- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Kel değil saçlarına pek dikkat etmedim azalmaya başladı mı bilmem ama değildi en son
Evet göbekli böyle orta boyluSürekli karı dırdırı çeken biri . Hatta karısını aldatıyomuş sürekli falan . Muhasebeci bu adam . Bi dönem beni işe yanına alacaktı dayım dedi al shannayı falan diye çok süslü o eğer benimle çalışacaksa süslenmeyecek demiş sanki nazi kampı
Yok ya hiç sanmam tam tersi bana acayip sinir oluyor benceBence adam sizden hoşlanıyor ve güzel buluyor olabilir, bunu belli etme korkusu ile de tam tersi böyle yerici şeyler söylüyor olabilir. Yoksa bir insan niye böyle bir şey yapsın ki?
Arkadaşlar başlığım uygun oldu mu bilmiyorum ama ben laf sokup karşısındakini susturan arkadaşlardan özellikle yardım istiyorum :)
Ben kim ne derse desin beni aşağılasa da tek kelime edemiyorum . Afedersiniz mal gibi kalıyorum .
Mesela bi akrabamız var . Erkek 48 -50 yaşında falan .
Bu adam küçüklüğümden beri benimle bi alıp veremediği var ama ne olduğunu çözemedim .
Bayramda vs gelirler bize . Beni görür görmez sürekli iğneleyici laf söyler mutlaka görür görmez .
Mesela örnek olarak 'çok beyazsın ya bi doktora görün , yok şu saç hiç güzel olmamış . mesela o gün gözümde lens falan yok bana diyo lens mi taktın ne gerek var öcü gibi olmuş vs vs .
Hatta bunu annemde farkında sürekli toplum içinde aşağıılama beni üzme peşinde olduğunu .
Ben bu adama bi dahaki gördüğümde öyle bişey söylemek istiyorum ki bi daha benimle ne muhatap olsun hatta görünce yolunu değiştirsin .
Tabi bunun için genel hayatımda da böyle dış kapının dış mandalı insanlar bişey söylediğinde onlara cuk diye cevabı oturtmak istiyorummm
Evet genelde insan içinde yapıyor .Kalabalık ortamlarda mi rencide ediyor sürekli ?
Akrabalık dereceniz nedir ?
Günahını almak istemem ama sen yine de yalnız kalma sakın o kişiyle .
Aslında bu aklıma geldi ama sonra karısı beni paralarAana desene herkesin icinde. Gecen X yengeyi aldattigin kadini gördüm yas 70 is bitmemis ama masallah de
Bence bu adam sapıkKel değil saçlarına pek dikkat etmedim azalmaya başladı mı bilmem ama değildi en son
Evet göbekli böyle orta boyluSürekli karı dırdırı çeken biri . Hatta karısını aldatıyomuş sürekli falan . Muhasebeci bu adam . Bi dönem beni işe yanına alacaktı dayım dedi al shannayı falan diye çok süslü o eğer benimle çalışacaksa süslenmeyecek demiş sanki nazi kampı
Evet en doğrusu yaşlanma beirtilerinden vurmak bence deAmca iyice çökmüşsün beaa desene,yada aaa göz altların mosmor filan,adamın iyicene yüreğine indir sende
Yani benim 2 yolum var. 1. Si karşılık lı olarak kafa bulurum. Eğer karşı taraf hiddetleniyor ise gıcık etmek için yapıyor demektir yok aynen gülerek devam ediyor ise sevdiğinden dir.Evet bunlarda olabilir.
Ama ben bana bişey demese bile bunca yıl bana söylediklerinin acısını çıkarmak istiyorum
O demese bile ben dicem yani
Evet en doğrusu yaşlanma beirtilerinden vurmak bence de
Dayımda öyledir benim çok sever insanlara laf söyleyip susturmayıKendini çok genç zannetmesin sonra amcamızda
Amca dedim ama eşim bile yaşça büyükmüş bu kişiden
Evet en doğrusu yaşlanma beirtilerinden vurmak bence de
Aaaa bak çok güzel bu laftaa hem saygısızlık yok hemde cevabı çok güzel veriyosunDaha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama "şimdi o aynayı yere bırak"
Mesela diyor ki "dişlerin sararmış" cevap olarak "şimdi o aynayı yere bırak diyorsun" lafı direkt ona çeviriyorsun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?