Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Çok güzel bir kitapmış bayıldım. Hemen sipariş vereceğim. Ne düşünüyorsam ona cevap vermiş adeta. Teşekkürler Niloyacım.
Ben de tesadüfen kitaba rastgeldim seansımı bekliyordum kitaplığı kurcalarken bu kitabın içine baktım ilgimi çekti aldım iyi ki denk gelmişim bazı yerler resmen bizi anlatıyor

Ben de tesadüfen kitaba rastgeldim seansımı bekliyordum kitaplığı kurcalarken bu kitabın içine baktım ilgimi çekti aldım iyi ki denk gelmişim bazı yerler resmen bizi anlatıyor
Kesinlikle öyle canım. Aklımdan geçenlerin cevabını yazmışlar resmen sen de buraya atmışsın

Burdayım canım hergün bakıyorum eba dan ders ödev derken vakit geçiyo.benim kız bazen utanıyo cevap vermiyo heyecan yapıyo bana benzicek diye üzülüyorum.
Söyle kızına cevabı yanlış da olsa hiç çekinmeden cevap versin. Yanlış cevap verdi diye kızmaz ona kimse. Mümkünse korona sonrası grup halinde yapılan etkinliklere gönder onu. Yavaş yavaş atar çekingenliğini.

Bende öyleyim malesef bizden etkileniyolar

özgüvenli huzurlu psikolojisi düzgün mutlu bir insan olmak için neler vermezdim

Bende öyleyim malesef bizden etkileniyolar

özgüvenli huzurlu psikolojisi düzgün mutlu bir insan olmak için neler vermezdim
Onlar bizden farklı olabilir. Üzme kendini. Ben de panik atak olmasın kızım diye dua ediyorum. Bizim de imtihanımız bu

Kizlar merhaba omuzlarım agiriyor sırtıma vuruyor.Simdide kafaya akcigerlerimi taktım ne zor iş ya ağrı eşiğim çok düşük

Kizlar merhaba omuzlarım agiriyor sırtıma vuruyor.Simdide kafaya akcigerlerimi taktım ne zor iş ya ağrı eşiğim çok düşük
Geçmiş olsun canım. Allahın izniyle bir şeyin yoktur. Ben de senin gibiyim. Kitap oku ya da sevdiğin bir diziyi izle. Aklını dağıtırsan ağrıya odaklanmazsın.

Seninde sırtın agiriyormu omuzlarım ağrı kesici içtiğim halde gecmedi
Canım o ağrılar bende de var maalesef ben bir çözüm bulamadım bir de ben ağrı kesici içemiyorum kendi kendine geçmesini bekliyorum. Fizik tedaviye gitmiştim hani belki fıtık vs var mı diye ama MR sonucuma göre çok şükür bir şey çıkmadı. Hatta sol tarafımda olduğu için kalpten şüphelendim kardiyolojiye gittim çok şükür onda da bir şey çıkmadı. En son kansızlık var dendi kansızlığın da bu tarz ağrılara neden olabileceği söylendi. İstersen bi hemoglobin ve Demir seviyeni ölçtür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…