selam kızlar 22 yasındayım 21 yasında kapandım,bende sürekli erteleyenlerdim makyaj yapmazdım ama çok kokoş idim 4 5 tane kolyeyi üst üste takar bileklerim bilekle dolu idi,boynumda flarım eksik olmazdı,saçlarım ya düzler yada sürekli jöle sürerdim dağınık topuz yapardım,ama kapanmak hep içimde idi birgün çarsıya çıktım aldım esarbımı,hiçbir zamanda pişman olmadım iyiki kapanmışım diyorum.tesettür bir gizemdir diye düşünüyorum.hatta bazen diyorum önceden dik saçlı sımarık tipler bakardı,şimdi camiden çıkan nur yüzlü gençler delikafadulden
Gizemli olmak için ve camiden çıkan nur yüzlü çocuklar için kapandıysan..vay halimize :bbo:
O işin espirisi idi:1closedeyes:
Her şakanın altında bir gerçek yatarmış:1closedeyes:
Bu yaklaşım her zaman bana ters gelmiştir adı üstünde espirişaka, gerçekleri direkt söylemek varken neden şakayı alet edeyim ki sengözlerimebaksanab
Peki sana bir soru:
Örtünmek gizemli oluyor dedin..ne açıdansengözlerimebaksanab
önünde açık ve kapalı olmak üzere 2 tane kutu var,hangisini seçersin :uhm:
Her zaman şeffaflıkta yanayım :1closedeyes:
Peki..camiden çıkan nur yüzlü çocuklar ne demek
ne zaman biri gelip canım konuya turp sıkacak diye bekliyoduk zaten şaşırmadık. bütün konu boyunca gıkları çıkmaz ama açık buldularmı hemen üşüşürler böyle. neyin acısıysa artık sataşmaktan bıkmadılar.hiç muhatap olmayın bacılar vızıldayıp vızıldayıp giderler.
son cümleye katılmıyorum. siz 9 yaşınızda bunların farkında olarak kapanmış olmanız imkansız. elbette seviyordunuz ama bir yetişkinin bilinci yoktu. yapmadığınız bişeyi de tavsiye olarak vermek yanlış bence. kaldı ki, bu dediğiniz olmadan zaten insanlar buna kalkışamaz. ama bişeylerin tamamlanmasını beklemek yanlış. çünkü sonu yok ve bu tür düşünceler insanları daha da ertelemeye itiyor. kenan doğulunun pamuk şarkısında geçen çok sevdiğim bir söz vardır:
hangi güvercin atlamış çatıdan
ya da hangi balık denize
hesap yapıp akıllıca...
hesaplanarak yaşanmaz :) yüreğinizle yaşanır. denemekten zarar gelmez. islamda kapayıp açana ekstra ceza gibi bişi yok ki, biz kalkıp da "aman sakın kapayıp sonra açmayın" diyelim. varsa da bize belirtilmemiş. yani sırf kapanmak konusunda da değil ne bileyim, bi şeye niyeti varsa insan korkmamalı bence. ölüm değil kalım değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?