Özlemissindir diyen aşcı :/

Eşinizin hiçbir hatası yok. Bazı insanlara ne kadar mesafeli davransan da yapacak bir hadsizlik buluyor.

Eşinizden düzgün bir özür dilemeniz gerekiyor. Yaptığınız çok ayıp. Eşiniz bir kadına bu şekilde davransa evet ama 3. Kişilerin davranışları bizi ilgilendirmez.

İlk olarak şunu bir netleştirelim: bir insan aldatacaksa her türlü aldatır. O yüzden şakalaşmalara sinirlenmek çok mantıksız.
İkinci olarak da şunu bir netleştirelim: eğer kadını ararsanız kendinizi çok fena rezil etmiş olacaksınız, ki küçük bir şakalaşmaya çok tepki vererek zaten rezil olmuşsunuz.
Bunu sizi üzmek için değil, gerçek bu olduğu için söylüyorum. Kusuruma bakmayın.

kadın gevsektir canım bende esimin iş yerinde birine takmıstım gruptan mesajlasırken laubaliydi . bugun iş yerlerine gittim kız cok tatlı cok sıcaktı . okadar ay boşa kıskanmısım dedim

Siz konuyu tamamen yanlış anlamışsınız son cümle de azıcık rahat olun, her şeye takılmayın yazıyor. Yukarıdaki cümleler kadınların inanmak istedikleri şeyler olarak yazdım hani ''benim kocam yapmaz'' cümlesi var ya. Hiç kimseyle konuşmaz, espri yapmaz, arkadaş olmaz var mı buna inanacak demek istedim? Mümkün mü iş yerinde ki çalışma arkadaşıyla hiç espri yapmadan, sohbet etmeden yıllarca çalışmak..

Karakterinden de eminseniz güvenirsiniz. Ki bugüne kadar yanlış düşündürecek bir hareketine şahit olmadım yani kendi kendime kuruntu yaparak ömrümü geçiremem demek istedim.

Son düzenleme:
Bu kadar detayı nasıl biliyorsunuz ?

Detay derken; Bunlar eşimin bana söyledikleri değil, asla inanmayacağım şeyler hani ben kimseyle muhatap olmuyorum, iş dışında konuşmuyorum falan dese mümkün olmadığı için inanmam ki olması gereken zaten kendini herkesten soyutlaması değil bir insanın kastettiğim konu sahibine abartmaması yönündeydi. En ufak sese yanında ki kim sorusunu yöneltenler, nefes aldırmayıp her şeyden şüphe duyanlar var.

Mesajda ironi vardı yani :) Ben gerçekten merak ettim nasıl görüyorsunuz , aynı iş yerinde mi çalışıyorsunuz diye merak etmiştim.

Mesajda ironi vardı yani :) Ben gerçekten merak ettim nasıl görüyorsunuz , aynı iş yerinde mi çalışıyorsunuz diye merak etmiştim.

Aynen ironi yaptım :) Yok hatta ilk defa iş yerine geçen sene ziyarete gitmiştim kaç senedir orada çalışmasına rağmen, kısıtlayıcı bir tarafım yoktur zaten diyorum ya bayan çalışma arkadaşlarıyla da sohbeti olacak, yemek yerken, kahve alırken, araya çıkarken mümkün değil olmaması..
Kişi kendini bilsin yeter, herkes için geçerli olan bu'dur.
Yoksa içinde olduktan ya da meyilli olduktan sonra ben cm cm takip etsem ne değişecek?

Elbette öyle. Iste eve, evden işe gidiyor, arkadaşlarıyla bile gitmiyor diyenlerin bile aldatma durumları oluyor maalesef.

Içinde olanı hiç bir yerde tutamazsın.

Aldatanlar , aldatilarak bu acıyı tadarlar inşallah.

kk okudukça fazla gaza gelıyoruz sankiii

puhaha kusura bakmada konudaki komikliğe bak
40 yaşındaki kadın nasıl annesi yaşında oluyor?? yani eşin 18 yaşındaysa bilemem.
sonra namus nasıl kirleniyor acaba kendimi 1960-70 dizilerinde sandım biran.
çok abartmışsın. ben eşime böyle yapsam olay çıkardı.

Ay asıl komik olan sensin. Zaten orda ona laf vurmak için öyle söyledim öyle düşündüğüm için değil. Zaten kayınvalidem 45 yaşında eşimde 26 ayrıca ablasıda var eşimin. Nası 18 yaşında olucak merak ettim eskiden insanlar 30 yaşında evlenmiyodu. Kv 18 yaşındayken 2 çocuğu varmış.

Ayrica komik bişey olmadığı halde böyle konuya girip sırf dikkat çekmek, yorum yapmış olmak için yazıp karşısındakini eziklemeye çalışanlara da ayrı ayar oluyorum. Kendiniz komik duruma düşüyosunuz sadece .

Ya cidden sizin başka sorunlarınız yok mu?kendinize dert yaratıp kavga çıkarmışsınız bak erkekler böyle şeylere gelemez söyleyeyim kaçırırsın adamı .
Şakın kadını falan arama bu arada patavazsız bir tip belli

Ben abarttignizi dusunmuyorum.ben olsam da rahatsiz olurdum.Kac yasinda kadinlar genc ciftlere de musallat oluyor sadece erkekler degil.esiniz masum olsa bile kadin laubali seviyesiz .Evet samimiyet guzeldir ablasi olarak goruyo olabilir.Ama rahatsiz oldugunuz cumleleri hangi eda ve tavirla soyledi ki bir bayan olarak rahatsiz oldunuz? Baska birsey bilmeden gormeden kadinda kotu niyet aramayayiz ama hic tanimadan da masum "addedemeyiz.
Esiniz mesafeli olsa bile kadin seviyesiz
Ama bunun bir zarari yok size.Cunku anladigim kadariyla esiniz size sevgi ve sadakatla bagli.O yuzden bu konuyu unutun gitsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…