- 9 Temmuz 2023
- 273
- -7
- 18
- 26
- Konu Sahibi pamuklusekeriz
-
E normal. Nüfus farklı.
İki aileye de mutfak ve diğer harcamalar için 20 bin tl veriliyorsa orada da eltiniz haksızlığa uğramış oluyor.
Ha siz diyorsanız ki fazladan para alıyorlar 20 ile yetinmiyorlar. O ayrı bir konu. Hesaplar şeffaf olmalı.
Eltinizin ailesinin yardım etme ihtimali var mı?
Hayir sizi hic mi hic ilgilendirmez, cocuklariniza bir Pizzayi zor alıyorsaniz gider siz de calisirsiniz, var mi oyle bir dusunceniz? Yok.
Vergi ödemiyorlar mi? Sigorta yatirmiyorlar mi? Muhasebeci yok mu?Ortada hesap defteride yok kasa karkod sistemi de yok alinan urunlerin fiyati hesaplanip parasi alinir musteriden gelen para cekmeceye atilir aksam bankaya yatirilir bugun ne sattik ne kazandik yok
Ev kredileri faturaların hepsi dukkandanmi ödeniyor?Bu durumu kanitlayamiyorum kayinbabam arkalarinda kendileri ödicekler diye bütün dükkanın hesapları kaynımın elinde
Ortada hesap defteride yok kasa karkod sistemi de yok alinan urunlerin fiyati hesaplanip parasi alinir musteriden gelen para cekmeceye atilir aksam bankaya yatirilir bugun ne sattik ne kazandik yok
Oooo bu ne saçma iş böyle? 3 çocukla 20 değil daha fazla yiyorlar. Ortaklık eşitlik demektir. Sizi ilgilendirmez 3 çocuk var fazla para alsın muhabbeti. Öyle bir dünya yok o zaman yapmasın çocuk. Herkes eşit çalışıyor eşit almalı. Kaynınız para kaçırıyor yüksek ihtimal. Sizler de göz yumuyorsunuz. Eşiniz diyecek hesabı artık ben tutuyorum diye. Bakalım neler olacak.Ortada hesap defteride yok kasa karkod sistemi de yok alinan urunlerin fiyati hesaplanip parasi alinir musteriden gelen para cekmeceye atilir aksam bankaya yatirilir bugun ne sattik ne kazandik yok
İş bulabilsem çalışıcam 2 aydir is bakiyorum oglum 3.5 yasinda daha once çalışma şansım zaten yoktuHayir sizi hic mi hic ilgilendirmez, cocuklariniza bir Pizzayi zor alıyorsaniz gider siz de calisirsiniz, var mi oyle bir dusunceniz? Yok. Eeee?
Eşimin babasina ve abisine böyle bir rest çekicegini zannetmiyorumOooo bu ne saçma iş böyle? 3 çocukla 20 değil daha fazla yiyorlar. Ortaklık eşitlik demektir. Sizi ilgilendirmez 3 çocuk var fazla para alsın muhabbeti. Öyle bir dünya yok o zaman yapmasın çocuk. Herkes eşit çalışıyor eşit almalı. Kaynınız para kaçırıyor yüksek ihtimal. Sizler de göz yumuyorsunuz. Eşiniz diyecek hesabı artık ben tutuyorum diye. Bakalım neler olacak.
SaçmalamışsınızHayir sizi hic mi hic ilgilendirmez, cocuklariniza bir Pizzayi zor alıyorsaniz gider siz de calisirsiniz, var mi oyle bir dusunceniz? Yok. Eeee?
Ben tepki göstermedim.Konu sahibine neden tepki gösterildiğini anlamadım kaynının dükkandan para aldığını iddia ediyor. Yirmi bin tl dört çocukla geçinmesi mümkün mü insanların? Ortak olunan işte kayını atıyorum kırk bin alıyorsa neden eşi 20 bin alsın ki?
Vergi ödeniyo muhasebecide var ama kendi iclerinde hirsizlik olayi olmi agina cok inanan kayinbabam karaduzen ilerliyoVergi ödemiyorlar mi? Sigorta yatirmiyorlar mi? Muhasebeci yok mu?
Bu ne karaduzen iş böyle?
Masak'a şikayet edin gizliden
Benim çalışma isteğim evlenmeden öncede çalışiyodum çocuktan sonra ara verdim diyelim evde bunaldiğim icin çalismak istiyorumSaçmalamışsınız
Ortaklarda herkes aynı payı/parayı alır
Bi taraf lüks içinde yaşarken diğer taraf niye eşini çalıştırsın
O zaman otursun çocuğuna 1 pizza alamazken kadının 4.çocuğunu doğurup arabasını yükseltmesini dert etmesin. Ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksiniz.Eşimin babasina ve abisine böyle bir rest çekicegini zannetmiyorum
Çalışın çalışmayın demiyorum ben var olan adaletsizliğe yorum yaptımBenim çalışma isteğim evlenmeden öncede çalışiyodum çocuktan sonra ara verdim diyelim evde bunaldiğim icin çalismak istiyorum
Benim tek istedigim karsisindaki insanlari salak yerine koymamalari kredi cekildi dukkandan odencek deseler ben yine bisi demicem ama 20 binin 10 biniylr kredi odeyip 10 biniylr disimizi sıkıcaz demeleri insanin canını sıkıyoBen tepki göstermedim.
Yapılan işe göre emeğe göre, tecrübeye göre maaş verilsin. Sonra insanlar istediğini yapsın. Önerim buydu.
Şu anki düzen mantıksız. İki taraf da 20 bin alıyorsa kayın ailenin gecinmesi çok zor. E fazladan para alıyorlarsa habersiz, o da konu sahibine haksızlık.
Kaynının kıdemi daha fazladır büyük ihtimalle ama.Oooo bu ne saçma iş böyle? 3 çocukla 20 değil daha fazla yiyorlar. Ortaklık eşitlik demektir. Sizi ilgilendirmez 3 çocuk var fazla para alsın muhabbeti. Öyle bir dünya yok o zaman yapmasın çocuk. Herkes eşit çalışıyor eşit almalı. Kaynınız para kaçırıyor yüksek ihtimal. Sizler de göz yumuyorsunuz. Eşiniz diyecek hesabı artık ben tutuyorum diye. Bakalım neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?