Kızlar dünden beri çok sinirliyim. Yargılamayın lütfen olayın sıcaklığıyla böyle düşünüyorum.
Dün eşimin iş yerindeki aşcı süt istemek için aradı eşimi. Eşimde açtı kadın 40lı yaşlarda en fazla. İş yerinde genel olarak hepsi genç erkek bitek bu kadın vardı bayan olarak. Çıkmış şuan işten sanırım . heralde bu hepsnin ablası görmüş Kendini.
Laubalileşmiş bence.
Eşime dedi ki ' napıyon x bende dedim beni özlemiştir ama açmadı telefonu eheheh. '
Eşim de yok abla işim vardı felan dedi neyse süt istedi eşimin babasının numarasını istedi öyle kapattılar ama ben bi anda çıldırdım. Daha bilmediğimiz neler var acaba sen her beraber çalıştığınla böyle samimi mi oluyosun mesafeli olamıyosun demekki vs dedim. Kavga ettik gitti öbür odada yattı. Yok annesinden yaşlıymış o kadını getirirmiş buraya yüzleştirirmiş. Sonrada boşanırmış. Bagırdı çağırdı.
Kızlar zaten aralarında bişey olmasına ihtimal bile vermiyorum, ondan eminim. O anlamda demek istemedim. sadece o şekilde konuşması çıldırttı beni.
Bugünde sabah aradım. beraber çalıştığım abla gördüğüm insan güvenmiyosan şimdi çıkıp gidebilirsin benim hiç bi şekilde kimseyle bi alakam var mı dedi.
'Ben zaten senin 40 yaşındaki kadınla aranda bişey var demiyorum zaten olamaz sadece aranızda nası bi muhabbet var ki oyle bişey söyleyebiliyor Aynı şeyi ben yapsam katil olur musun olmaz mısın onu söyle sen o kadar delikanlısın ya ben yapsam namusun kirlenir demi' dedim. Ya abuk sabuk bişey söylemiş işte napiyim ne diyim elin kadınına dedi. Yüz vermiyceksin ozaman böylelerine dedim. Çocuğu yasındayım vs dedi. telefonu suratıma kapattı .
Zaten aynı sekilde biri bana dese napıcaksın diyince bi durakladı kaldı, o hazmedemez böyle bişeyi biliyorum yani.
Kendide biliyor yanlış olduğunu.
Kadında ki samimiyet fazla geldi siz olsanız rahatsız olmazmısınız ya normal mi böyle şeyler cok mu geri kafalıyım ben ? ? Ben herkesle mesafeli olması gerektiğini düşünüyorum .
Abartıyomuyum kızlar. Ben genel olarak çok kıskanç bi insanım zaten.
Gereksiz bi kadın yüzünden huzurum kaçtı 2 gündür. Zaten haftanın 3 günü kavga ediyoruz tam düzeldik diyorum bişey çıkıyor.
Kadına mesaj atıp bu kayınvalidemin numarası bundan sonra süt istiycekseniz x'i aramazsınız.
Demeyi düşünüyorum.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Beyfendi mesaj felan atma dedi rezil olurmuşuz.