Özellikle laf sokma konusunda başarılı olan arkadaşlar bakabilir mi :)

Başka işiniz yok mu bana sarmaktan vazgeçin !!
Yaptığınız esprimi gerçekmi bilemem ama kabak tadı vermeye başladı
Hoşlanmıyorum sizi seviyeye davet ediyorum diyin gitsin

Mesela neyine daha cok bulasir yani her geldiginde soyledigi cumle ne olur?
Genelde dış görünüşüme laf söyler . Mesela çok beyazsın çok kötü falan , gözlerin öcü gibi bakıyor . Hep dış görünüş .
Onun kızı gene benden daha beyaz ve daha süslü

sana bişey derse yine incele dik dik bak ona.. ne bakıyorsun der herhalde..
"saçına başına bakıyorum yaş alıyorsun fiziki olarak ama zihin yaşın git gide düşüyor ona şaşıyorum." de

dış görünüşüne niye bakıyo bu kadar
Genelde dış görünüşüme laf söyler . Mesela çok beyazsın çok kötü falan , gözlerin öcü gibi bakıyor . Hep dış görünüş .
aklıma farklı şeyler geliyo sinir oldum

andropoz belirtileri gosteriyosun x amca de sende:)

Parantez iclerine yazayim....

Meselaörnek olarak 'çok beyazsın(evet duru.guzelligim.vardir biz ona buralarda boyle diyoruz siz beyazmi diyorsunuz? ) ya bi doktora görün (bir psikolok biliyorum sizide gotureyim belki sivri dilden derinlerde vardir boyle.olmanizin sebebi yazik anlarlar onlar ), yok şu saç hiç güzel olmamış(sadece bilginiznolsun dye soyluyorum fikir soruldugunda beyan edilir) . mesela o gün gözümde lens falan yok bana diyo lens mi taktın ne gerek var öcü gibi olmuş(gozlerinizi kocaman aciin ve senii daha iyi gorebilmek.iciiiin zira essiz bir tipsiniz) vs vs .

dış görünüşüne niye bakıyo bu kadar

aklıma farklı şeyler geliyo sinir oldum
Ya onun sanırım bana karşı bi gıcıklığı var ama neden anlamadım . Küçüklüğümden beri böyle .

Hic sevmedigim insan tarzi. Hic de acimam lafi soylerken.

Sen de onda ne varsa onu dersin. Ama kinayeli mesela sisko ise, senin de spor salonu vaktin gelmis gibi, ya da cok yiyorsa amca ne yedin ya bizi de ye karnin doyar o zaman gibi

Kesinlikle kufur kullanma sakince soylersen ve gulersen etkili oluyo

Ya onun sanırım bana karşı bi gıcıklığı var ama neden anlamadım . Küçüklüğümden beri böyle .
pek masumca gelmedi bana. akrabam da olsa yapıştırırım lafı. sen susarsan onlar daha çok konuşur. saygı çerçevesini aşmadan.

oooo çok güzel cevaplar bunlar Bundan sonra beni durduk yere eleştiren olursa gerçi ondan başka kimse yapmıyo ama susmucam hiç . Burdaki bazı cevapları not edeyim bi yere hatta unuturum ben

Amca senin cocuklugunda ne yasayip da bu hale geldigini cok merak ediyorum ben de

Ya bence laf soktuğunda direk " Ali bey amca, ya neden sürekli bana laf söyleyip duruyorsun, ne alıp veremediğin var benle, git kendi yaşıtlarına laf sok, bayramdan bayrama görüşüyoruz ona da şu kıza laf sokayım diye geliyorsun herhalde" de.
Sonra ortamda bi sessizlik olsun, herkes şok.
Böyle sürekli laf sokan insanların yüzüne pat pat nedir derdin senin diye sayınca şok oluyolar. Hani sen mal gibi kalıyosun ya onlarda öyle kalıyo. Sonra yok ben senle ne uğraşcam deselerde bi kere yüzleri bozuluyor.
Bende kimseye laf sokamam ya, evliliğimin ilk yılları okulu olsada gitsem derdim.
Yapı meselesi bence. Bazıları mübarek doğuştan laf sokucu
Öyle insanlardan da hiç hoşlanmam hem. Ben çok bunaldığımda böyle yapıyorum ve sonuç elde ediyorum :)
Bence direk yüzüne çatır patır söyle gitsin. Zaten laf soksan da ona da cevabı olur onun öyleleri altta kalmaz, doğuştan laf sokucu olmak lazım yani laf sokmak için
Sen direk söle direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…