Özellikle laf sokma konusunda başarılı olan arkadaşlar bakabilir mi :)

"Ne kadar çok kafa yoruyorsunuz benim dış görünüşüme. Bosverin yaa takmayın bu kadar sacimi başımı" deyip kahkaha atardim ben olsam.
Zaten gülme olayını mutlaka yapmam lazım ama bende sinirlenince daha çok ağlayacak gibi oluyorum nasıl gülerim bilmem

Evet genelde insan içinde yapıyor .
Kendisi annemın amcasının oğlu .
Zaten yolda görünce ben görmemezlikten geliyorum öyle sinir oluyorum ona
Sanmıyorum öyle bi düşüncesi olduğunu .
Inşallah öyle değildir , toplum icinde farklı yalnızken tam tersi davranan örnek duymuştum . Gerçi hissedersiniz bir şekilde . Sonuç olarak kalbi kötü biri , umursamaz davranın hatta laf ettiginde akliniza bir sey gelmezse alay eder gibi gülümseyip , öyle bakın .
Sizi üzdüğünü hissettirmeyin ki zaten üzülmeyinde zaten . Değmez .

Sen de yaşlanacaksın, sana da yaparlarsa doğru olur mu ?
Muhattabım degilsin de geç uzatmaya gerek yok, belli ki adam laf söyleyerek tatmin oluyor. senin annen ne görev yapiyor burda? Savunmuyor mu seni?
Evet yaşlanıcam ama ben kimseyle uğraşmam ki . He uğraşırsam eğer onlar da bana bişey dediklerinde kızmamam lazım .
Ya annem akraba diye sesini çıkarmıyo hani yok yere sorun çıkmasın diye .
Ama ben dedim ya şu amcaya laf söylicem diye tamam söyle haketti artık dedi

ben yaşlılara genelde cevap vermem, he he der geçerim. o laf onlara yetiyor bence.
üstelerse sanane derim, hacı bir ayağın çukurda gözün toprağa bakıyor, hala kalp kırma derdindesin derim.
duruma göre değişir yani.

ne oluyorsa gec kalinca oluyor, akraba falan herkes haddini bilmeli, cevabını annen vermeliydi önceden.
herkes sen degil kendin gibi düşünme. ama dedigim gibi fiziksel hakaret olmamalı.
Kinaye kullan. mesela su doku demiş arkadaş onun gibi. Hani boş vakitlerini bununla gecir gibi.
Derken de gül. Çok abartı kahkahaya gerek yok.
Sanki şekil ciziyoruz, alt tarafı adama laf söleyeceksin halbuki

Yaşlı derken 60-70 yaşında olsa zaten bende cevap vermem .
Ama bu adam daha küçüktüm ben ilkokula giderken daha böyleydi .
Haketti artık :)

Aynen ama benım için çok zor bu .
Normalde çok sakin naif bi kızım çünkü . Ama artık bıktım bu sakinliğimi kullanıp nasıl olsa ağzını açıp cevap vermez deyip aşağılamalardan .

Aynen ama benım için çok zor bu .
Normalde çok sakin naif bi kızım çünkü . Ama artık bıktım bu sakinliğimi kullanıp nasıl olsa ağzını açıp cevap vermez deyip aşağılamalardan .
Fazla sinir sana söyleyeceklerini de söyletmez. Sakince laf söylemeyi alışkanlık edin.
Insan ne yaparsa kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…