Özlemissindir diyen aşcı :/

Çok bunaltıcısınız.
Sormuşsunuz da, bu saatten sonra uzatsanız ne olur, uzatmasanız ne olur. Boşanmalar, namus lafları havada uçuşmuş zaten. Uzatacağınızı uzatmışsınız yani. Geçmiş ola. Evlilik şimdiden çatırdıyor bile.

Bence gereksiz kavga olmus. Bu tarz insanlar gercekten ne konustugunu bilmiyor. Benimde boyle mutavazilik olsun diye sirkette yuz verdigim ve sonrasinda haddini bilmeden konusan yemekcimiz vardi. Bazen yerini bilmiyor samimi olcam diye yilisabiliyor ya da haddini asan laflar edebiliyor. Kiz halimle sinir oluyordum onun bazi hareketlerine. O yuzden fazla kafaniza takmayin kocaniza da tepki vermeyin. Asagilayarak ay boyle kalitesiz yilisik insanla nasil konuscagini bilmeyen insanlara sinir oluyorum diyin.

Huzur böyle kavga ederek bulunmaz onu anladınız mı bilmiyorum
Gereksiz bir laf için 2 gündür evde huzur bırakmamışsınız yetmedi bir de mesaj atarak huzur bozayım diye mi düşünüyorsunuz
Eşiniz nasıl davranması gerektiğini bilmiyor çalışıyor ama insan ilişkilerini hala öğrenemedi velisi olarak doğru mesajı ben vereyim diyorsunuz sizde haklısınız tabi

Haklisin bence aralarinda birsey var.
Özlemis mi diye yokluyor.
Demek ki özledigi de olmus ondan soruyor.O da özlemistir demek ki tabi böyle bu işler ikisi de özlemiste olabilir.peki ya hicbiri degilse?? yine de uzat uzat.. eşeğin aklina karpuz kabuğu tıkmalıyız.

Abartiyorsunuz

Kocaniz evli barkli bir adam, hayatta her karsi cins "noluru var" statusunde degil, abla, abi, arkadas statusunda de olabiliniliyor

Ya ben tahmineen söyledim eşim 26 yaşında, annesi 46 yaşında :)
Kadında o yaşlardaymış işte bende resmini gördüm 42 felan duruyor
Tabiki mesaj atma kelebek iş arkadaşı sonuçta birbirlerine işi düşebilir mesela eşin işte çıksa işe ihtiyacı olsa belki de bu kadın yardım edecek işe girmesi için kötü gün dostu,çevre dedikleri bu tür zamanlarda belli olur olaya bu açıdan bak birde istersen.

Benim halam da insanlarla canim hayatim diye konusur
Ama bu konusma uslubu karsindakine asildigindan veya cilveden degil
Siz usluptan daha cok aradaki yakinliga takmissinjz her ne kadar kabul etmesenizde

Abartmakta cigir acmissiniz, bravo.

Evet kadın mesafeli olamamış bu konuda haklısın.
Fakat eşinin üstüne çok gitmemiş misin?Abartmadan tatlı tatlı soğutma çalışmaları yapsaydın adamın aklına karpuz kabuğu dusurmemis olacaktın.

Sacma sapan bi muhabbetten kiskanmissiniz. Bence bunun yerine sokakta avm de yururken yaninizda eşiniz kari kizi kesiyor mu buna bakin boyle seylerden sakinin derim. Bu kiskanclik degil biraz kuruntu olmus yaptiginiz olay. Eşinizi sogutmayin kendinizden dikkat edin.

Bende mesafeli olunmasından tarafım ama sizde abartmışsınız, dediğıniz gibi çok kıskanç olduğunuz için kabulenememişsiniz....

Kendine dert mi ariyorsun ?

Kiskanclikta zirveye yerlesmissiniz. Bu huyunuzu torpuleyin hem kendi hem de esinizin hayatini kolaylastirirsiniz. Gerekirse yardim alin. Boyle israrci ve takintili biriyle bir omur nasil gecer bilemedim. Esinize ne kadar israr ettiyseniz kadinla yuzlestirmeyi teklif etmis tam bir fiyasko.

Merhabalar. Seni o kadar iyi anlıyorun ki benden iyi başkası zor anlayabilir. Haklısın ama şunu anlamalısınız eşinizin hiç bir sucu yok şu anlattıgınız olayda. Başka insanların davranışlarını eşlerimize sevgililerimize davranislarini inan kontrol edemiyoruz. Kimi insan rahat oluyir kimisi muhafazakar inan buna yapabilecrgimiz hic bir sey yok. Bende sen gibiydim ama şuan daha fazla bu tarz insanlara rastlasak da inan artik umrumda olmuyor çünkü şunun farkina vardim yapıcak insan her türlü yapar bir şey yapicaksa ve de baska insanlarin rahat insanlarin is ortamindaki davranislarina yapabilecegimiz hic bir sey yok. Sakın ne ara ne mesaj at kendini kücük düsürürsün ben yaptim sen yapma. Inan gecici bu durumlar. Kendinle ilgilen ne is yapiyorsun meşgalen var mi esini kaybetme korkun mu var oyuzden mi böyle tepkiler verebiliyorsun bilemeyiz ama sen güven bana bu durumda hic bir ters durum yoj ferah ol

Abartıyor olabilirsiniz durumu tam bilemem ama mesafe her zaman olmalı özellikle de siz istemiyorsanız eşinizin de dikkat etmesi gerekir tam tersi de söz konusu eşiniz de size uyarı da bulunsa siz de dikkat etmelisiniz. Bu konularda eşler 1. Dereceden söz sahibidir.

Sıkılmanız normal. Bazı erkekler sınır koymayı gerçekten bilmiyor söyleyince suçlu oluyoruz Biri belli bir mesafede olunca karşıdaki insan böyle konuşamaz.
yaş veya konum itibarı ile belki eşiniz rahatsız olmadı veya abla gibi gördü vs. Ama yine de o sınırı çizmeli. Eşinizle inatlaşmayin bence üstünde durdukça inkar ediyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…