Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Oluyor bizzat yaşadım bi keresinde çarpıntıdan sol kolum öylesine uyuştu ki bildiğin uyuştu kalp krizi geçiyorum diye abim hastaneye arabayı nasıl hızlı sürdü gittik bişey yok çok şükür ondan sonra kaç kez kardiyolojiye gittim psikolojik düşündükçe aynısını yaşıyor insan ben bi ara şizofren belirtilerini okudum yaşadım belirtileri ödüm koptu sonra dedim bu da beynin bir oyunu

Bende öyle şeyler yok...

Bende öyle şeyler yok...
Senin depresyon canım anladım ben doğum sonrası yaşadım lohusa depresyonu Allah düşmanıma vermesin çok beter bişeydi efexor ile atlatmıştım ilacı kendim birden bırakınca nüksetmişti ama o zamanlar şimdiki doktorumla tanışmamıştım onu tanıdıktan sonra hayatım çok değişti düşün ondan önce hastaneye gidip yatırın beni deyip hastaneye yatırtmıştım kendimi evimde duramıyordum valizimi hazırlayıp annemlere kaçıyordum çok zor günlerdi Rabbim kimselere yaşatmasın Allahım ondan razı olsun yolunu açık etsin ayağına taş değdirmesin.

Evet cnm benim. Majör depresyon inan bende şuan bir yerim olsa valizimi alıp kaçacağım ama yok. Hiç bir yere sığamıyorum duramıyorum sırf bu hissi yaşamamak
Evet cnm benim benimkisi majör depresyon. Bende ilkkez doğumdan sonra yakalandım buna. Sonra da tekrarladı ve bu üçüncü. Bende aynı öyleyim inan kaçacak yerim olsa valizimi toplar giderdim bende ama maalesef öyle bir yerim yok. Duramıyorum bende sırf bu his gitsin diye sürekli uyumak yatmak istiyorum. Uyanıkken buna dayanmak zor... Hiç bir işimi yapamıyorum buna banyo tırnak kesme diş fırçalama ev işleri yemek bile dahil... Geçsin diye ilaç alıp dua edip çabalamaktan başka bir çarem de yok allahım geçmesine rabbim geçmesine yardım etsin

Yaşamayanın anlaması o kadar zor ki. Sen güçlüsün neler neler atlattın herkes aynı durumda benimde canım sıkkın vs vs gibi nasihatlar hiç nir işe yaramadığı gibi insanın kendini daha yetersiz güçsüz mutsuz hissetmesine neden oluyor

Gitmek de çözüm olmuyor maalesef gayret etmek gerekiyor

Ama bak dün duş aldın başardın demek ki yetersiz değilsin

Gitmek de çözüm olmuyor maalesef gayret etmek gerekiyor
Biliyorum cnm şuan nereye gidersem gideyim bu halimle hiç birsey değişmeyecek çünkü kafamdakiler ile birlikte bende gidiyorum. Aynı şeyleri gittiğim yerdede yaşamak durumunda kalacağım. İş ki beyin lkimyası düzelse

Ama bak dün duş aldın başardın demek ki yetersiz değilsin
Belki birkaç ay sürecek bu durum rabbim dayanma gücü versin. Gerçekten çok zor geçmeyecek hep böyle kalacaksın düşüncesi beynimde dönerken bunun da hastalığın bir süreci olduğunu biliyorum. Eninde sonunda geçecek ama ne kadar sürecek işte onu bilemiyorum allah yardımcımız olsun

Kimyayı kendin düzelteceksin.Sen çaba göstermessen giç bir ilaç fayda vermez

Aynı durumdayız. Mesela bende de şuan halâ devam ediyor. Bi can sıkıntısı nefesim daralıyor gibi korkular basıyor. Sanki heran bişey olacak gibi. Beynimde sürekli korkular yankılanıyor. İki göğsümün ortasında bi sıkıntı ağırlık gibi düşündükçe içinden çıkamıyorum inanın her an aklımda, çok zor.

Galiba ben hepsini birden yaşıyorum depresyon anksiyete panik atak beynimi kafam o kadar uyuşuk oluyor ki düşünmekten kurmaktan acıktığımı bile hissetmiyorum hamilelikte aldığım kiloyu fazlasıyla verdim suyu bile zorla içiyorum adım atacak halim kalmıyor

Aslında panik atak ın tedavisi çok kolaymış pskiyatristim söylemişti 20 günde bu şikayetlerin hepsi bitiyormuş. Doktora gitmeyi düşündünüz mü

Hepsi bir arada çok zor olmalı. Benim sadece majör depresyon kafayı sıyırmak üzereyim sizde üç tane var Allah yardımcın olsun kardeşim

Kimyayı kendin düzelteceksin.Sen çaba göstermessen giç bir ilaç fayda vermez
Cevapların hep olumsuz.Vücudunda bir hastalık beklentin var.İlaç çare olacak düşüncesindesin.Terapi alsan bile olumlu düşünmessen düzelmez.Sesli olarak söyle bu hissettiklerim doğru değil iyiyim ben de hatta beynine kız.Canımı sıkma benim senin birşeyin yok de Beyin denen organ insanın güçsüz olduğu durumlarda kendi başına hareket etmeyi sever.Ona patronun kim olduğunu göster.

Aslında panik atak ın tedavisi çok kolaymış pskiyatristim söylemişti 20 günde bu şikayetlerin hepsi bitiyormuş. Doktora gitmeyi düşündünüz mü
Kardiyolojiye gittim birşeylerin yapıldı kalpte bişey çıkmadı. Panik atağa yakın bişey dedi. Psikyatriye gitmedim ilaçlar ağır gelecek vs diye ama korkularım çok aģır basıyor. Sizde aynısını yaşadınızmı kurtulabildinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…