Özlemissindir diyen aşcı :/

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar dünden beri çok sinirliyim. Yargılamayın lütfen olayın sıcaklığıyla böyle düşünüyorum.
Dün eşimin iş yerindeki aşcı süt istemek için aradı eşimi. Eşimde açtı kadın 40lı yaşlarda en fazla. İş yerinde genel olarak hepsi genç erkek bitek bu kadın vardı bayan olarak. Çıkmış şuan işten sanırım . heralde bu hepsnin ablası görmüş Kendini.
Laubalileşmiş bence.

Eşime dedi ki ' napıyon x bende dedim beni özlemiştir ama açmadı telefonu eheheh. '
Eşim de yok abla işim vardı felan dedi neyse süt istedi eşimin babasının numarasını istedi öyle kapattılar ama ben bi anda çıldırdım. Daha bilmediğimiz neler var acaba sen her beraber çalıştığınla böyle samimi mi oluyosun mesafeli olamıyosun demekki vs dedim. Kavga ettik gitti öbür odada yattı. Yok annesinden yaşlıymış o kadını getirirmiş buraya yüzleştirirmiş. Sonrada boşanırmış. Bagırdı çağırdı.
Kızlar zaten aralarında bişey olmasına ihtimal bile vermiyorum, ondan eminim. O anlamda demek istemedim. sadece o şekilde konuşması çıldırttı beni.

Bugünde sabah aradım. beraber çalıştığım abla gördüğüm insan güvenmiyosan şimdi çıkıp gidebilirsin benim hiç bi şekilde kimseyle bi alakam var mı dedi.
'Ben zaten senin 40 yaşındaki kadınla aranda bişey var demiyorum zaten olamaz sadece aranızda nası bi muhabbet var ki oyle bişey söyleyebiliyor Aynı şeyi ben yapsam katil olur musun olmaz mısın onu söyle sen o kadar delikanlısın ya ben yapsam namusun kirlenir demi' dedim. Ya abuk sabuk bişey söylemiş işte napiyim ne diyim elin kadınına dedi. Yüz vermiyceksin ozaman böylelerine dedim. Çocuğu yasındayım vs dedi. telefonu suratıma kapattı .

Zaten aynı sekilde biri bana dese napıcaksın diyince bi durakladı kaldı, o hazmedemez böyle bişeyi biliyorum yani.
Kendide biliyor yanlış olduğunu.

Kadında ki samimiyet fazla geldi siz olsanız rahatsız olmazmısınız ya normal mi böyle şeyler cok mu geri kafalıyım ben ? ? Ben herkesle mesafeli olması gerektiğini düşünüyorum .
Abartıyomuyum kızlar. Ben genel olarak çok kıskanç bi insanım zaten.
Gereksiz bi kadın yüzünden huzurum kaçtı 2 gündür. Zaten haftanın 3 günü kavga ediyoruz tam düzeldik diyorum bişey çıkıyor.
Kadına mesaj atıp bu kayınvalidemin numarası bundan sonra süt istiycekseniz x'i aramazsınız.
Demeyi düşünüyorum.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Beyfendi mesaj felan atma dedi rezil olurmuşuz.
 
Kayınbabanın numarasını almış zaten anladığım kadarıyla.Bence msj atıpta hiç muhatap olmayın derim.Biraz abartmışsınız sanki.Kendinizde çok kıskanç olduğunuzu kabul ediyorsunuz zaten.Sakinleşin kavga etmenize değer bir durum yok ortada.Bir daha tekrar ederse tepki gösterirsiniz
 
Yok artık çok rahatsız oluyosanız açmazsınız bidahaaramaz zaten.
Kadına mesj atmak yanlış olur sizin numara olsa muhabbet olsa zaten sizi arardı.
İşler iyce karışır bu sefer zaten sende diyosun biley olma ihtimali yok.
Bazı insanlar kadın erkek yaşı olsada o rahatlıkla gevşek oluyo biraz.
 
Ya ne olacak,tamam çok anormal olaylar oluyor duyuyoruz da insanlardan bu kadar kaçmayın.Kadın ablası gibi hissettiği için o kadar kolay ''özlemişsindir'' demiş,hani uzun zaman görmediğiniz birine söylediğiniz bir kelime...Her şeyin arkasında bir şey aramayın.
 
Ya cidden abartmışım dimi. Gece sabaha kadar uyuyamadım aklıma geldikçe resmen o kadınla kavga ettim. Uzatmayayım dimi?

uzatmayın. kadının tavrı öyle olabilir ki bence espri yapmış aklınca. yani kadının genel olarak tavrı o şekilse eşiniz ne yapsın? abla karım çok kıskanç benimle sizli bizli mi konuş desin?
 
Seviyesiz insanlar her yerde ve her yaşta var. 40 da olsa 140 da olsa değişmiyor.
Eşin kadına: ooo özledim deseydi yaygara koparmakta haklıydın. Ama kadın seviyeli değil. Eşini dikkat etmesi için uyarıp kenara çekilmeliydin bence. Başkasının ağzından çıkan şeyler için eşine bastırmışsın.
 
Gereksiz bir şekilde tadınızı kaçırmayın. Daha fazla da uzatmayın araya soğukluk girmesin. Karşılıklı olsa tamam diyeceğim de kadın tarafından bir tek öyle bir yaklaşım var. Eşin mesafeyi koruduğu sürece kadının mesafeyi aşması kendi seviyesizliğini gösterir.
 
Hos değil de her lafa bi laf carpmaya kalksan ohooo oyle omur mu gecer. Yapma dese abla noluo be ne anladin da hemen dicek. Samimi olmasa da bazi insanlar yuzsuz.
 
Aman canım ya takma bu kadar böyle ömür mü geçer :) sen eşine demişssin mesafeli ol diye bazı insanların ağzı gevşek olur espri yapmak için saçma sapan konuşurlar takmamaya çalış bence baya abartmışssın rahatla biraz ve konuyu artık kapat
 
Tamam bir nevi haklı olabilirsin ama çok abartmışsın gerçektende..
Adamın başka odada yatmasına sebep olacak kadar gereksiz üzerine gitmişsin.
Güzelce söyleyebilirdin rahatsız olduğunu, eşinde açıklamasını yapar önlemini alır ve konu kapanırdı.
 
Mesaj atmayın eşinizle tartışmayın. Büyümeden unutun bu konuyu boşverin yahu
 
Kesinlikle abartmışsınız
Sakın mesj felan atmayın kadına. Eşinizle aranız iyice bozulur. Böyle şeyler olabilir. Bazı insanlar sen ne kadar mesafeli olsnda sever mıç mıç ilişkileri. Belki de kendinden küçük diye, yanlış anlaşılma olmaz diye öyle demiştir. Gönlünü alın eşinizin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…