- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
-
inşallah geri döner,ama akıllanır da döner,çok büyük bi hata yaptı bugün 3 kere aradı açmadım,mesajlarına çok nadir ve uzun süreli cevaplar veriyorum ,şimdi de telefonu kapadım amacım pişman olmasını sağlamak,çünkü hep üzerine düşen bendim,ipleri çok eline verdim,inşallah hatasını anlar tövbe eder çünkü onu hala çok seviyorum....
bence sende sürekli alttan alma devam böylee...
ne güzel demiş atalarımız agır ol bagdat gelsin, taş yerınde agırdır ,kaçan kovalanır :) boşa dememişler hahahah
dün attığı mesajlara cevap vermedim de bugün hiç yazmadı. acaba yazacak mı yaa
sen zaten yenılmıssın böyle davranarak salla hayata bak biraz ya .şöyle düşün o yazmadan dura biliyorsa bende dura bilirim.........
peki sen ne durumdasın canım?
Canım 5 ay önce ayrıldık, ilk ayrıldığımızda gününü gün ediyordu, ben de nefret ve öfke doluydum çünkü bana çok kötü şeyler yapmıştı. İlk ay birkaç kez aradı ama tersledim çünkü çok sinirliydim ama haklıydım inan. Sonra koptuk ve görüşmedik, aramadı, ben de aramadım hiç. Ama son zamanlarda facebook'una aşk ve pişmanlık şarkıları eklemeye başlamış. Yani son 1-2 aydır hep böyle şarkılar, sözler vs var duvarında. İki hafta önce karşılaştık ve o gün hayatının kötü gittiğini söyledi, üzülüyormuş vs. Ama ondan sonra yine koptuk, birbirimizi aramıyoruz ama şarkılar eklemeye devam ediyor. Tekrar barışmayı düşünmüyorum çünkü beni çok üzdü ama yine de pişmanlığını gerçekten görmek isterdim. Amacını merak ediyorum böyle şarkılar ekleyerek ama hiç aramayarak ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Benim durumum bu yani.
benimde aynı durum var çok kötü o da uyuyamıyor benim gibi zayıflamış ama benim yaptığım hatalardan dolayı bana geri dönmüyor unutmaya çalışıyor ve unutmaya başladını düşünüyor bir kere 3 gün falan ayrılmıştık o istanbul dışındaydı geldiğinde içinin daha pır pır ettiğini söledi . biz. 21 gündür ayrıyız 15 gündür görüşmüyorduk dün işte döndüm ve beni karşılamaya geldi tek başıma dönmeyeyim diye gelmiş gece 10 indim ve indiğim yer baya ıssızdı. zaten pazartertesi buluşacaktık ama işte hep tatlı tatlı konuşalım falan dedi. sonra seni unutmaya başladım dedi. bende gerçekten mi dedim. oda evet dedi sonra git dedim gitmedi. elini tutması için elimi verdim tutmadı. sonra dedim aklın mı istemiyor yoksa kalbin mi dedi böyle olamsı gerekli dedi. sonra işte beni eve bırakırken elimi tuttu , sarıldı öptü o ilk başlardaki çekingen hali yoktu . sonra bir merdivende oturuyorduk . bak dedi seni hala çok seviyorum , daha geçen gün resimlerine baktım vs. dedi baya içten konuştu. sanki gözleri dolu gibi geldi bana ama. ben çok güvensiz bir insanım. son görüşmemizde gününü gün etmek için mi böyle konuştu acab dedim kendi kendime. ama bilmiyorum son buluşmada hiç birşey düşünmeme ve son güzel bir gün geçirmeye karar verdik. acaba napsam bilemedim. cidden özlemiş mi yoksa ben inanmak mı istemiyorum. çünkü sürekli skypten falan konustuk ve su ayrı kaldımız 21 günde sadece 4 gün konuşmadık onunda sonunda o ruyasında görmüş mesaj attı . ama ben ne zaman eriyorum ona ılıman davranıyorum o sertleşiyor vs. hatta çok kırdı beni. son anda çıkarken web camde konuşuyorduk. dedim kendinden nefret ettirmesen keşke böyle dedim. oda direk gene aram gönderdi falan filan. açıklamaya çalıştı. böyle olsun seni kırmak istemiyorum ama o zaman uzuyor dayanamıyorum of dedi. napıcam akıl verin pzt ve salı görüşüp ben izmire döndümde konuşmayacağız 1.5 ay hiç ve 25 temmuzda buluşsacağız gelince ozaman herşey geçicek sana söz veriyorum. unutacaksın beni falan diyor. bu kadar çok severken unutabilir mi ? çook hatalıyım ama tüm suç bende. sizce ne yapmalıyım ?
şimdi dua ederek uyucam pişman olur da geri döner diye,bugün onun varlığından habersiz bi gündü..ne acıydı benm için offff içim yanıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?