Özlemissindir diyen aşcı :/

Can sıkıntısı ve benin de bir derdim olmali durumu bu olsa gerek.

Eşimin okulundaki çaycı teyzede böyle bir kadın. Yani karşıdaki insan bunu hep azarlar ama arsız tatlım. Kaç erkek bozdu bunu bu tavırları yüzünden. Ama arsız kadın hala fingirdek. Geçen eşimin okuluna gitmek zorunda kaldım. Eşimin odasına girdim pantolonumu düzeltiyordum. Bu densiz odaya zart diye girdi. Eşim de bana yakındı o an. Ay bilseydim girmezdim ay bişey görmedim diye ortalığı koparttı. Aşağı gidip herkese laf ediyomuş müdür bey dayanamamış karısını odaya atmış diye. Başka öğretmende azarlamış lütfen başkasının özel hayatına karışmayın diye ama anlayan kim. Sende gereksiz bir kadın iöiç huzurunu bozma

Kızlar sanırım bunlar hamilelikten bunca derdin arasında kızım 17 aylıkken hamile olduğumu öğrendim..

Kadının yaptığı davranışın hesabını neden eşinizden sürüyorsunuz neden böyle şeyleri bu kadar abartı yorsunuz

Esimle daha sevgililigimizin basinda beni bi grup arkadasiyla tanistirdi. Içlerinde bir kiz vardi eşimi gorur gormez abartili bir bicimde "askiiimmm naberr" diye sarildi ona. Kac sene gecti hala eşimin kafasina kakarım o geldi aklima:) aslinda tanidikca kiz da normal biriymis cok sonra neden oyle sacma sapan bsy yaptın diye sormuslugum da var kendisine densizlik diye kendi dedi. Esime o zmn kizmistim ama iyi ki de cok uzatmamisim. Bazıları laf olsun diye boyle salaklasabiliyor.

Ovv çok abartmışsınız hemde ortada bu kadar büyütülecek bir şey yok. Bende kıskanırım eşimi genelde ama böyle bir şey duysam ikimiz de güleriz geçeriz kadının haline

Ayyyy içim şişti okurken.
Hayatı kendinize ve eşinize böyle zindan etmekten zevk mi duyuyorsunuz?
Yoksa başka bir açıklaması yok. Yahu kadın ne demiş de hemen kadını fingirdiyo ilan ettiniz.
Bu nasıl bir basitliktir ki kayinvalidemi ara diye msj atacağım diyorsun.
İnsanız ya sosyal ortama giriyoruz çalışıyoruz, kafeslerde yaşamıyoruz. Sakin biraz sakin. Abartmayın bu kadar.

Aynı şeyi ben yapsam katil olur musun olmaz mısın onu söyle sen o kadar delikanlısın ya ben yapsam namusun kirlenir demi' dedim.

Ayrıca bu nasıl basit bir cümle. Namusun kirlenir falan. Senin hareketlerin eşinin mamusu değildir. Şu kocalara bu kadar ruhunuzu bedeninizi teslim etmezseniz daha özgüven sahibi olursunuz ve böyle saçma kıskançlıkları da yapmazsınız o zaman.

Uyku erkek değilim Allah muhafaza senin gibi bi baskıcı kadını cekemezdim adamın niyeti kötü olsa sizin yanınızda acmazdi. Biraz güven

erkeklerin yaş skalasi yoktur,kirkli yaslar gunumuzde yaşli da degil ayrica yani haklisin tepkinde illa bisey dicekse resmi sekilde soyle bitir beni ozlemisindir falan demeye gerek yok ayrica esiniz birine abla dior die okarsi tarafin da onu kardesi olarak girdugunu iddia edemeyiz

E orda anladıysanız zaten onun yaşayış şekline göre bu lafı söyledim ona göre böyle birazda yüzüne vurmak istedim bu şekilde olan düşüncelerini. Kendine gelince "iş arkadaşı " bana gelince ÖYLE.

bence abartmamışsınız. Cıvıklıktan nefret ediyorum. Hele ki o benim kardeşim, o benim ablam muhabbetlerinin arkasında ki cıvıklıktan. Mesafe candır can!

Eşim şimdi 8 senedir çalıştığı yerde (yabancı uyruklu çalışanların olduğu bir şirket)
Aralara hep erkeklerle çıkıyor, hiç kimseyle kahve, çay alırken karşılaşmıyor, karşılaşsa da başını eğip geçiyor.
Yemekte muhabbet etmiyorlar, eşim kafası önünde yemeğini yeyip kalkıyor.
Kendi departmanda ki çalışan bayanlarla iş dışında espri, şaka yoluyla asla muhatap olmuyorlar.
Bütün gün ne konuşuyorlar, nasıl konuşuyorlar diye kendimi yoramam.
Ki bir kez telefonu konuştuktan sonra açık kaldı muhabbetlerine şahit oldum, gayette sohbet ediyor, şakalaşıyorlardı.
Eşinize güveniniz varsa karşı tarafa takılmayın, azıcıkta rahat olun.

Bu kadar detayı nasıl biliyorsunuz ?

Sadece uyarman yeterli rahatsız olduğunuzu dile getirmiş olsaydınız olay bu kadar büyümezdi ortada çıldıracak bir durum yok çok fevri çıkışlar yapıyorsunuz sakin kafayla kendinizi sorgulayıp eşinizden özür dileyin ama rahatsız olduğunuzu dikkat etmesi gerektiğinide söylerseniz ortada mesele kalmaz bence

Siz eşinize güvenip ,kendisine çip filan taktırdıniz herhalde yani ayni iş yerinde çalışmiyorsaniz bu kadar ayrıntı bilmek üstelik bunu şimdiki zamana göre yazmak çok zor ihtimal .

Size eşiniz böyle yaptığını söylüyorsa orası daha vahim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…