Para meselesi. Ben mi büyütüyorum?

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.253
398
Merhabalar.
Yine ben ve yine bir derdim..
Sevgilimle 6.5 -7 aydır birlikteyiz.Çok cömert , çok iyimser ve çok naif bir adamdır.
Maddi durumu da benim durumuma göre çok daha iyi. Bir ortaklığı var şu sıralar o yüzden epeyce sinirli ve gergin.
Hatta bana geçen gün ' canım ben bu ara çok gerginim. Beni biraz idare et lütfen 'dedi. Bende idare etmeye çalıştım. Çünkü genelde hep o beni idare eder. Beni kırsa bile telafisini yapar. En güzel yerlere gider yer- içer ve gezeriz.
Buraya kadar her şey çok güzel.
Dün bir konu konuşuyorduk. Benim bir miktar param var. Onu da ben babama vermiştim . Ve evlenmeyi düşündüğümüz için o parayı sonrasında babamdan isteyecektim. O da bana dedi ki Kajmery34 kimseye yük olmayalım sen ne istersen ben sana alırım inşallah. Durumum varsa zaten seni asla söyletmem bile.
Bende sağ ol evet ben kimseyi masrafa sokmam kendime ait bir miktar param var babamda onu isteyeceğim dedim. Dedikten sonra da çok pişman oldum. Sonuçta bunu onun bilmesine gerek yoktu. Ama bir yandan da acaba ne diyecek diye bekledim. Bana dedi ki beni yanlış anlama ama o parayı alırsın sen babandan evlenirken sonra istersen kenara koyarsın , istersen harcarsın. Sen zaten benden daha tutumlusun , benden daha iyi biriktirirsin dedi.
Bu arada babam o verdiğim parayla da bir araç satın aldı(benim üstüme)
Yani bana en kötü o aracı satarsın dedi. E ben satayım da benim kardeşlerim var dedim. Hmm haklısın dedi.
içime dert oldu resmen. Ama şunu da düşündüm. Bu adam normal zamanda şu konuyu asla açmaz. Acaba bunu yoğun stresten mi söyledi? Dün çok moralsizdi çünkü.. Zaten paramda öyle kayda değecek kadar fazla değil...
Zaten miktarını bile bilmiyor ama onun bana bunu demesi içimi bulandırdı.
Daha önceki yaşadıklarımı bilen bilir. O meselelerde dolayı da zaten para konuşulmasından midem bulanıyor.

Hepinizin yorumlarına ihtiyacım var. Şimdiden yazan okuyan herkesten Allah razı olsun..

GÜNCELLEME: Çok özür dilerim galiba karmaşık anlatmışım.Şimdi babama ben para verdim o da kendi de epey miktar ekleyerek bana araba aldı. Benim üzerime yani. Babamda geçen gün bana arabanı satalım başka bir araba alalım dedi. Bende olabilir dedim. Konuşma böyle başladı aslında. Oda evet satarsınız sonra sen istersen verdiğini alırsın dedi.Bende o ara bi saçmaladım Kardeşlerim arabasız kalır dedim. Ama ne olursa olsun onun bunu söylemesi bile hoşuma gitmedi.

Son düzenleme:
Parayı evlenirken babamdan alıcam diyen zaten sizsiniz, arkadasınız alır kenara koyarsın dediğinde
iyi de benim kardeşlerim var kısmını anlayamadım.
Yok şey parayı arabayı satıp alma olayı oldu. Acaba yanlış mi izah etmişim.
Yani araba satılırsa onlara ne olacak manasında söyledim
Evet ben düşüncemi içimden geçirirken dile döküldü. O söyleyince biraz ağırıma gitti.

En kötü arabayı bana satarsın demesi bana ilginç geldi. Arada başka bir konuşma geçmeden mi bunu söyledi?

Sizin babanıza geri almak üzere verdiğiniz parayla alınan arabada kardeşlerinizin niye payı var onu anlamadım.

En kötü arabayı bana satarsın demesi bana ilginç geldi. Arada başka bir konuşma geçmeden mi bunu söyledi?
yok öyle demedi Ay ben yanlış mı yazmışım . Herkes başka türlü anlamış. Hemen düzenleme yapayım.

Hııııııı diycem diyemedim, çünkü seni anlamadım. Eş adayın çok normal geldi. O babasına para vermiş olsaydı geri ödeyecek deseydi ne diyecektin? Yok canımmo babanda kalsın mı diyecektin? Eğer öyle yüce gönüllü isen kafan takılabikir, değilsen hiç irdeleme konuyu

Adamın dediği neden battı ben anlamadım. Kötü bir şey dememiş ki. Paranı al kendine harca demiş. O ailesine araba bıraksa siz mutlu olur muydunuz?
Yok ben zaten para meselesini babama söylemesem bile o hemen verir. Ama onun sende o paranı alırsın falan demesi ne bileyim hoşuma gitmedi.

Valla yalan söyleyemem değilim

Beni kirsa bile telafisini yapar en guzel yerlerde yer iceriz kismi enteresan geldi.
Bir onceki konunuzu da hatirliyorum ve baya iyi niyetli oldugunuzu dusunuyorum. Dikkatli olmanizi oneririm.

Boşve kimse değil:)) gayet aklı başında izlenim aldım damattan. Devam edin:)))
Ay teşekkür ederim. O an sinir oldum . Yani ona ne dedim. Ama o ne yaparsa bana söyler. Bak işte şuna şu kadar harcadım falan diye. Üstelik bana dedi ki; sen birikim yaparsın bende sürekli olarak seni desteklerim.

Beni kirsa bile telafisini yapar en guzel yerlerde yer iceriz kismi enteresan geldi.
Bir onceki konunuzu da hatirliyorum ve baya iyi niyetli oldugunuzu dusunuyorum. Dikkatli olmanizi oneririm.
Neden böyle dediniz?
Ben çok salak hissediyorum kendimi bazen. Acaba diyorum ben mi sorun arıyorum.
Beni kırınca özür de diler, mutlaka beni sevindirmeye de çalışır.
Hani en güzel yer derken cimri asla olmadığını ve parayı önemsemediğini belirtmek için yazmıştım.

Ay teşekkür ederim. O an sinir oldum . Yani ona ne dedim. Ama o ne yaparsa bana söyler. Bak işte şuna şu kadar harcadım falan diye. Üstelik bana dedi ki; sen birikim yaparsın bende sürekli olarak seni desteklerim.
Maşallah, o seni şimdiden eşi, ailesi gibi görmüş o sebeple demiştir. Süper

Tamam da
babanızın sizin verdiğiniz parayla bir araba aldığını zaten biliyorsunuzdur. Bunu bilerek o parayı alacağım demeniz aracın satılacağını düşündürmüştür doğal olarak.
Bir paranız olduğundan bahsediyorsunuz, bu parayı evlenirken kullanacağınızı söylüyorsunuz
Karşı taraf kullanmana gerek yok, kenara koyarsın dediğin de kardeşlerim var alamama getiriyorsunuz içiniz bulanıyor.

Siz karşı tarafın 'senin parana ihtiyacımız yok alma sakın' diyerek güç gösterisi yapmasını beklediniz sanırım
fakat umduğunuz gibi olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…