- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
+1000O kadar estetikle ben de fahriye olurum o ayrı dagüzellik eşittir mükemmel hayat mı?
Yaşadığımız dönem zihniyeti bize bunu aşılasa da güzellik dolgulu yanaklar hokka burunlar köfte dudaklar sırma saçlar keman kaşlar bilmem ne değil. Güzel dediğimiz şey daha derinde olmalı, mesela kalpte..
Para için de aynısını söyleyeceğim. Tabii ki para da neymiş demeyeceğim ama, kimseye muhtaç değilsen zenginsin diyeceğim..
Sakıp sabancı ne demiş bilir misin? "Koskoca Toyota fabrikam var ama araba kullanacak oğlum yok, paramız olmasaydı da evladım sağlıklı olsaydı."
Kısacası; MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ, KİMDİR BUNUN İLK SAHİBİ?
Ne guzel dedin. Onlarin da mutsuz oldugunu gormek ve duymak konu sahibi icin ferahlatici olmustur :) ben sahip degilsem onlarin da olmasin. Ölsünler. Hem de mutsuzluktan... :)İkinizi rahatlatacaksa fahriyeyi geçenlerde babasıyla suadiyede bir restoranda gördüm. Baya depresif ve mutsuz gözüküyordu. TV'de sosyal medyada gördüğünüz görsel ve duygusal filtreli hikayelere prim vermeyin. Bu sistem birilerini önce göklere çıkarıp sonra dibe indirmek üzerine kurulu. Dışı seni içi onları yakıyor yani...
Sonunda seni de böcekler yiyecek Fahriye'i de
Emin misin? Fahriye guzel ve unlu oldugu icin onu kelebekler yiyebilirSonunda seni de böcekler yiyecek Fahriye'i de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?