- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #6.561
Ben de bunu düşüyordum. Ben çabalamazsam hiçbir şey değişmeyecek. Allah bizlere güç versin de kurtulalım sıkıntılarımızdan (amin)Güzel bir yazıyı daha sizlerle paylaşmak istedim.
Çok güzel bir kitapmış bayıldım. Hemen sipariş vereceğim. Ne düşünüyorsam ona cevap vermiş adeta.Harika bikaç paragraf daha N Narinkimse cim
Ben de tesadüfen kitaba rastgeldim seansımı bekliyordum kitaplığı kurcalarken bu kitabın içine baktım ilgimi çekti aldım iyi ki denk gelmişimÇok güzel bir kitapmış bayıldım. Hemen sipariş vereceğim. Ne düşünüyorsam ona cevap vermiş adeta.Teşekkürler Niloyacım.
Olmuyor biniyorum ama sürekli orammı batladı beyin kanamasımı geçircem tansiyornmu cıkacak aklımda deli sorular amann binmem diyorum bende 2 senedir. Üstüne gidemiyorumSurekli uçak yolculuğu yaparak
Bende alıcam bitirim elimdeki 2 kitabı cok begwndimÇok güzel 2 sayfa daha...
Senin 2 kitap hangisi adlarını yazar mısın?Bende alıcam bitirim elimdeki 2 kitabı cok begwndim
Kesinlikle öyle canım. Aklımdan geçenlerin cevabını yazmışlar resmen sen de buraya atmışsınBen de tesadüfen kitaba rastgeldim seansımı bekliyordum kitaplığı kurcalarken bu kitabın içine baktım ilgimi çekti aldım iyi ki denk gelmişimbazı yerler resmen bizi anlatıyor
Nerelerdesin yahu nasılsın verimli bir gün geçirme topiği açtık oradayız gel sendeKızlar nasılsınız
Burdayım canım hergün bakıyorum eba dan ders ödev derken vakit geçiyo.benim kız bazen utanıyo cevap vermiyo heyecan yapıyo bana benzicek diye üzülüyorum.Nerelerdesin yahu nasılsın verimli bir gün geçirme topiği açtık oradayız gel sende
Söyle kızına cevabı yanlış da olsa hiç çekinmeden cevap versin. Yanlış cevap verdi diye kızmaz ona kimse. Mümkünse korona sonrası grup halinde yapılan etkinliklere gönder onu. Yavaş yavaş atar çekingenliğini.Burdayım canım hergün bakıyorum eba dan ders ödev derken vakit geçiyo.benim kız bazen utanıyo cevap vermiyo heyecan yapıyo bana benzicek diye üzülüyorum.
Bende öyleyim malesef bizden etkileniyolarSöyle kızına cevabı yanlış da olsa hiç çekinmeden cevap versin. Yanlış cevap verdi diye kızmaz ona kimse. Mümkünse korona sonrası grup halinde yapılan etkinliklere gönder onu. Yavaş yavaş atar çekingenliğini.
Onlar bizden farklı olabilir. Üzme kendini. Ben de panik atak olmasın kızım diye dua ediyorum. Bizim de imtihanımız buBende öyleyim malesef bizden etkileniyolar
özgüvenli huzurlu psikolojisi düzgün mutlu bir insan olmak için neler vermezdim
Rabbim bizi imtihan ettiği bu sıkıntılardan yavrularımızı korusun güzel kaderli olsunlar amin amin aminOnlar bizden farklı olabilir. Üzme kendini. Ben de panik atak olmasın kızım diye dua ediyorum. Bizim de imtihanımız bu
Geçmiş olsun canım. Allahın izniyle bir şeyin yoktur. Ben de senin gibiyim. Kitap oku ya da sevdiğin bir diziyi izle. Aklını dağıtırsan ağrıya odaklanmazsın.Kizlar merhaba omuzlarım agiriyor sırtıma vuruyor.Simdide kafaya akcigerlerimi taktım ne zor iş ya ağrı eşiğim çok düşük
Genelde ağrır ayrıca her ay mutlaka boynum tutulur. Normalde korkulacak bir şey değildir ama ben de korkarım.Seninde sırtın agiriyormu omuzlarım ağrı kesici içtiğim halde gecmedi
Canım o ağrılar bende de var maalesefSeninde sırtın agiriyormu omuzlarım ağrı kesici içtiğim halde gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?