Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yalnız değilim diyerek durumunu normalleştiriyorsun.Bunun yerine hemen şimdi ne yapmalıyım dersen daha iyi olabilir.
Ah canım ahh nasıl çabalıyorum bi görsen kafesten çıkmaya çalışan bir kuş gibi çırpınıyorum ama bir oraya bir buraya çarpıp daha kötü oluyor gibiyim yaoamadıklarıma çok odaklıyım yapabildiklerime odaklanamıyorum.

Başın döndüğünde sesli olarak bu gerçek değil demelisin dikkat ederek hareket etmeye devam etmelisin.Göreceksin beynin sesli komutlara cevap verecek.

Başta öyle olur sonra geçecek inşallah duşa girmen bile bugün çok güzel adım 1.kahvaltı yaptın kızınla 2.duş aldın bugün için harika bence
Yarın güç bulabilirsem biraz kışlık uzun kollu kıyafetlerimi ve pijamalarımı çıkarmam lazım hep yazlıklar var hala dolapta.

Yarın güç bulabilirsem biraz kışlık uzun kollu kıyafetlerimi ve pijamalarımı çıkarmam lazım hep yazlıklar var hala dolapta.
Bulabilirsem deme sabahki hedefin mesela kalkınca kendine de ki dün sabah kızıma kahvaltı hazırladım bu sabah da hazırlayabilirim sonra gardolaba geç kışlık yazlık derken ama kahvaltıdan sonra ilk iş kıyafetini değiştirmek olsun çünkü pijamalar gerçekten insanı hasta moduna sokuyor bak daha 2 gün önce pijamalarımı geç çıkardım çaydanlıktaki yansımamdan ay hasta olucam galiba dedim hemen duş alıp üzerimi değiştirdim hafif makyaj yaptım yüzüme renk gelsin diye

Evt cnm emar da temiz çıktı ama tekrar Kardiyolojiye gittim içimi kemiren bişeyler var holter takıldı bakalım pazartesi psikiyatri gitcem galiba
Holterden birşey çıkmayacak emin ol.Burdaki herkesin denediği yollardan geçiyorsun.Üst düzey moral,spor ,uyku düzeni ve dengeli beslenmeden başka çare yok

Evt cnm emar da temiz çıktı ama tekrar Kardiyolojiye gittim içimi kemiren bişeyler var holter takıldı bakalım pazartesi psikiyatri gitcem galiba
Psikiyatriye gidersen bi hap var genelde onu veriyorlar kalp ritmi için en azından gidersen onu içersen o kadar hızlı atmaz belki ama holter tansiyon holteri mi

Farklı mı oluyor bilmiyorum
Kalp ritmini mi ölçecek acaba ben de çok bilmiyorum bana da takılcaktı gitmedim psikolojik olduğunu anladım diye anneme takılmıştı tansiyonunu ölçmek için 24 saat ölçülmüştü belki kalp ritmini ölçünce farklılık çıkarsa doktor da o hapı yazabilir sana

Ben de gündüzleri çok kötü oluyorum yataktan çıkmak istemiyorum
Niloya'cım aynı şeylwri ben de dahil birçok insan yaşıyor öncelikle yalnız olmadığını bil. Ben de bir dönem depresyon neticesinde sıkıntılı bir süreç geçirdim, sağlık olarak bir sorunun olmadığını öğrendiğine göre , bedenini yormanın tam zamanı, fiziksel aktivite , yürüyüş olur , cimnastik olur , dans olur sıkıntılarını azaltıyor . Bir de hobi edinmeye çalış , bir şeyi öğrenmeye kafayı tak , ikinci bir dil mesela , ya da ne bileyim enstrüman , örgü vs., zamanla düzelecek eminim , geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…