- 23 Kasım 2015
- 727
- 747
- 18
- 39
aaaa evet bu olabilir bak güzelmiş :)))
Keşke cevabı anında verebilen biraz cadı biri olsaydım ya
Arkadaşlar başlığım uygun oldu mu bilmiyorum ama ben laf sokup karşısındakini susturan arkadaşlardan özellikle yardım istiyorum :)
Ben kim ne derse desin beni aşağılasa da tek kelime edemiyorum . Afedersiniz mal gibi kalıyorum .
Mesela bi akrabamız var . Erkek 48 -50 yaşında falan .
Bu adam küçüklüğümden beri benimle bi alıp veremediği var ama ne olduğunu çözemedim .
Bayramda vs gelirler bize . Beni görür görmez sürekli iğneleyici laf söyler mutlaka görür görmez .
Mesela örnek olarak 'çok beyazsın ya bi doktora görün , yok şu saç hiç güzel olmamış . mesela o gün gözümde lens falan yok bana diyo lens mi taktın ne gerek var öcü gibi olmuş vs vs .
Hatta bunu annemde farkında sürekli toplum içinde aşağıılama beni üzme peşinde olduğunu .
Ben bu adama bi dahaki gördüğümde öyle bişey söylemek istiyorum ki bi daha benimle ne muhatap olsun hatta görünce yolunu değiştirsin .
Tabi bunun için genel hayatımda da böyle dış kapının dış mandalı insanlar bişey söylediğinde onlara cuk diye cevabı oturtmak istiyorummm
Genelde dış görünüşüme laf söyler . Mesela çok beyazsın çok kötü falan , gözlerin öcü gibi bakıyor . Hep dış görünüş .Mesela neyine daha cok bulasir yani her geldiginde soyledigi cumle ne olur?
aklıma farklı şeyler geliyo sinir oldumGenelde dış görünüşüme laf söyler . Mesela çok beyazsın çok kötü falan , gözlerin öcü gibi bakıyor . Hep dış görünüş .
Onun kızı gene benden daha beyaz ve daha süslü
Evet olabilir bakAmca saçının arkası dökülmüş kel kalıyorsun de anında aynaya gidip bakmassa gör..
Evet olabilir bakKendine bakmıyo benimle sürekli uğraşıyo ya nedenini anlamadım .
Ya onun sanırım bana karşı bi gıcıklığı var ama neden anlamadım . Küçüklüğümden beri böyle .dış görünüşüne niye bakıyo bu kadar
aklıma farklı şeyler geliyo sinir oldum
Andropoz ne demek bilmiyorum ama çok mu cahilimandropoz belirtileri gosteriyosun x amca de sende:)
Hic sevmedigim insan tarzi. Hic de acimam lafi soylerken.Genelde dış görünüşüme laf söyler . Mesela çok beyazsın çok kötü falan , gözlerin öcü gibi bakıyor . Hep dış görünüş .
Onun kızı gene benden daha beyaz ve daha süslü
pek masumca gelmedi bana. akrabam da olsa yapıştırırım lafı. sen susarsan onlar daha çok konuşur. saygı çerçevesini aşmadan.Ya onun sanırım bana karşı bi gıcıklığı var ama neden anlamadım . Küçüklüğümden beri böyle .
Andropoz ne demek bilmiyorum ama çok mu cahilim
oooo çok güzel cevaplar bunlarParantez iclerine yazayim....
Meselaörnek olarak 'çok beyazsın(evet duru.guzelligim.vardir biz ona buralarda boyle diyoruz siz beyazmi diyorsunuz? ) ya bi doktora görün (bir psikolok biliyorum sizide gotureyim belki sivri dilden derinlerde vardir boyle.olmanizin sebebi yazik anlarlar onlar ), yok şu saç hiç güzel olmamış(sadece bilginiznolsun dye soyluyorum fikir soruldugunda beyan edilir) . mesela o gün gözümde lens falan yok bana diyo lens mi taktın ne gerek var öcü gibi olmuş(gozlerinizi kocaman aciin ve senii daha iyi gorebilmek.iciiiin zira essiz bir tipsiniz) vs vs .
Aaa anladım şimdi ama biraz tuhaf olmaz mı öyle dememErkeğin menapozlu hali..
menopozun erkek versiyonu duygu degişimleri falan ki erkeklerde bariz belirtileri oluyor boyle 50 den sonra kendini genc sanmalar falan:))Andropoz ne demek bilmiyorum ama çok mu cahilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?