Özlemissindir diyen aşcı :/

Eşiniz kaç yaşında da taş çatlasın 40 yaşındaki kadın annesi yaşında oluyor.
Ya ben tahmineen söyledim eşim 26 yaşında, annesi 46 yaşında :)
Kadında o yaşlardaymış işte bende resmini gördüm 42 felan duruyor

Ne kadar abartmışsınız. Tamam kadın yersiz bir laf etmiş nerede nasıl konuşacağını bilmeyen insanlar var. Rahatsızlığınızı dile getirin, mesafeli olması gerektiğini söyleyin eşinize ve konuyu kapatın. Ayrı odalarda yatacak kadar ne var ben anlamadım. İki gün sürecek bir kavga değil bu bence. Bu kadar yıpratmayın kendinizi de karşınızdakini de.

40 yaşında da 40 yaşında diye bır tutturmuşsunuz kompleksınız mi var madem gençsiniz kendinize guvenıyorsunuz kadının yaşına nıye taktınız bu kadar.Bu arada tam 40 yaşındayım amaa beni bir görsen ort yaerınden çatlarsın herhalde.yaşasın 40 yaşında ama fıstık gibi olan k.k kadınları aha haaaaa

Ay ben eşimden büyük anlamında söyledim

konu sahibi hayat kısa eşinle mutlu olmaya güzel vakit gecırmeye bak boşver elalemin kadınlarını .

Her yaşın bi güzelliği vardır ama 40 yaşında ki bayanda 26 yaşındaki birine ilgi duymaz sanırım birde o anlamda belirttim

Bütün yorum yazan arkadaslarima ablalarıma çok teşekkür ederim iyi ki bura var sabahtan beri net gitti buraya yazamadım içim içimi yedi sizin yorumlarınızla rahatladım abartıyomuşum gerçekten iyi ki varsınız

Abartmışsınız. Bence net .

Bu kadar kıskançlık size ve ailenize zarar verir . İnsanlar çoğu zaman ailelerinden daha çok zaman geçiriyor iş yerindeki insanlar ile . Bir şekilde samimiyet olmuş olabilir . Eğer eşiniz yaşlarında biri olsaydı hoş olmamış derdim , ama kendiniz söylüyorsunuz ‘birşey olmayacağını biliyorum ‘ diye . Bence huzurunuzu boş yere bozmayın .

Duyan da ilanı aşk etti sanacak özlemişsindir demiş ne var bunda

Bir de işi düşüp aradığı için kendince sevimlilik yapıp girizgah yapmış yani halinizi hatrınızı sormaya değil de numara istemeye aramış demeyin diye

Bu arada az kaldı kırk olacağım ama birlikte çalıştığım 26 yaşındaki Adamın eşi beni kıskansa gülerim galiba

Valla 40 yasinda degilim ama yari yasimdaki cocuklara canim falan diyorum, kimsenin yanlis anlayabilecegi aklima gelmezdi
Ya aslında ortak tanıdığımız bu şekilde çok insan var asla kıskanmam mesela,ama tanımadığım için bi anda sinir geldi sanırım :) kadın da baya rahat hiç yanlış anlaşılır mı demiyodu bide o sinir etti

nasıl bir abartıdır aman allahım.. iş yerinde bazı tipler vardır kendilerini anne/ abla gibi gören ve genel olarak herkesle iletişimleri böyledir.. bana gelen temizlikçi abla bana da aşkım diyor mesela, ha zerre hoşlanmıyorum ama diyor.. kiminin ağız alışkanlığı, kiminin samimiyet zorlaması ama eşinizin yapacak pek de bir şeyi yok adam idare ediyor işte.. abartmayın yahu..

Ben olsam üzerinde durmazdım bazı insanlar patavatsız, densiz ya da fazla samimi konuşabilir eşinizin bu durumda bir suçu yok ki

Valla böylesi abartmayı başka bir yerde daha görmem imkansız sanırım deli misiniz divane misiniz yapmayın Allah aşkına uzatıp yıpratmayın hem kendinizi hem eşinizi

Benimki de 45 yasindaki kadınla whatsappda sohbete muhabbete girmiş abla diyor falan. Bunu öğrenir öğrenemez çıldırdım daha da bana abuk subuk konuşunca ağzım bozuldu ablana da sana da bilmem ne yaparım diye konuşmaya başladım. Konuşamadı daha. 40 yaşındaki kadın nasıl anası yaşında oluyormuş 18 yaşında mı kocanız? Ben sizi haklı buldum benzer olay başıma geldi anlıyorum sizi. Bana da abartı dediler ama o an öyle oluyor. Insan seviye düşüklüğüne, laubali hareketlere sinir oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…