Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de öyleyim ama kadınlar kulübüne girince bile bir sürü hasta olan çıkıyor. Ne zaman bitecek bu virüs Allah korusun hepimizi

Yok canım ya. Canlı tanıklarla sohbet yapıyor. Neler yaşamış onlar da. Benim gibi olan biri de vardı aralarında. İyi olmuş şimdi şehirlerarası gidebiliyor. Darısı başımıza
Bi dönem ben de evden çıkınca çok atak geliyordu uzun yola gidince çok geliyordu o geçti benim kendiliğinden şimdi de aksine gideceğim yere uzun mesafeli yolları tercih ediyorum acelem yoksa evde bunalıyorum şimdi de evde durmak istemiyorum dışarıda gezmek istiyorum bunun geçmesi için mesela terapi falan almamıştım kendiliğinden geçti

İnşAllah benim de geçer ya. Zor oluyor inan. Bir de sürekli endişeli hissediyorum dışarda olunca. Bakalım her şey gibi bu da geçecek de ne zaman.

Ben de okula gitmesem farklı insan görmeyecem. Dizi izle kitap oku hep aynı şeyler. Özgürce korkusuzca dolaşmayı çok özledim. Misafirliğe gitmeyi sevmem onu bile özledim düşün.

Ben de okula gitmesem farklı insan görmeyecem. Dizi izle kitap oku hep aynı şeyler. Özgürce korkusuzca dolaşmayı çok özledim. Misafirliğe gitmeyi sevmem onu bile özledim düşün.
Evet ne güzel gezerdik haftasonu yemeğe dışarı giderdik sahilde gezerdik şimdi yemeğe gitsek kesin bulaşır diye gidemiyoruz evde ya da tenha yerlere gidiyoruz gezmeye kimseye oturmaya da gidilmiyor ayda bikaç tane günüm vardı hepsi iptal oldu bugün görümcem kahvaltıya çağırdı reddedemedim balkonda açık alanda yedik valla muhabbet etmeyi özlemişim birlikte önceden daha sık buluşurduk ellerle birlikte şimdi o da yok eve geldim ya geçtiyse korkusu bu sefer

Sen izlemişsin kırmızı nokta programını ben burada yazmışlar okudum etkilendim ağlayacağım geldi üzüldüm önceden Müge Anlı izlerdim bu hafta biraz baktım o kadar haberleri bile izlemiyorum
Daha iZlemem.zaten ben burda başka yerlere bakmıyorum pek bi buraya bide panikataklı hamileler sayfasına felan .corona bölümü felan hiç okumadım eşimi 2senedir oyalıyorum çocuk konusunda bakalım hayırlısı Rabbim hayırsız hiçbirşey nasip etmesin.

Amin canım amin

Bugün o ağrı oluyor mesela sürekli anksiyete vardı bugün en son kalbim dayanmıcak ölücem dedim sol tarafımda ağrı var bu akşam
Şu an ben de ayni dertten muzdaribim aslında kafama taktığım bir şeyde yok hani stres yaptım desem streste yapmadım. Ne zaman geleceği belli olmuyor. Basit bir kas ağrısı diye avutmaya çalışıyorum kendimi işte. Kansızlık vs bu tarz ağrılara sebebiyet verebiliyormuş gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…