- 30 Mayıs 2020
- 340
- 664
- 23
Kusura bakmayın ama hiç zannetmiyorum. O zamana çocuk olur. Ki şu sıra hiç istemiyorum ama ben eminim kaçi falan hak getire eşimde bir inat, yersiz kıskançlık falan. İnşallah dediğiniz gibi olur.geçer 30’a doğru merak etme. gayet de ciddiyim.
Bir keresinde ben seni asla çalıştırmam. Ama zaten bu boşanma sebebi istersen ayrıl demişti. Ne yapayım 19 yaşımda kaçtım geldim. Bende bir kere hissettirdim tabi ona kaybetme korkusunu o da buradan vuruyorÇalışmak kadar güzel bişey yok eşinizin insanî bir hakkınızı elinden almaya cüret gösterdiğine inanamıyorum gerçekten çok üzüldüm.
Heveslendirseniz istediği bişey yok mu mesela arabanın modelini yükseltiriz ben de çalışsam kirayı karşılarım sen de arabayı değiştirirsin daha rahat ederiz falan diye.
ya gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum çok küçüksün kardeşim yaşındasın o üniversite derdinde sen koca eğliyorsun
Hayır ya ağla zırla tepin pahalı şeyler iste. Alamayız bütçe bu derse ben istiyorum de kendini acındır çalışmana bi şekilde izin verecektir
Aslında bunları yapmana bile gerek yok yerinde olsam çoktan...
Seviyorsun diye katlanmak zorunda değilsin güzel kardeşim 200 liraya karın bile doymaz ki sen üstüne başına bişey alacaksın. İlerde çocuk yaparsınız arabanın masrafı bitti dersiniz çocuk masrafı çıkar ortaya
Çocuğun masrafı alır başka masraf çıkar
Bu cendereden maalesef ülkemiz gerçeklerinde iki kişi çalışmadan sağ çıkamazsınız bi şekilde ikna etmen lazım olmuyorsa zorlama sen onu ayrılmakla tehdit et
yani açık açık yazmiyim dedim ama senden sıkılacak bir zaman sonra.Kusura bakmayın ama hiç zannetmiyorum. O zamana çocuk olur. Ki şu sıra hiç istemiyorum ama ben eminim kaçi falan hak getire eşimde bir inat, yersiz kıskançlık falan. İnşallah dediğiniz gibi olur.
Bu kıskançlık değil. Sevgi asla zalim duygular getirmez insana. Sevgi baskı ve zorbalik getiriyorsa ona sevgi denmez.geçer 30’a doğru merak etme. gayet de ciddiyim.
Farklı bir bakış açısı. Umarım söylediğiniz gibi olmaz. Eşim benden sıkılmaz, bende ondan. Kendiliğinden düzelir her şey.yani açık açık yazmiyim dedim ama senden sıkılacak bir zaman sonra.
çünkü hiç sosyal hayatın yok çoğunlukla evdesin aksiyon yok zaman geçtikçe sana daha fazla koymaya başlayacak bu durum
kavga da edeceksiniz yine...
üzgünüm. çok gençsiniz çünkü. insan 25ine gelince 20sini 30una gelince 25 ini beğenmiyor.
Ama o zaten bana diyor çalışa
Bir keresinde ben seni asla çalıştırmam. Ama zaten bu boşanma sebebi istersen ayrıl demişti. Ne yapayım 19 yaşımda kaçtım geldim. Bende bir kere hissettirdim tabi ona kaybetme korkusunu o da buradan vuruyor
Hayır yanlış anladınız. Yani diyor ki benim seni çalıştırmamam boşanma sebebi. Yani ben hakime diyebilirmişim eşim beni çalıştırmıyor boşanmak istiyorum diye.Boşanma mı sebebine diyecekmiş hakime? Eşim çalışmak istedi, o yüzden boşanmak istiyorum mu? Hakim de “Vay namıssız nasıl çalışır?! Hemen boşuyorum sizi,” mi diyecek?
Asıl sizin çalışmanıza izin vermemesi boşanma sebebi. Kişilik haklarınızın ihlali.
Gözünüzü açın diye diyorum, bu ülkenin gerçekleri var, değil açık öğretim sağlam bir bölüm olmadığı sürece örgün eğitimin dahi garantisi yok. Onun yerine pastacılık sertifikası alabilirsiniz mesela. Şimdilik gelirinizi biriktirip seminerlere sertifika kurslarına ve malzemeler için sermaye yaratıp evden pasta macaron vs yapıp satmanız daha faydalı olacaktır size. Belki ileride kendi dükkanınızı bile açabilirsiniz, neden olmasın. Ekonomik bağımsızlığınızı öyle ya da böyle alın, sonra eğitiminize devam edersiniz kendinizi geliştirmek adına.
Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Benim gücüm yok.Doğruyu da yanlışı da görebiliyorum fakat adım atamıyorum. Sanırım benimki öğretilmiş çaresizlik.Bu kıskançlık değil. Sevgi asla zalim duygular getirmez insana. Sevgi baskı ve zorbalik getiriyorsa ona sevgi denmez.
Bu sebeple zamanla düzeleceğini sanmıyorum.
Benim eşim hiç kıskanç değil o zaman. Şu an işsizim ama çok iş aradım. Hep erkek yöneticilerle görüştüm. Hiçbiri beni yemeye çalışmadı.
Eskiden çalışırdım. Hep de erkek yöneticilerim oldu. Sorunsuz bir calisma hayatim oldu yoneticilerimle.
Erkek arkadaşlarım var her ne kadar sık görüşmesek de birkikte okuduk neticede... Eşim bunu da kıskanmıyor.
Kendi arabam var. Gece 2 de kuzenimden geldiğim oluyor. Eşim çoktan koltukta horlama seansına başlamış oluyor.
Sehir dışına çok defa kendi başıma giderim. Gezerim.
Nadiren de olsa erkek müşterim oluyor. Watsapptan konusmam gerekirse konuşuyorum. Eşim o esnada tv ye bakıyor oluyor.
Eşim benim prangam ya da gardiyanim değil. Eşler destek olmak için varlar.
Kısıtlayan bir kocayla ben yapamam.
Herkesin bana baktiğıni düşünen bir erkeğin ; kendisinin herkese baktığı anlamını çıkarırım.
Eşim de okuldaki kadın hocaları yolda görse arabasına alir. Birlikte gidip geldikleri oluyor.
Kadınlardan da bi kötülük görmedim.
Eşimi çok seviyorum. Ama birlikte çalıştığı insanlardan neden kıskanayım. Ben manyak mıyım.
Biz erkeklerle birlikte okumak birlikte yasamak bırlıkte çalışmak zorundayız.
Bunu bi kabullenelim.
Kıskançlık dozunda kabul edilebilir.
Ve fakat calismana izin vermiyorum cünkü kiskaniyorum diye bir mantik yok.
Sevgi güzel bir duygudur. Güzel bir duygu insana nasıl olur da çirkin şeyler yaptırır?
E ben de eşimi seviyorum çalışmasını istemiyorum. Kadınlar ona bakabilir dersem ne olacak. Aç bi ilaç otururuz evde artık. Çünkü çalışmamız mümkün değil.
E seven! insan kıskançlik adi altında baski ve zorbalik yapıyorsa .. Eşim beni sevmiyor..ben de eşimi sevmiyorum anlami çıkıyor.
Eğer sevgi buysa sevmeyelim zaten. Bizden uzak olsun.
Sevgili konu sahibi. Yazdıklarımı sana yazmıyorum. Ama olur da içlerinden ders çıkarmak istersen ne ala...
benibekleyin isimli arkadaşın amaci seni kirmak değil. Tecrübeleri ile sana yardımcı olmak.
Ilerde çok pisman olacaksın çünkü.
Bu kıskançlık değil. Sevgi asla zalim duygular getirmez insana. Sevgi baskı ve zorbalik getiriyorsa ona sevgi denmez.
Bu sebeple zamanla düzeleceğini sanmıyorum.
Benim eşim hiç kıskanç değil o zaman. Şu an işsizim ama çok iş aradım. Hep erkek yöneticilerle görüştüm. Hiçbiri beni yemeye çalışmadı.
Erkek arkadaşlarım var her ne kadar sık görüşmesek de birkikte okuduk neticede... Eşim bunu da kıskanmıyor.
Kendi arabam var. Gece 2 de kuzenimden geldiğim oluyor. Eşim çoktan koltukta horlama seansına başlamış oluyor.
Sehir dışına çok defa kendi başıma giderim. Gezerim.
Nadiren de olsa erkek müşterim oluyor. Watsapptan konusmam gerekirse konuşuyorum. Eşim o esnada tv ye bakıyor oluyor.
Eşim benim prangam ya da gardiyanim değil. Eşler destek olmak için varlar.
Kısıtlayan bir kocayla ben yapamam.
Herkesin bana baktiğıni düşünen bir erkeğin ; kendisinin herkese baktığı anlamını çıkarırım.
Eşim de okuldaki kadın hocaları yolda görse arabasına alir. Birlikte gidip geldikleri oluyor.
Kadınlardan da bi kötülük görmedim.
Eşimi çok seviyorum. Ama birlikte çalıştığı insanlardan neden kıskanayım. Ben manyak mıyım.
Biz erkeklerle birlikte okumak birlikte yasamak bırlıkte çalışmak zorundayız.
Bunu bi kabullenelim.
Kıskançlık dozunda kabul edilebilir.
Ve fakat calismana izin vermiyorum cünkü kiskaniyorum diye bir mantik yok.
Sevgi güzel bir duygudur. Güzel bir duygu insana nasıl olur da çirkin şeyler yaptırır?
E ben de eşimi seviyorum çalışmasını istemiyorum. Kadınlar ona bakabilir dersem ne olacak. Aç bi ilaç otururuz evde artık. Çünkü çalışmamız mümkün değil.
E seven! insan kıskançlik adi altında baski ve zorbalik yapıyorsa .. Eşim beni sevmiyor..ben de eşimi sevmiyorum anlami çıkıyor.
Eğer sevgi buysa sevmeyelim zaten. Bizden uzak olsun.
Sevgili konu sahibi. Yazdıklarımı sana yazmıyorum. Ama olur da içlerinden ders çıkarmak istersen ne ala...
benibekleyin isimli arkadaşın amaci seni kirmak değil. Tecrübeleri ile sana yardımcı olmak.
Ilerde çok pisman olacaksın çünkü.
Bunu bildiği halde neden kısıtlıyor peki o zaman? Gerçekten anlamaya çalışıyorum.Hayır yanlış anladınız. Yani diyor ki benim seni çalıştırmamam boşanma sebebi. Yani ben hakime diyebilirmişim eşim beni çalıştırmıyor boşanmak istiyorum diye.
Gidemeyeceğini bildiği için işte. Kaçarak evlenilmiş, ailesi geri dönülecek durumda değil, iş yok, eğitim yok. Çok kızıyorum böyle durumlarda kızlarımıza ama düşmanları olduğum için değil böyle davranılmayı kendilerine reva gördükleri için.Bunu bildiği halde neden kısıtlıyor peki o zaman? Gerçekten anlamaya çalışıyorum.
Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Benim gücüm yok.Doğruyu da yanlışı da görebiliyorum fakat adım atamıyorum. Sanırım benimki öğretilmiş çaresizlik.
Canım Instagramın varsa birikim tasarruf hesaplarını takip et evekonomisti diye bir sayfa vr resmen birikime teşvik ediyor bak istersenHerkese iyi akşamlar.
Hanımlar benim eşim Uzman çavuş. 6000 tl maaş alıyor.Ben çalışmıyorum. Aslında çalışmayı çok istiyorum daha 21 yaşındayım ama eşim çok karşı. Bir kere çalışayım dedim. Boşanmaya gitti iş. Adına da kıskançlık diyor güya.Bahanesi batsın. Bu konu zaten başlı başına bir problem. Neyse kira, faturalar, araba aldık taksidi, arızası, ekspertizi derken son iki aydır çok sıkıştık.Çocuk yok henüz.Aylar sonra ilk kez bu ay kişisel alışveriş yapacağım. Giyim kuşam. Limit deseniz 200 tl. O da kendisine alacak bir şeyler. Fakat çok üzülüyorum. Ne birikimim var kıyıda köşede ne de altınım. Kaçarak evlenince düğün falan olmadı.Annem ara ara gönderiyor harçlık gibi 100 - 200.Ne yapacağımı bilmiyorum.
Şu sıra tek düşündüğüm Mine abla. Kendisine gıbta ile baktığım banka müdür yardımcısı eşi bir abla. Kendisi bir yılda pazar parasından, ordan buradan arttırdığı, kenara koyup sıkışınca hemen elini sürmediği 12bin tlsine sıfır ev eşyası aldı. Ben neden mesela beş on kenara koyamıyorum.Koyuyorum sonra sıkışınca hemen oradan kullanıyorum. Ağzımı tutamayıp eşim sıkışınca hemen çıkarıp ona veriyorum. Yok mu bana öneri de bulunabilecek birileri.
Gidemeyeceğini bildiği için işte. Kaçarak evlenilmiş, ailesi geri dönülecek durumda değil, iş yok, eğitim yok. Çok kızıyorum böyle durumlarda kızlarımıza ama düşmanları olduğum için değil böyle davranılmayı kendilerine reva gördükleri için.
Bir kısımda eşim çalıştığım yerde bir erkek bile olsa ciddi sorun yapar yazmışsınız. Bu kıskançlık değil sapkınlık. Üslup konusunda gayet iyi kulandım dilimi aslında. Burada sizi tanımıyorum ama kardeşim yaşında birisinin kafada olması beni üzdü. Gençsiniz benim sizin yaşınızda öğrencilerim var. Sınav kazanmaya çalışıyor hedefleri var. Mesela para anlamında şartları çok kötü yeni babasını kaybetmiş bir öğrencim var sınav parasını zor denkleştirdi amacı okumak koca istese pekte iyi bulur ama hedefleri olması gereken insanların 20 li yaşlarında kocam az para veriyor nasıl birikim yaparım beni de çok kıskanıyor demesi bana ağır geliyor kimse kusura bakmasın. Amacınız bu olmamalı ya. Bu yaşta bu zihniyetEşim ona buna bakmıyor.Üslubunuza dikkat edin. Kıskanıyorum diyor. Sadece çalışma konusunda değil başka konuda da böyle. Bazı insanların karakteri böyle sanırım. Eşim çalışmama karşı evet.Bu durumu bende biliyorum Fakat sadakat sahibi, dürüst, iyi niyetli bir insan. Sırf bu konu yüüznden insanları yargılayamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?