- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
Aaa anladım şimdi ama biraz tuhaf olmaz mı öyle demem
Evet ya bazıları harika gerçekten bu konuda .Ya bence laf soktuğunda direk " Ali bey amca, ya neden sürekli bana laf söyleyip duruyorsun, ne alıp veremediğin var benle, git kendi yaşıtlarına laf sok, bayramdan bayrama görüşüyoruz ona da şu kıza laf sokayım diye geliyorsun herhalde" de.
Sonra ortamda bi sessizlik olsun, herkes şok.
Böyle sürekli laf sokan insanların yüzüne pat pat nedir derdin senin diye sayınca şok oluyolar. Hani sen mal gibi kalıyosun ya onlarda öyle kalıyo. Sonra yok ben senle ne uğraşcam deselerde bi kere yüzleri bozuluyor.
Bende kimseye laf sokamam ya, evliliğimin ilk yılları okulu olsada gitsem derdim.
Yapı meselesi bence. Bazıları mübarek doğuştan laf sokucu
Öyle insanlardan da hiç hoşlanmam hem. Ben çok bunaldığımda böyle yapıyorum ve sonuç elde ediyorum :)
Bence direk yüzüne çatır patır söyle gitsin. Zaten laf soksan da ona da cevabı olur onun öyleleri altta kalmaz, doğuştan laf sokucu olmak lazım yani laf sokmak için
Sen direk söle direk
Aslında gençlik takıntısı olan biri sanırım .SENİ VURACAĞI KONUYU BİLSEK YA DA ADAMIN ZAYIF TARAFLARI NELER ONA GÖRE BİŞİLER YAZAblirim...
Ya onun sanırım bana karşı bi gıcıklığı var ama neden anlamadım . Küçüklüğümden beri böyle .
Ayyy ne güldüm yaaaaaaa çok yaşa vallaAyy iyice cokmussun sanirim ecelin yaklasmis de. Ölümü yaklasan insanlarin surati boyle seninki gibi olurmus de
Evet ya bazıları harika gerçekten bu konuda .
Hep öyle bi karakter olmak istemişimdir ama cevap veremiyorum o da böyle ne laf söyledim aşağıladım ama dercesine bakınıyoÇok sinir oluyorum yaa bi kaşık suda boğucam o derece
Ben çokEvet ya bazıları harika gerçekten bu konuda .
Hep öyle bi karakter olmak istemişimdir ama cevap veremiyorum o da böyle ne laf söyledim aşağıladım ama dercesine bakınıyoÇok sinir oluyorum yaa bi kaşık suda boğucam o derece
Ben çok güzel laf sokarm. Hemen şak diye oturtururum vallaBen çok
Kel değil saçlarına pek dikkat etmedim azalmaya başladı mı bilmem ama değildi en sonkel mi mesela göbekli mi? eğitim durumu ne falan fistan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?