteyken annem ise abisiyle birlikte ailemse asla böyle birşey olamaz diyor anne kız iki kardeşe gitmez diyor . düşünsenize annem benim eltim olucak o yüzden karşılar. annem de sevdigi için birşey diyemiyor kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?