Özellikle laf sokma konusunda başarılı olan arkadaşlar bakabilir mi :)

SENİ VURACAĞI KONUYU BİLSEK YA DA ADAMIN ZAYIF TARAFLARI NELER ONA GÖRE BİŞİLER YAZAblirim...

Evet ya bazıları harika gerçekten bu konuda .
Hep öyle bi karakter olmak istemişimdir ama cevap veremiyorum o da böyle ne laf söyledim aşağıladım ama dercesine bakınıyo Çok sinir oluyorum yaa bi kaşık suda boğucam o derece

Ayy iyice cokmussun sanirim ecelin yaklasmis de. Ölümü yaklasan insanlarin surati boyle seninki gibi olurmus de

SENİ VURACAĞI KONUYU BİLSEK YA DA ADAMIN ZAYIF TARAFLARI NELER ONA GÖRE BİŞİLER YAZAblirim...
Aslında gençlik takıntısı olan biri sanırım .
Herşeyi ben bilirim havalarında .
Aynı zamanda hem yakın akraba hemde dayımın çok yakın arkadaşı acaba dayımdan mı alıyo bu rahatlığı diyorum . Çünkü dayımda çok sever insan aşağılamayı .

Ayy iyice cokmussun sanirim ecelin yaklasmis de. Ölümü yaklasan insanlarin surati boyle seninki gibi olurmus de
Ayyy ne güldüm yaaaaaaa çok yaşa valla
Bunların hepsini konu sonunda not edicem harikasın

kel mi mesela göbekli mi? eğitim durumu ne falan fistan...

Bence adam sizden hoşlanıyor ve güzel buluyor olabilir, bunu belli etme korkusu ile de tam tersi böyle yerici şeyler söylüyor olabilir. Yoksa bir insan niye böyle bir şey yapsın ki?

Kalabalık ortamlarda mi rencide ediyor sürekli ?
Akrabalık dereceniz nedir ?
Günahını almak istemem ama sen yine de yalnız kalma sakın o kişiyle .

Valla öyle değilsen öyle değilsin bacım
Bence öğrenilmiyor bu. Laf sokunca karşılığı illa geliyor, lafbaz olmak lazım yani. Altta kalınca gelen cevabın daha çok sinir oluyorum ben
Benim taktik laf sokulduğunda kalanlara göre tam :) Denedim çalışıyor kesin bilgi yayalım lütfen

Ben çok

kel mi mesela göbekli mi? eğitim durumu ne falan fistan...
Kel değil saçlarına pek dikkat etmedim azalmaya başladı mı bilmem ama değildi en son
Evet göbekli böyle orta boylu Sürekli karı dırdırı çeken biri . Hatta karısını aldatıyomuş sürekli falan . Muhasebeci bu adam . Bi dönem beni işe yanına alacaktı dayım dedi al shannayı falan diye çok süslü o eğer benimle çalışacaksa süslenmeyecek demiş sanki nazi kampı

Yaşına hürmeten susmaktan sıkıldım bey amca sen kaç yaşında haddini bileceksin
Nasıl oldu...

Ben insanlara laf sokmaktan vazgeçtim ya. Görümcem kızımın ellerine bir ara "ne kadar büyük,annesine çekmiş" diyordu hep. Başkaları varken de elleri büyük diyordu,anormal de değildir üstelik.En son dayanamadım "Onun elleri büyük, Allahın verdiğiyle dalga geçilmez, en azından göbeği büyük değil" dedim. Önce sus pus olduk,sonra kahkaha attı hatta eşim eve gelince bana kızdı niye öyle dedin diye ama çok sinirimi bozmuştu. Hangi ortama girerse anlatıp gülmüşler CeYz bana göbekli dedi diye,öyle de özgüvenlidir sayın görümce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…