özlemekten ölsemde hayır,dönüşü yok yazmışş..ne hissediyor ???

huysuzvetatlikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
239
0
96
39
Antalya
erkek arkadaşımla ayrılmıştık burada da sizlerle paylaşmıştım. kendimi geri çekmelerim,bi kaç taktikli mesajım sonrası en son bu mesajı yazmış.cevap yazmdım. sizce pişman mı oldu,geri döner mi ??

geri dönüs yok artik dedigine göre kararini vermis..
özlemesi faydasiz.. erkekler genelde biseyde karar verince onu uyguluyorlar..

bence sevgimin önüne geçen gözardı edemeyecegim şeyler var seviyorum acı çekiyorum ama bu ilişkiden umudum kalmadı yoruldum demek istemiş cnm

seviyorum özlüyorum ama snle ben anlaşamıyoruz, tekrar aynı hataları yapmam deme istemiş bence dönmez ya da dönmesi için baya zaman geçmesi gerekir kızgınlığının soğuması için

Bence geri döner.Bir an sinirlendiği için veya çok üzüldüğü için böyle bir şey yazmıştır.

inşallah geri döner,ama akıllanır da döner,çok büyük bi hata yaptı bugün 3 kere aradı açmadım,mesajlarına çok nadir ve uzun süreli cevaplar veriyorum ,şimdi de telefonu kapadım amacım pişman olmasını sağlamak,çünkü hep üzerine düşen bendim,ipleri çok eline verdim,inşallah hatasını anlar tövbe eder çünkü onu hala çok seviyorum....

bence de hatasını anlamadan yeni bi ilişkiye başlamayn..
bırakın sizi özlesn arasın pişman olsun.. seven biri için normal şyler..
inş. barışırsınız ama zaten bu yolda görünüyorsunz..
o da pişman hakkınzda hayrlısı olsn mtluluklar dilerm..

tşk ederim canım allah razı olsun ,her gece dua ediyorum ..

huysuz bu adam sana yalan söyleyip aldatmadı mı
geri dönmeyi mi düşünüyosun?

evet sorunlu bi dönemimizde facede tanımadığı bi kızı istanbula çağırdı kızla facede gereksiz konuşmalar yaptı ve aldattı beni..şimdi de mesaj atıp arayıp duruyor. ben çok mu safım ya,onsuz olamıyorum,ben terk ettm ama yine onu istiyorum....

bak cnm affedip affetmemk senin bileceğin iş
ama eğer affedeceksen de hemen yapma
süründür biraz
değerini anlasın
kaybetme korkusu olsun
ama bana kalırsa bırak gitsin ne hali varsa görsün
daha iyilerini bulursun emin ol

Hem çok büyük bir hata yaptı diyorsunuz hemde dönmesini bekliyorsunuz
İlk başlarda insan bekler , bekliyor biliyorum
Ama kimsenin hatasını affetme , bir kere affedersen devamıda gelir..
Bence ayrılığa alışmak en iyisi sizin için..

bugün de sabah günaydın dedi,cevap yazmadım. bi kaç saat sonra aradı yine açmadım.sonra mesaj attı bu sondu,bir daha aramıcam diye ...sizce arar mı,blöf mü yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…