Özellikle laf sokma konusunda başarılı olan arkadaşlar bakabilir mi :)

Aana desene herkesin icinde. Gecen X yengeyi aldattigin kadini gördüm yas 70 is bitmemis ama masallah de

Bence adam sizden hoşlanıyor ve güzel buluyor olabilir, bunu belli etme korkusu ile de tam tersi böyle yerici şeyler söylüyor olabilir. Yoksa bir insan niye böyle bir şey yapsın ki?
Yok ya hiç sanmam tam tersi bana acayip sinir oluyor bence
Nedenini bende anlamadım ki küçüktüm hep öyleydi bana karşı .

" X abi, hayırdır yaa, karın seni evde çok mu ezikliyo da, hırsını başkalarından çıkarıyorsun her fırsatta" de.

Tarafımca denenmiştir :)

Ooo görmeyeli baya yaslanmissin 10 yaş büyük gösteriyosun noldu sana ya bi ayağın çukura gibi duruyorsun biraz daha küçük olsam dede diycem o derece yaniii gözlerinin Feri kalmamış hasta misin sen Betin benzin solmus .... vs daha coookkk şey var söylenecek ya da direk ukala lik yapmanın gereği yok x amca diyebilirsin. Ben bu tarz insanlara çok kullanırım bu cumleyi

Kalabalık ortamlarda mi rencide ediyor sürekli ?
Akrabalık dereceniz nedir ?
Günahını almak istemem ama sen yine de yalnız kalma sakın o kişiyle .
Evet genelde insan içinde yapıyor .
Kendisi annemın amcasının oğlu .
Zaten yolda görünce ben görmemezlikten geliyorum öyle sinir oluyorum ona
Sanmıyorum öyle bi düşüncesi olduğunu .

"Sanırım bir tek sen öyle düşünüyorsun x amca. Çünkü her sene mutlaka 1-2 mankenlik ajansından teklif alıyorum. Demek ki sorun sende" de gül geç

Amca iyice çökmüşsün beaa desene,yada aaa göz altların mosmor filan,adamın iyicene yüreğine indir sende

Aana desene herkesin icinde. Gecen X yengeyi aldattigin kadini gördüm yas 70 is bitmemis ama masallah de
Aslında bu aklıma geldi ama sonra karısı beni paralar
Çok fena kadın zaten kocişine asla toz kondurmaz sonra suç bana kalır

Bence bu adam sapık

laf sokmaaa,direk söle,pardon bılmem ne amca,dıkkat ettım yıllardır böle yapıyorsun,sana göre normal olabılır ama ben hoşlanmıyorum,lütfen daha dıkkat et,sana saygımdan bişey demedım,ama sende haddini aştın,gibi gibi,yahu bız mıllet olatak neden duz aolamıyoruz,laf sokma ne yaa,sinsi fasat kadınlar gıbı,birşey varsa oturup konuşulur şekerım,iletişimi kapalı toplumuz,karşımızdakını muneccim zannedıyoruz,lafı koyalım anlasın,hee oldu anlar,ve ne gerek var

Evet bunlarda olabilir.
Ama ben bana bişey demese bile bunca yıl bana söylediklerinin acısını çıkarmak istiyorum
O demese bile ben dicem yani
Yani benim 2 yolum var. 1. Si karşılık lı olarak kafa bulurum. Eğer karşı taraf hiddetleniyor ise gıcık etmek için yapıyor demektir yok aynen gülerek devam ediyor ise sevdiğinden dir.

2. Yaptığım o benimle konuşurken onunla alay eden bıyık altı tek kaş kalkık gülümseme si.

Yada sen ondan önce başlayacaksın.

Hepinize teker teker teşekkür ederimm not edeceğim bi kenara sadece o salak çin değil genel hayatımda biri laf söylediği an kullanacağım bunları :))

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama "şimdi o aynayı yere bırak"
Mesela diyor ki "dişlerin sararmış" cevap olarak "şimdi o aynayı yere bırak diyorsun" lafı direkt ona çeviriyorsun yani.

"Ne kadar çok kafa yoruyorsunuz benim dış görünüşüme. Bosverin yaa takmayın bu kadar sacimi başımı" deyip kahkaha atardim ben olsam.

Kendini çok genç zannetmesin sonra amcamızda
Amca dedim ama eşim bile yaşça büyükmüş bu kişiden
Dayımda öyledir benim çok sever insanlara laf söyleyip susturmayı Belkide ondan dolayı rahat bu kadar . Dayımla çok yakınlar çünkü Şu bayram bi gelsinde ben biliyorum söyleyeceklerimi

Evet en doğrusu yaşlanma beirtilerinden vurmak bence de

Sen de yaşlanacaksın, sana da yaparlarsa doğru olur mu ?
Muhattabım degilsin de geç uzatmaya gerek yok, belli ki adam laf söyleyerek tatmin oluyor. senin annen ne görev yapiyor burda? Savunmuyor mu seni?

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama "şimdi o aynayı yere bırak"
Mesela diyor ki "dişlerin sararmış" cevap olarak "şimdi o aynayı yere bırak diyorsun" lafı direkt ona çeviriyorsun yani.
Aaaa bak çok güzel bu laftaa hem saygısızlık yok hemde cevabı çok güzel veriyosun bayıldım .

Böyle bir akraba bizde de var. Bana abuk sabuk şeyler söylerdi. Bir Bayram günü herkesin içinde amca sana Sudoku aldım dedim yaş Kemale eriyor zihnini bulmacaya ver de mantıklı ol dedim. Bu da bana kendine bak vs dedi. Ama ne bozuldu☺Sudoku şunu da verdim o gün bugün benle muhatap değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…