özlemekten ölsemde hayır,dönüşü yok yazmışş..ne hissediyor ???

cnm aynı kaderi pylşıyoruz bnmkde bana çok özlsmde aşkımdan ölsmde dönmm demişti ilklerde dönmştü sonra kvga ettk gitti gene anı eşylri süöyledi bekliyorum bakalım dönckmi ama seni unutmk istyrum dedm bna bir söz söle dedm oda seni kırmk istmiyom dedi bnde yeter artık fln dedm ,o da yapma nolr konş.bir war dedi ama aslnda yokmuş kıskndrmk içnm ne sölemiş.çkü konş.kızın svglsli var.cnm napmaya çalşıyor bilmiyourm seninkide aynısını yapıyor..amaçları ne bunların yaa..

bir bilsem amaçlarını....offff aramadı işte aramıyor,yoksa beni unutmaya mı çalışıyor ?? zalimm bize yardımcı olsunlar,erkekleri analiz edebilen biri ......öyle mutsuzum ki...

zalimm ben facemi dondurdumbaşka bi faceden bakıyorum duvarı açık,ve aynen şöyle yazıyo noktalama işaretleri ile birlikte:kontenjanları boşalttım :) başvuru kabul edilir...

Bana kalırsa iyice yüz göz olmuşsunuz.Bu yüzden ne yapılırsa yapılsın anlamsız gibi.Ayrıca tecrübelerim bana şunu söylüyor:Erkeklerin ciddiye almasının en önemli yolu,böyle durumlarda onları ciddiye almamaktır.Eğer size hala değer veriyorsa.Vermiyorsa ne yaparsanız yapın boş.

kızlar inanılmaz gelişmeler oldu şu dk itibariyle. 5 dk sonra facebookuna tekrar baktığımda o yazıyı silmişti ve bana mesaj attı. attığı mesaj şu aynen yazıldığı gibi yazıyorum:acı çekiyorum acıııı...

su son yaptığı aklımı karıstırdı smdi benimde ,ama sen gercekten ve gercekten bsy yazma canım noluuurrrr
erkeklik gururundan yapıordur belki terkedildim gibisinden ,s,z tkrar cıkınca o bırakır sizi ,saden seni aldatmıs ,senden gitms ,su an senn deil ,bsy yazma ve onun gelmesini bekle ,seviyorsa gelir ,ne bilim sanal alemden olmuorsa kapına gelir ,cok isterse yapar bir sekilde yok yapmadı ,saten ayrıydınız ,birsey kaybetmezsn ama pisman olmak istemiorsan yazmaaaaa .

juno ,facesine yazdığı yeni ileti şu :bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim.dağlara çarptım her esisimde.yollara küfrettim her gidişinde..yazmışş

eşime cıkarken defalarca dedim, bitti,arama,yeter vs.:)))) ama hep arasın istedim. seninki gibi pişman olsun diye yaptım. insan psikolojisi işte bir tuhaf:)) tabi peşimi bırakmadı sağolsun. amaaaa aldatma vs. olsaydı büyük sözüme tövbeler olsun. bitti dediğim an yüzünü bile görmek istemezdim. eski erkek arkadaşımdada bu olay olmuştu:) boşver, ne ara nede aramalrına msjlarına cevap ver. sonradan daha cok üzülürsün.

pişman olsa da tekrar yapar mı??

şuan için hayır. ama ileride -artık ayrılma sebebiniz neyse- o küllenirse geriye saf sevgi kalırsa olabilir. ama siz bu umutla yaşamayın. sizde zamana bırakın. onu seviyorsanız sevmeye devam edin. bundan da rahatsız olmayın. birini sevmek kimseyi sevmemekten kötü değildir :)) insanın kalbinin boş olması çok daha kötü.

seviyorum acısını çeke çeke...ayıp mı ?...

seviyorum acısını çeke çeke...ayıp mı ?...

niye ayıp olsun :)) insanın kalbinin boş olması çok daha kötü..aynı şeylerin benzerini daha ağırını diyen biri oldu hayatımda. bana nispet yapmalar sensiz çok iyiyim demeler. dedim birgün döneceksin. pişman olasaksın. oldu da :))) dememiş miydim dedim? "dedin" dedi. tabiri caizse köpekler gibi pişman oldu..ama o nispetleri unutmadım suratına kapıyı çarptım. yani ayrılma sebebinizi bilmiyorum..o da sizi unutmamış ama birgün birinin döneceği umuduyla yaşamak acı verir..zamana bırakın "olacaksa bir şey oluyor" imkansızlar imkanlı oluyor. şaşırıp kalıyoruz. zamanla ayrılma sebepleriniz bile komik. anlamsız ve önemsiz gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…