- 23 Ocak 2016
- 35.342
- 51.211
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.281
Çocuk yapalım mı diyorBende herşeyden etkileniyorum kocam zırtbırt çocuk soruyo anlaması kıt heralde bu psikolojide bu virüsde beni anlamıyo haftada birgün çalışıyo ben evdeyim birşey olmszolmaz diyo
Yok canım ya. Canlı tanıklarla sohbet yapıyor. Neler yaşamış onlar da. Benim gibi olan biri de vardı aralarında. İyi olmuş şimdi şehirlerarası gidebiliyor. Darısı başımızaAcaba onların anksiyete ve panikatağı mı az ki diyorum da geçti
Ben de öyleyim ama kadınlar kulübüne girince bile bir sürü hasta olan çıkıyor. Ne zaman bitecek bu virüs Allah korusun hepimiziBen artık haber pek izlemiyorum herşeyden çok etkileniyorum olumsuz bişey duyduğumda çok etkileniyorum sadece günlük vaka sayılarına bakıyorum çünkü yoğun bakımdakileri dinleyince çok kötü korku geliyor bana
Bi dönem ben de evden çıkınca çok atak geliyordu uzun yola gidince çok geliyordu o geçti benim kendiliğinden şimdi de aksine gideceğim yere uzun mesafeli yolları tercih ediyorum acelem yoksa evde bunalıyorum şimdi de evde durmak istemiyorum dışarıda gezmek istiyorum bunun geçmesi için mesela terapi falan almamıştım kendiliğinden geçtiYok canım ya. Canlı tanıklarla sohbet yapıyor. Neler yaşamış onlar da. Benim gibi olan biri de vardı aralarında. İyi olmuş şimdi şehirlerarası gidebiliyor. Darısı başımıza
Sadece korona da değil ben olumsuz ne duysam etkileniyorum çok korkuyorum başıma gelmesinden geleceğe dair Allaha sonsuz güvenmemekten oluyor diye düşünüyorumBen de öyleyim ama kadınlar kulübüne girince bile bir sürü hasta olan çıkıyor. Ne zaman bitecek bu virüs Allah korusun hepimizi
İnşAllah benim de geçer ya. Zor oluyor inan. Bir de sürekli endişeli hissediyorum dışarda olunca. Bakalım her şey gibi bu da geçecek de ne zaman.Bi dönem ben de evden çıkınca çok atak geliyordu uzun yola gidince çok geliyordu o geçti benim kendiliğinden şimdi de aksine gideceğim yere uzun mesafeli yolları tercih ediyorum acelem yoksa evde bunalıyorum şimdi de evde durmak istemiyorum dışarıda gezmek istiyorum bunun geçmesi için mesela terapi falan almamıştım kendiliğinden geçti
Doğru diyorsun canım aynen öyleSadece korona da değil ben olumsuz ne duysam etkileniyorum çok korkuyorum başıma gelmesinden geleceğe dair Allaha sonsuz güvenmemekten oluyor diye düşünüyorum
Geçiyor korkma zamanla geçecek bu sefer de bak evde bunalmaya başladım biri bitiyor biri başlıyorİnşAllah benim de geçer ya. Zor oluyor inan. Bir de sürekli endişeli hissediyorum dışarda olunca. Bakalım her şey gibi bu da geçecek de ne zaman.
Korona korkusunu da şuan geçtim düşün parka geldik kızımla annemler de yok bu haftasonu onlara gitmedim parka geldik evde bunaldım çok eşim de bu hafta akşamları çalışıyor gece geliyor yalnız saat geçmek bilmiyorDoğru diyorsun canım aynen öyle
Ben de okula gitmesem farklı insan görmeyecem. Dizi izle kitap oku hep aynı şeyler. Özgürce korkusuzca dolaşmayı çok özledim. Misafirliğe gitmeyi sevmem onu bile özledim düşün.Korona korkusunu da şuan geçtim düşün parka geldik kızımla annemler de yok bu haftasonu onlara gitmedim parka geldik evde bunaldım çok eşim de bu hafta akşamları çalışıyor gece geliyor yalnız saat geçmek bilmiyor
Aynı benSadece korona da değil ben olumsuz ne duysam etkileniyorum çok korkuyorum başıma gelmesinden geleceğe dair Allaha sonsuz güvenmemekten oluyor diye düşünüyorum
Diyorda benim bütün kötü seneryolarım hazır 30yıl.sonrasına dair bile kötü.seneryo üretebiliyorum.Çocuk yapalım mı diyor
Evet ne güzel gezerdik haftasonu yemeğe dışarı giderdik sahilde gezerdik şimdi yemeğe gitsek kesin bulaşır diye gidemiyoruz evde ya da tenha yerlere gidiyoruz gezmeye kimseye oturmaya da gidilmiyor ayda bikaç tane günüm vardı hepsi iptal oldu bugün görümcem kahvaltıya çağırdı reddedemedim balkonda açık alanda yedik valla muhabbet etmeyi özlemişim birlikte önceden daha sık buluşurduk ellerle birlikte şimdi o da yok eve geldim ya geçtiyse korkusu bu seferBen de okula gitmesem farklı insan görmeyecem. Dizi izle kitap oku hep aynı şeyler. Özgürce korkusuzca dolaşmayı çok özledim. Misafirliğe gitmeyi sevmem onu bile özledim düşün.
Benim eşime de kalsa hemen 2.yi yapalım yok dedim ben şuan düşünmüyorum bir daha da söylemedi kararıma saygılıdır ısrar etmezDiyorda benim bütün kötü seneryolarım hazır 30yıl.sonrasına dair bile kötü.seneryo üretebiliyorum.ve kimse beni anlamıyo
Sen izlemişsin kırmızı nokta programını ben burada yazmışlar okudum etkilendim ağlayacağım geldi üzüldüm önceden Müge Anlı izlerdim bu hafta biraz baktım o kadar haberleri bile izlemiyorumAynı ben
Daha iZlemem.zaten ben burda başka yerlere bakmıyorum pek bi buraya bide panikataklı hamileler sayfasına felan .corona bölümü felan hiç okumadım eşimi 2senedir oyalıyorum çocuk konusunda bakalım hayırlısı Rabbim hayırsız hiçbirşey nasip etmesin.Sen izlemişsin kırmızı nokta programını ben burada yazmışlar okudum etkilendim ağlayacağım geldi üzüldüm önceden Müge Anlı izlerdim bu hafta biraz baktım o kadar haberleri bile izlemiyorum
Peki sizde de göğüs kafesinde ağrı oluyor muydu?Faydası oldu biraz olmadı desem yalan olur ama ilaçlarımı bıraktığım bir dönem oldu iyiyim diye 2 ay sürdü yine eski halime döndüm yine ilaca başladım
Amin canım aminDaha iZlemem.zaten ben burda başka yerlere bakmıyorum pek bi buraya bide panikataklı hamileler sayfasına felan .corona bölümü felan hiç okumadım eşimi 2senedir oyalıyorum çocuk konusunda bakalım hayırlısı Rabbim hayırsız hiçbirşey nasip etmesin.
Bugün o ağrı oluyor mesela sürekli anksiyete vardı bugün en son kalbim dayanmıcak ölücem dedim sol tarafımda ağrı var bu akşamPeki sizde de göğüs kafesinde ağrı oluyor muydu?
Şu an ben de ayni dertten muzdaribimBugün o ağrı oluyor mesela sürekli anksiyete vardı bugün en son kalbim dayanmıcak ölücem dedim sol tarafımda ağrı var bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?