- 28 Mayıs 2025
- 1.213
- 1.134
- 48
- 25
Olur valla hayatımda hiç 50 milyonluk arabaya binmedim görmedim de. Kiliste gezersin artık o arabayla rüyalarda mı bilemem amaİsterseniz bir tur gezdiririm sizi alınca![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur valla hayatımda hiç 50 milyonluk arabaya binmedim görmedim de. Kiliste gezersin artık o arabayla rüyalarda mı bilemem amaİsterseniz bir tur gezdiririm sizi alınca![]()
50 milyonluk araba türkiyede 1 tanedir arzu sabancı aramızda dolanıyor
Bukadar güldüğünüz göre size göre gerçek olamayacak kadar uzak geliyor demekki.Çok merak ettim ya bu arabayı şimditürkiyede tek olan hangi arabayı aldınız? Ya da 35 milyonluk araba hangisi? 7 kilo altın 1 araba ediyor ya sadece
![]()
Sen adresini ver boşver Kilis falan ne önemi var.Ben gelirimOlur valla hayatımda hiç 50 milyonluk arabaya binmedim görmedim de. Kiliste gezersin artık o arabayla rüyalarda mı bilemem ama
Evet arzu sabancı mısın yahu tabii ki gerçek olmayacak kadar uzak azıcık tutarlı atın. Kilisin sahibi misin? Lütfen atın arabayı buraya eski konularda tedbir nafakasına ihtiyacın varmış ama eminim 10 senede 50 milyonluk arabaya binecek seviyeye gelmişsindirBukadar güldüğünüz göre size göre gerçek olamayacak kadar uzak geliyor demekki.
O yüzden insanları paradan vurmadan önce ben neyim ki, neyim var da insanları küçük görüyorum diye durup bir düşünün.
Benim yengem mesela bir çantaya düşünmeden 30 bin 50 bin TL verebilir32 milyona Sv Serenty Range Rover alacağım, özel plaka yaptıracağım.
Eşim galerici değil.
Çok da önemli mevzular değil bunlar ama insanları iki kuruş parayla vurmaya çalışmak çok komik görünüyor, bazıları bunu bilirse iyi olur.
Kimine göre 100 bin lira maaş olarak iyidir, kimine göre bir çanta parasıdır.
Konu sahibi arkadaşım biz de krediye bulaşmıyoruz, sadece altın olarak birikim yapıyoruz.
Gel 50 milyonluk arabayla lütfen bekliyorum hatta seni direkt merak ettim sabancı mısın koç mu? O kadar imkansız yani getzden bugattiye olan yolculuğunSen adresini ver boşver Kilis falan ne önemi var.Ben gelirim![]()
Bahsettiğiniz araba için 7 kg altın yetiyor aslında. Geri kalan 2 kiloyu da özel plaka için bozdurcaksınız sanırım.Mesela size göre de 7 kilo altın fazla gelmiş değil mi?
Benim için 7 kilo altın anca bir araba parası ediyor mesela.
Bugün/ yarın almak istediğim araç için eşim 9 kilo altın bozdurdu.
Eee ne yapalım şimdi bu durumda ben de sizi aşağılayayım 7 kilo altını çok gördüğünüz için.
Bir de bu arabayla kiliste dolaşacakBahsettiğiniz araba için 7 kg altın yetiyor aslında. Geri kalan 2 kiloyu da özel plaka için bozdurcaksınız sanırım.![]()
Aldığımda geleceğim söz.Gel 50 milyonluk arabayla lütfen bekliyorum hatta seni direkt merak ettim sabancı mısın koç mu? O kadar imkansız yani
Fenomenler bile milyonluk paralar kazanıyor yani olabilir niye olmasın kiBahsettiğiniz araba için 7 kg altın yetiyor aslında. Geri kalan 2 kiloyu da özel plaka için bozdurcaksınız sanırım.![]()
Evet genelde türkiyede 1 tane oluyorlar ya o bütçedeki arabalarAldığımda geleceğim söz.
Şuan kullandığım aracı da atabilirim özelden. Ama daha düşük bütçeli
Sadece sabancı ve koçlar da mı var bu arabalar. Çok komiksiniz ya.
Neyse kamu spotu olsun insanları zorbalamayın para konusunda![]()
Hanımefendi kendi yazmış araba fiyatı 32 milyon diye.9 kilo altın 47 milyon küsur 50 milyon değil
Arabayı 40 milyona alıp gerisini dosya vs ye harcayabilir illa 9 kilo altın bozdurdum hepsini arabaya yatıracağım diye birşey yok
Şuan bulunduğum şehirde lüks daireler 10 milyon dan 40 milyona kadar var
1 milyona da ev var 4 e de herkesin bütçesine göre yani
Evet tedbir nafakasına ihtiyacım vardı. Daha da araştırırsan daha fazla şeyler de bulabilirsin.Evet arzu sabancı mısın yahu tabii ki gerçek olmayacak kadar uzak azıcık tutarlı atın. Kilisin sahibi misin? Lütfen atın arabayı buraya eski konularda tedbir nafakasına ihtiyacın varmış ama eminim 10 senede 50 milyonluk arabaya binecek seviyeye gelmişsindir
Evet genelde türkiyede 1 tane oluyorlar ya o bütçedeki arabalarbu gelişim parasal nasıl oldu belki insanlar ilham alır
Ya sırf cümlesinden bile belli oluyor niye öyle bir şey uydurduğuNeyse kamu spotu olsun insanları zorbalamayın para konusunda![]()
10 yaşındaki bir youtube fenomeni çocuk vardı şuan hatırlayamadım adıni akla zarar paralar kazandı zamanındaAldığımda geleceğim söz.
Şuan kullandığım aracı da atabilirim özelden. Ama daha düşük bütçeli
Sadece sabancı ve koçlar da mı var bu arabalar. Çok komiksiniz ya.
Neyse kamu spotu olsun insanları zorbalamayın para konusunda![]()
Kilise boğaz yaptırmış ablam hayırlı olsun ne diyelimEvet tedbir nafakasına ihtiyacım vardı. Daha da araştırırsan daha fazla şeyler de bulabilirsin.
Şu an 50 milyonluk araca binip 167 milyona boğaz manzaralı ev bakıyorum.
10 yaşındaki bir youtube fenomeni çocuk vardı şuan hatırlayamadım adıni akla zarar paralar kazandı zamanında
Yada fenomenler mesela
Bizim bir akrabamız kocası bir otomobil şirketinde müdür veya CEO evinde 3 4 hizmetçisi vardı
Yani olabiliyor bunlar niye yok gibi davranıyorlar anlamadım
Anladım belki başka planları veya alacaklari da vardır olamaz mıHanımefendi kendi yazmış araba fiyatı 32 milyon diye.
Bu tutarları harcamayan yok mu? Var.
Ama onu yazan kişinin sırf muhalefet olmak için yazdığı o kadar belli ve komik ki.
Keşke uydurmadan önce hesaplayıp yazsaydı.
Ha şimdi o paranın hepsi arabaya gitmicek cart curt yazcak.
Yersen![]()
Bu paralar akla neden durgunluk versin ki parası geliri iyi olan zaten alırda yaparda bunda bir beis yok.6 yaşında ki Sofuoğlu drift yapmıştı 40 milyonluk araçla bizim sitede tesla togg bww Mercedes sahibi olanlar var normal bir sitede oturuyoruz
Dayımın 3 evi 2 ofisi bir arabası var tek maaşla 27 yılda yaptı
Galerici bir akrabamin 3 çocuğuna 3 ayrı ev birer araba aldı kendininde 3 dairesi var en son 10 milyona bir ev daha aldı bir de lüks aracı var
Eşimin kuzeni sarraf günlük en az cirosu 1 milyonmus
Bu paralar akla durgunluk veriyor gibi gelebilir ama bir taraftan bir asgari ücret ile ev geçindirmek zorunda olanlarda var