Onların hayatı mükemmel , para var guzellık var her şey var

Zenginler diye hayatlari mukemmel sanman garip. Her insanin anlatamadigi belli edemedigi bir derdi vardir bence sen suratın yerde yüzün bes karis mi dolasiyorsun disarda? Onlarda o sekil. Kendi dertlerine duzeltmeye baksana kendini baskalariyla kiyaslamak yerine.

+1000
0Yaprak dokumunun ilk bölümlerini izleyin o vay cok güzel denilen fahriyeye bakin
Ayrıca para sende ama yarin ne olacak biliniyor mu
Ebru gündeş de bir ara gelsin hediyelet gitsin yalilar durumundaydi
Bir ara reza bana marstan arsa alacak diye dalga geçmişti
Su an ki durumuna bakın kocası hapiste kötü bir durumda olmamasına rağmen eski şatafat da kalmayacak

Ne guzel dedin. Onlarin da mutsuz oldugunu gormek ve duymak konu sahibi icin ferahlatici olmustur :) ben sahip degilsem onlarin da olmasin. Ölsünler. Hem de mutsuzluktan... :)

Kimse kimsenin içini bilemez.banada ne çok gıpta eden vardir.ilaclarla yinede zor gülüyorum.ama dışardan baksan...

Dıştan gorunenlere aldanmayin,birilerinin hayatına özenip hayiflanmayin
Oysaki görünenleri gerçekler çok farklı,elinizde olanların kıymetini bilin

Yani, bencede hayatinizi ünlülerin hayatiyla kiyaslamayin. Herkes nasibini yasar. Onlarin nasibinde şöhret varmiş demekki. Ama ünlü olmak mutlu olmak anlamina gelmiyo. Onlarin da vardir kendilerine göre sikintilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…