özlemekten ölsemde hayır,dönüşü yok yazmışş..ne hissediyor ???

mesaj attığında nasıl mesajlar atıyordu peki ?
bak şimdi onun gibi düşünüyorum çünkü hatalı tarafım bende kısmen ilişkimde.
2 türlü ihtimal var ya cidden eşek gibi pişman oldu , yada yanlış anlama üzülme ama gene aynısı yapıcak ama sendende vazgeçemiyor. sen hangisi olduğunu düşünüyorsun. eğer ilkse ve bidaha asla yapmayacaksa bana bir şans verse o hatalarımı siler atarım mesala hayatımdan :S ama bak bende hatalı olduğum halde tepkisizliğine üzülüp 4 gün aramadım ama o aradı sonra :S ama o telefonları açıyordu ben aradımda. ama affedip aynı hatayı yaparsa ne yapıcaksın ? bunları çok iyi düşün öyle ara. derim canım üzme birde kendini gez dolaş. bak cidden

mesela canım en son attığı mesaj cuma günüydü acı çekiyorum acıııı yazmış,cevap vermedim. aramalarını zaten hiç açmadım. acaba böyle yaparak tamamen pes mi ettrdim onu? şimdi ne arıyor ne soruyor..ayrılmadan önce agustos sonuna uçak bileti almıştım yanına gidecektim.o da boşa gitti..ama onu o kadar çok özledim ki bana yanlış yapmasına rağmen..bir erkek kafasıyla düşünmeye çalışıyorum kimi zaman..çok fazla tartışan bi çifttik,tüm bunlardan bunalıp sırf değişik heyecanlar aramak ugruna bu yanlışı mı yaptı diyorum bazen..bazen de kızım kendini bu kadar küçük görme ne var yani tartışıyorsanız başka bi kızla konuşması mı gerekirdi diyorum ..her planım 2 kşilikti,o hayatımın merkezindeydi,onu çook özledim,dayanmak çok zor,en sonunda dayanamıcam ve.......

Kendine zarar vermeyi düşünme, pozitif ol. Kimseyi hayatının merkezine koymamak gerek. Ben de aynı hatayı yaptım. Ama şimdi gözüm açıldı. Haketmeyenler, değer bilmeyenlere değer vermemek gerek. Hem belki bir gün o da hatasını anlayacaktır ama genelde geç oluyor işte...

sakın kötü bişe yapmaa ! sakın :S bende çekiyorum ve ben 2 gündür sürekli yanyanyız son günlerimiz güzel geçsin ayağına :S ve eve gelince o özlemi bilemezsin. vee istersen bi ara. yada ev arkadaşın mesaj çeksin. belki bugün ararsan açar gibisinden. yada ararsın. açaıcaksan. evet vazgeçer bana mesaj atmasa bende geçerdim. amaa bak yaptığında kavgalarınıza bağlama sen niye gitmedin? belki bayan oldumuz için isteklerimiz farklı olamıyor ama sende gidip gönlünü biriyle hoş edebilirdin 2-3 gün seni poh pohlardı. ne eli eline değerdi ne bişe ama yapmadın. sen sadece hatayı tekrarlamıcaksa vee hala çok seviyorsan ve barışmak iistiyorsan süründür derim.

Her ne olursa olsun , pişman da olsa hatasını iyice anlamalı. bunun içinde süründürmelisin.. Ki seni grçekten sevıyorsa değil 10 gun 10 ay bile bekler.. sende bu süreçte onun sna verdiği sevgiyi tartmış olursun

he birde ararsa bu sefer artık aç ama kısa ve net konuş. yakında gelir yaşadığın yere belki ?
ama eğer herşey olumsuz bitersede cidden sabırlı ol. destek al bir uzmandan ve unutmak iste yeter

çok tşk ederim arkadaşlarım desteğiniz için. yakın bir arkadaşım bir hafta daha sabret eğer aramaz ise bir yüzyüze konuşma teklif et mesajla dedi..uçak bileti almıştım..konuşalım barışalım babında değil de 3 senelik bir ilişkiyi telefonda bitirmek bize yakışmıyor,yüzyüze konuşmak yakışır gibisinden. uçak bileti almıştım eğer konuşmak istemezsen yüzyüze biletimi değiştireceğim gibisinden...sizce uygun bir mesaj mı?

sen mi gidiceksin oraya ? bence onun gelmesini iste sonuçta suçlu olan o bileti her türlü yansa bile sen gitme derim ben ama tabikide senin hayatın ve seni benden bizden daha yakından tanıyan eski erkek arkadaşını daha yakından tanıyan biri.
ama ne olursa olsun üzülme ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…