Aslında bu geldi aklıma çünkü o yaşlarda genelde yaşlanma belirtilerine takık olur insanlarSende baya cokmus yaslanmissin amcam iyimisin de bir sure kendine gelemez
Evet bunlarda olabilir."Ayı sevdiğini yerden yere vururmuş, öyle bir laf vardı di mi" diyebilirsin. Ya da "nazar etme ne olur çalış senin de olur" de..."Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş di mi" de...
Ortamı biraz tarif edeyim ozaman .O anki ortamda olmup görmek lazim yani simdi sana ne soyledginii nasil davranacagini bilemeyiz ki, mesela anlik bi olay icin su su yap diyemeyiz
Sen de onu rahatsiz oldugu seyden vur o halde, saygisiz olursun da once buyuk kucuge saygili olacak ki kucuk de buyuge olsun
aaaa evet bu olabilir bak güzelmiş :)))cınım senin bu laf sokmaların olmasa naparsın neyle boş vaktini doldurursun vsvs.. diyebilirsin
Mesela neyine daha cok bulasir yani her geldiginde soyledigi cumle ne olur?Ortamı biraz tarif edeyim ozaman .
Mesela genelde bayramlarda gelirler ve en az 8 9 kişi olurlar . Bayramlaşırız işte hemen beni ilk gördüğünde direk yapıştırır yüzüme şöylesin böylesin diye. Ben ağzımı açmadan daha .
Evet bu laf baya ağır olur gerçi ona o kadar gıcık kapıyorum ki herşeyi söyleyecek durumdayımadam sana bişey demeden ben nası okkalı cvp bulayım ki sana ?
bu kadar boşlukta iyi değil, gelip benle uğraşıcağına aç bi kitap oku, aldığın oksijen boşa israf olmasın de
ama50 yaşında ki adama da bu denmezki
Süper yaaaaAmca senden iyi kaynana olurmuş valla her seye bir kulp buluyorsun maşallah çenene de.
Evet bunlarda olabilir.
Ama ben bana bişey demese bile bunca yıl bana söylediklerinin acısını çıkarmak istiyorum
O demese bile ben dicem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?