özlemekten ölsemde hayır,dönüşü yok yazmışş..ne hissediyor ???

bence sende sürekli alttan alma devam böylee...

peki sen ne durumdasın canım?

Canım 5 ay önce ayrıldık, ilk ayrıldığımızda gününü gün ediyordu, ben de nefret ve öfke doluydum çünkü bana çok kötü şeyler yapmıştı. İlk ay birkaç kez aradı ama tersledim çünkü çok sinirliydim ama haklıydım inan. Sonra koptuk ve görüşmedik, aramadı, ben de aramadım hiç. Ama son zamanlarda facebook'una aşk ve pişmanlık şarkıları eklemeye başlamış. Yani son 1-2 aydır hep böyle şarkılar, sözler vs var duvarında. İki hafta önce karşılaştık ve o gün hayatının kötü gittiğini söyledi, üzülüyormuş vs. Ama ondan sonra yine koptuk, birbirimizi aramıyoruz ama şarkılar eklemeye devam ediyor. Tekrar barışmayı düşünmüyorum çünkü beni çok üzdü ama yine de pişmanlığını gerçekten görmek isterdim. Amacını merak ediyorum böyle şarkılar ekleyerek ama hiç aramayarak ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Benim durumum bu yani.

5 ay ha? ne uzun bi süre..benim bir günm ızdırap gibi geçiyor...

Ayrılıkta herqün qelecekmis qibi beklemiyeceksin bir sekilde yoluna dewam etceksin.
Onu hatırlatan herseyden uzak duracaksın.
Böyle beklemekle anca kendine zarar werirsin.
Gercekten sewmisse bir sekilde döner.

bu söze cok inanırım '' sewdiqini özqür bırak qelirse senindir qelmezse zaten hic senin olmamıstır''

Bırak düsünme, aklından cıkar ondan qelecek msjları beklemekten wazqec.
Arkadaslarına wakit ayır qez, toz aklına qetirme onu.
Bir zaman sonra bakmıssınki qercekten aklına qelmiyor.)

benimde aynı durum var çok kötü o da uyuyamıyor benim gibi zayıflamış ama benim yaptığım hatalardan dolayı bana geri dönmüyor unutmaya çalışıyor ve unutmaya başladını düşünüyor bir kere 3 gün falan ayrılmıştık o istanbul dışındaydı geldiğinde içinin daha pır pır ettiğini söledi . biz. 21 gündür ayrıyız 15 gündür görüşmüyorduk dün işte döndüm ve beni karşılamaya geldi tek başıma dönmeyeyim diye gelmiş gece 10 indim ve indiğim yer baya ıssızdı. zaten pazartertesi buluşacaktık ama işte hep tatlı tatlı konuşalım falan dedi. sonra seni unutmaya başladım dedi. bende gerçekten mi dedim. oda evet dedi sonra git dedim gitmedi. elini tutması için elimi verdim tutmadı. sonra dedim aklın mı istemiyor yoksa kalbin mi dedi böyle olamsı gerekli dedi. sonra işte beni eve bırakırken elimi tuttu , sarıldı öptü o ilk başlardaki çekingen hali yoktu . sonra bir merdivende oturuyorduk . bak dedi seni hala çok seviyorum , daha geçen gün resimlerine baktım vs. dedi baya içten konuştu. sanki gözleri dolu gibi geldi bana ama. ben çok güvensiz bir insanım. son görüşmemizde gününü gün etmek için mi böyle konuştu acab dedim kendi kendime. ama bilmiyorum son buluşmada hiç birşey düşünmeme ve son güzel bir gün geçirmeye karar verdik. acaba napsam bilemedim. cidden özlemiş mi yoksa ben inanmak mı istemiyorum. çünkü sürekli skypten falan konustuk ve su ayrı kaldımız 21 günde sadece 4 gün konuşmadık onunda sonunda o ruyasında görmüş mesaj attı . ama ben ne zaman eriyorum ona ılıman davranıyorum o sertleşiyor vs. hatta çok kırdı beni. son anda çıkarken web camde konuşuyorduk. dedim kendinden nefret ettirmesen keşke böyle dedim. oda direk gene aram gönderdi falan filan. açıklamaya çalıştı. böyle olsun seni kırmak istemiyorum ama o zaman uzuyor dayanamıyorum of dedi. napıcam akıl verin pzt ve salı görüşüp ben izmire döndümde konuşmayacağız 1.5 ay hiç ve 25 temmuzda buluşsacağız gelince ozaman herşey geçicek sana söz veriyorum. unutacaksın beni falan diyor. bu kadar çok severken unutabilir mi ? çook hatalıyım ama tüm suç bende. sizce ne yapmalıyım ?

suç sende ise ona bu hataları tekrar yapmayacağına dair onu ikna yoluna gidebilirsin. çok sık arayp peşinden koşma çünkü o zman affedeceği varsa da sıkılıyorlar sanırım.sabahları uyanınca kötü oluyomusun? ben çok kötü hissediyorum şu anda.sadece oturup ağlamak istiyorum...

mesela gece yatıyorum ya uyanıp uyanıp nete giriyorum işte napmış diye faceden sildi beni bana bakmasın artık diye twitterdanda silmişti ama benim korumalı değil bakıyor o korumalıydı sildi tek bişe rica etmiştim ayrıldıktan sonra işte aradım çok kötü oldum tekrar ekledi ben biraz üstüne gittim sanırım. hatta dün gördüğümde benim bile içim kıpır kıpır etmedi deli gibi çünkü sürekli kavga var ama dün vedalaşırken otur gitme 5 dk daha kal dedi. öle bakalım yarın buluşucaz ve söz verdim evime dönünce aramıcam hiç. çünkü konuşucaz bir birimizi anlıcaz ve sözleştik eylülde görüşücez hoş ben buraya gelirkende bir 2-3 gün konuşmadan gelmek istiyordum ama kısmet olamdı ona ayrılmadan zamanlı kargo ayarlamıştım o gitti dünde yoldayken konuştuk biraz ben . bilmiyorum ama aramıcam eylüle kadar ve çok güzel 1 gün geçirticem ona en azından böyle bitsin bitçeksede hoş tekrar aynı acılar falan. ama üstüne çok gittim ama ben çok hatalıydım bunu yapmam gerekiyordu sanırım. bilemedim ama uyuyamıyorum severek ayrılmak çok zor :S

benim bundan önce çok sorun çıkartan bir ilişkim vardı ve ayrılmıştım. o sırada biz arkadaştık ve çoğu zamanımda yanımdaydı ve herşeyi biliyordu. samimi arkadaş değildik sadece arkadaştık ama konuşuyorduk. o sonra bir birmizden hoşlandık ve bana teklif etti bende kabul etmeden önce hatta teklif etmeden önce uzunca bir anlattım kendimi zor bir insanım güven konusunda dedim anlattım ve yaptıklarımı söledim. oda herşey geçer boşver dedi ben seni seviyorum dedi. ve bende kabul ettim çıktık ilk 1 ay ben bu süreyi yaşadım güvenmedim karşılaştırdım oda üzücek dedim yalan sölüyor dedim. hatta salak saçma şeyler yaptım önceki ilişkim yüzümden psikolojik destek bile almıştım düşün güven sorunu baya büyüktü bende ama sonra geçti. rüya gibiydi herşey. ama ben arkadaştık ya eskiden herşeyi gene yalansız anlattım eski sevgilimde sevgilisi olmasına rağmen benle uğraştı. armağana hepsini anlattım. yalan hiç sölemedim. en büyük hatam bu. ama öyle bir yaşamış ki o sürede sonra 7 ayın sonunda her lafımda onu arar oldu. ve birden bitirdi. hatalıyım hissetsem bile yaşatmayacaktım ama ona ama ilk başta alttan alıp sonra birden bu tepkisi. en son işte onun okulunun önünden geçiyorduk arkama baktım ki görmüyeyim görürsemde armağan görmesinde huzurumuz bozulmasın diye 2-3 kere baktım. sonra oda nedne bakıosun deyince köpek geliyor mu dedim. ondan sonra kafasında kurmuş kurmuş birgün eski konuları açınca çok saçma bir sebepten bitti dedi. anlamadım öyle kaldım o kadar alttan almaları benim aşka olan inancımın tekrar kazanması çünkü cidden inancım yoktu ondan önceki öyle yıpratmıştıkı armağın tüm herşeyi beni samrıştı. herşeyide biliyordu zor olacağına eski sevgilimi hiç aramadım sadece korktum keşke diyorum o sırada desteği bırakmasaydım. o zaman ilişkime bu korku etkilemezdi. ve şimdide böyleyiz. artık bu korku ile yaşamaktan sıkıldını söledi. hala beni sevdiğini, benimde onu sevdiğimi ama paranoyak olup kendine zarar vermek istemedini. bencilce olduğunu ama böylesi gerektini söledi.

anladım. güven konusu çok önemli ama sen böyle davranmak yerine sana güveniyorum şeklinde yaklaşıp güvenini ona hissettrseydn daha ii olabilirdi.dün bana hiç mesaj atmadı aramadı. facede yeni birşey de paylaşmamış. bugün de hiç ses yok şimdiye kadar. çok üzülüyorum,herkes sabret diyo sabredemiyorum,midem yanıyo stresten iştahım zaten sıfır. uyku ilacı ile uyuyabiliyorum.her gece Allaha dua ediyorum,pişman olsun da geri dönsün diye umudumu yitirmek istemiyorum,sürekli aklım onda bir sn bile onu düşünmeden geçmiyo,kafayı yicem artık

bende öleyim ama biz konuşuyoruz . hatta dün beraberdik ama son olması eylüle kadar aramıcam o sürede unutmak istiyor çünkü başarır işte o isteği ve aklımdaki acaba intikam mı alıyor korkusu beni benden alıyor hoş intikam alsa aldatır. neden böle bitsin ki dimi? eğer çok zorlanırsan psikolojik destek al benim çok işime yaramıştı eski erkek arkadaşımdan ben ayrılmıştım ama sonra ........ beni öyle bir oyuna getirdiki duygu falan değil o güven ve pişmanlık hayatımın içine etti kimseye güvenebiyordum sadece armağana kadar.dua ediyorum çok bende . tek elimden gelen bu.
oda sürekli ben bunu istiyorum ama 1 ay 2 ay 5 ay sonra ne olur bilemeyiz ama bunu sitiyorum unutmak istiyorum dedi. sende dua et dua edelim başka yapıcak hiç. birşeyimiz yok
53 kilo oldum
57-58 kilodan. uyku desen 20 gündür yok. deliksiz uyku anca çok yoruyorum kendimi 2-3 gün uyumuyorum anca öle gülemiyorum bile.
gülüşlerim donuklaştı. içten güldümü hatırlamıoyurm tüm bunlar yetmez gibi böyle yapsaydım , söyle yapsaydım bunlar olmazdı düşüncesi.
en azından sen tüm suçu ona atabilirsin. onun sevgilimin (hala böle diyorum ) bana yaptığı gibi :S
rahatlatıyormuş öle dedi. birde o yurtta yaz okulunda ben ise yalnızım arkadaşları gaza getiriyorlar onu. of

şimdi dua ederek uyucam pişman olur da geri döner diye,bugün onun varlığından habersiz bi gündü..ne acıydı benm için offff içim yanıyo...

sen sewmekten cok saplantı haline qetirmissin sen burda kendini üzüüyorsun, kahrediyorsun bakalım o ne yapıyor..
Pismansa qeri döner ama böle onu oturup beklemekten yanlıs bana qöre..

cumartesi,pazar,pazartesi .. ne mesaj ne arama hiç bir haber yok ondan..bilirkişi beklemelisin sabretmelisin diyor,artık dayanamıyorum profilinde ayrılık şarkıları paylaşıyor,içim acıyor,bi akıl verin ne yapmalıyım,aramak istemiyorum ama dayanacak gücüm kalmadı artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…