- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Kesinlike tatlı bir kıskançlık, üstünde çok durmamak inanılmaz havalı bir durum:)Aşırı kıskançlık aşkı öldürür ölçülü kıskanmak kimisine göre hoş olabilir
Siz eşinize güvenip ,kendisine çip filan taktırdıniz herhalde yani ayni iş yerinde çalışmiyorsaniz bu kadar ayrıntı bilmek üstelik bunu şimdiki zamana göre yazmak çok zor ihtimal .
Size eşiniz böyle yaptığını söylüyorsa orası daha vahim :)
Bu kadar detayı nasıl biliyorsunuz ?
Detay derken; Bunlar eşimin bana söyledikleri değil, asla inanmayacağım şeyler hani ben kimseyle muhatap olmuyorum, iş dışında konuşmuyorum falan dese mümkün olmadığı için inanmam ki olması gereken zaten kendini herkesten soyutlaması değil bir insanın kastettiğim konu sahibine abartmaması yönündeydi. En ufak sese yanında ki kim sorusunu yöneltenler, nefes aldırmayıp her şeyden şüphe duyanlar var.
Mesajda ironi vardı yani :) Ben gerçekten merak ettim nasıl görüyorsunuz , aynı iş yerinde mi çalışıyorsunuz diye merak etmiştim.
Aynen ironi yaptım :) Yok hatta ilk defa iş yerine geçen sene ziyarete gitmiştim kaç senedir orada çalışmasına rağmen, kısıtlayıcı bir tarafım yoktur zaten diyorum ya bayan çalışma arkadaşlarıyla da sohbeti olacak, yemek yerken, kahve alırken, araya çıkarken mümkün değil olmaması..
Kişi kendini bilsin yeter, herkes için geçerli olan bu'dur.
Yoksa içinde olduktan ya da meyilli olduktan sonra ben cm cm takip etsem ne değişecek?
Kadına mesaj atıp bu kayınvalidemin numarası bundan sonra süt istiycekseniz x'i aramazsınız.
Demeyi düşünüyorum.
Ay asıl komik olan sensin. Zaten orda ona laf vurmak için öyle söyledim öyle düşündüğüm için değil. Zaten kayınvalidem 45 yaşında eşimde 26 ayrıca ablasıda var eşimin. Nası 18 yaşında olucak merak ettim eskiden insanlar 30 yaşında evlenmiyodu. Kv 18 yaşındayken 2 çocuğu varmış.puhaha kusura bakmada konudaki komikliğe bak
40 yaşındaki kadın nasıl annesi yaşında oluyor?? yani eşin 18 yaşındaysa bilemem.
sonra namus nasıl kirleniyor acabakendimi 1960-70 dizilerinde sandım biran.
çok abartmışsın. ben eşime böyle yapsam olay çıkardı.
Ayrica komik bişey olmadığı halde böyle konuya girip sırf dikkat çekmek, yorum yapmış olmak için yazıp karşısındakini eziklemeye çalışanlara da ayrı ayar oluyorum. Kendiniz komik duruma düşüyosunuz sadece .puhaha kusura bakmada konudaki komikliğe bak
40 yaşındaki kadın nasıl annesi yaşında oluyor?? yani eşin 18 yaşındaysa bilemem.
sonra namus nasıl kirleniyor acabakendimi 1960-70 dizilerinde sandım biran.
çok abartmışsın. ben eşime böyle yapsam olay çıkardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?