evlenmeden ki evlilik olsa dahil
kendi ailenizle para muhabbetlerini bilmemesi gerekir
sizin konuşmanız mide bulandırıcı
param var deyip ama kardeşlerime vereceğim demeye çalışmısınız
adam ne desin tek bir cümle ile adamı karalama
saçmalamayıda bırak
öyle şeyler yaşadım ve burada öyle konular okudum ki.Hiç söyleme bile senin Emeğin senin paran sorarsa da Kardeşimi okuttum o parayla dersin. Kıyıda senin bile Unuttuğun bir para olsun her daim.
Ver annene saklasın senin için evlenirsen de isteme
Okusa bunları emin olun yine bana şunu derdi: Kajmery seni bu hale getirenlerden utanıyorum ben.Allah' tan adam beni bu ara biraz idare et, stresliyim demiş. Sarmak için yer arıyorsunuz.
Paranızın olduğunu adam sormadan söyleyen siz, yorum yapınca içi bulanan yine siz.
Şu düşüncelerinizi denk gelip okusa, ne kadar üzülürdü.
Tamam temkinli olmakta tabiki fayda var ama hakedene.
Dertsiz başınıza dert aramayın.
Evet en mükemmele yakını bulmak gerek.öyle şeyler yaşadım ve burada öyle konular okudum ki.
inan kendimden bile şüphe ediyorum bazen.
Her şeyi yeni baştan yaşamak çok zor. Bin tane soru oluyor insanın kafasında.
Ama kimse mükemmel değil bunu da biliyorum
Okusa bunları emin olun yine bana şunu derdi: Kajmery seni bu hale getirenlerden utanıyorum ben.
Yani evet ben epey bi saçmalamışım.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Yok ben aslında onun yorumsuz kalmasını bekledim sanırım.
Yoksa zaten onun şimdiye kadar hiç bir isteği olmadı. Adam bana ailen bir şey sakın almasın düğünde bana saat bilmem ne takmasın eğer illa yapıcam diyorlarsa seni mutlu etsinler diyor.
Merhabalar.
Yine ben ve yine bir derdim..
Sevgilimle 6.5 -7 aydır birlikteyiz.Çok cömert , çok iyimser ve çok naif bir adamdır.
Maddi durumu da benim durumuma göre çok daha iyi. Bir ortaklığı var şu sıralar o yüzden epeyce sinirli ve gergin.
Hatta bana geçen gün ' canım ben bu ara çok gerginim. Beni biraz idare et lütfen 'dedi. Bende idare etmeye çalıştım. Çünkü genelde hep o beni idare eder. Beni kırsa bile telafisini yapar. En güzel yerlere gider yer- içer ve gezeriz.
Buraya kadar her şey çok güzel.
Dün bir konu konuşuyorduk. Benim bir miktar param var. Onu da ben babama vermiştim . Ve evlenmeyi düşündüğümüz için o parayı sonrasında babamdan isteyecektim. O da bana dedi ki Kajmery34 kimseye yük olmayalım sen ne istersen ben sana alırım inşallah. Durumum varsa zaten seni asla söyletmem bile.
Bende sağ ol evet ben kimseyi masrafa sokmam kendime ait bir miktar param var babamda onu isteyeceğim dedim. Dedikten sonra da çok pişman oldum. Sonuçta bunu onun bilmesine gerek yoktu. Ama bir yandan da acaba ne diyecek diye bekledim. Bana dedi ki beni yanlış anlama ama o parayı alırsın sen babandan evlenirken sonra istersen kenara koyarsın , istersen harcarsın. Sen zaten benden daha tutumlusun , benden daha iyi biriktirirsin dedi.
Bu arada babam o verdiğim parayla da bir araç satın aldı(benim üstüme)
Yani bana en kötü o aracı satarsın dedi. E ben satayım da benim kardeşlerim var dedim. Hmm haklısın dedi.
içime dert oldu resmen. Ama şunu da düşündüm. Bu adam normal zamanda şu konuyu asla açmaz. Acaba bunu yoğun stresten mi söyledi? Dün çok moralsizdi çünkü.. Zaten paramda öyle kayda değecek kadar fazla değil...
Zaten miktarını bile bilmiyor ama onun bana bunu demesi içimi bulandırdı.
Daha önceki yaşadıklarımı bilen bilir. O meselelerde dolayı da zaten para konuşulmasından midem bulanıyor.
Hepinizin yorumlarına ihtiyacım var. Şimdiden yazan okuyan herkesten Allah razı olsun..
GÜNCELLEME: Çok özür dilerim galiba karmaşık anlatmışım.Şimdi babama ben para verdim o da kendi de epey miktar ekleyerek bana araba aldı. Benim üzerime yani. Babamda geçen gün bana arabanı satalım başka bir araba alalım dedi. Bende olabilir dedim. Konuşma böyle başladı aslında. Oda evet satarsınız sonra sen istersen verdiğini alırsın dedi.Bende o ara bi saçmaladımKardeşlerim arabasız kalır dedim. Ama ne olursa olsun onun bunu söylemesi bile hoşuma gitmedi.
Saçmaladığımın farkına vardım aslında teşekkür ederim.Okuduğum en saçma konulardan biri. Adamın ne demesi gerekiyordu? İlişkiyi sabote edecek bir şeyler arıyor gibisiniz. Geçmişte ne yaşamış olursanız olun, adamın söylediklerinde en ufak bir şey yok. Bundan bir tık daha abartıyor olsaydınız, bir uzmana gidin derdim. Belki de gitmelisiniz, bilmiyorum.
Bir de adama hem o parayı alacağım demişsiniz, sonra da kardeşlerim ne yapacak demişsiniz. Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.
Bir de beni idare eder diyorsunuz. Bu eleştirdiğiniz haliyse, normalde sizden ne kadar çok çekiyor demek.
Yok ben zaten para meselesini babama söylemesem bile o hemen verir. Ama onun sende o paranı alırsın falan demesi ne bileyim hoşuma gitmedi.
Çooook haklısınız.Söyledikten sonra pişman oldum ama bir yandan da acaba ne diyecek diye bekledim demişsiniz konuda.
Yorumsuz kalmasını istemiş değilsiniz, daha çok arkadaşınızı maddi manevi güçlü buluyorsunuz ve bunu hissetmek istemiş
Sözleriyle de bu gücünü göstermesini beklemişsiniz.
Size tavsiyem karşınızda ki eşiniz olur, dostunuz olur kim olursa olsun
hani şimdi gençler arasında çok popüler ya feyk atmakatmayınn...
Daha önceki ilişkilerinizden dolayı güven sorunu yaşıyorsanız, böyle bir param var alacağım diyerek denemeyin.
Böyle bir param var almayacağım diyerek gerçek niyetinizi söyleyin ve ondan sonra verdiği cevap üzerinden değerlendirin. En azından net bir cevap alırsınız. Acaba ne demek istedi, niyeti ne diye düşünmezsiniz.
Aslında annem araç kullanamıyor ve bizim evimiz biraz ulaşım yüzünden sıkıntılı. Hani babam satıp bir daha almasa evdeki kimse gık demez. Kardeşlerim annemi her yere alıp götürüp getiriyorlar , bende tabii. Ne bileyim o an öyle dedim. Ama adam değil ben garipmişim bunu anladım.Yanlış anlamayın sizin aileniz öyledir diye demiyorum da bazı aileler çocuklarını sömürüyor. Hani alıyor parayı vermiyor ama çocuk da iyi niyetten ses çıkarmıyor. İş artık kullanmaya geliyor. Belki adam da öyle düşündü. Ayrıca kardeşleriniz için bırakma lafına ben daha çok takıldım. Anne baba için susabilirim ama kardeşler çalışır pekala araba alır. İnsanı yaşam ihtiyacı değil ki bu. Niye paranızı ya da arabanızı almayasınız. Babanız zaten sizin üstünüze almış aracı. Bence bu aileme bırakırım lafını kendiniz için düşünmeyin.
İşin özü ben adamın lafında bir gariplik görmedim.
Para konusunu acan sızsınız adam sen bilirsin demiş suclu olmuşMerhabalar.
Yine ben ve yine bir derdim..
Sevgilimle 6.5 -7 aydır birlikteyiz.Çok cömert , çok iyimser ve çok naif bir adamdır.
Maddi durumu da benim durumuma göre çok daha iyi. Bir ortaklığı var şu sıralar o yüzden epeyce sinirli ve gergin.
Hatta bana geçen gün ' canım ben bu ara çok gerginim. Beni biraz idare et lütfen 'dedi. Bende idare etmeye çalıştım. Çünkü genelde hep o beni idare eder. Beni kırsa bile telafisini yapar. En güzel yerlere gider yer- içer ve gezeriz.
Buraya kadar her şey çok güzel.
Dün bir konu konuşuyorduk. Benim bir miktar param var. Onu da ben babama vermiştim . Ve evlenmeyi düşündüğümüz için o parayı sonrasında babamdan isteyecektim. O da bana dedi ki Kajmery34 kimseye yük olmayalım sen ne istersen ben sana alırım inşallah. Durumum varsa zaten seni asla söyletmem bile.
Bende sağ ol evet ben kimseyi masrafa sokmam kendime ait bir miktar param var babamda onu isteyeceğim dedim. Dedikten sonra da çok pişman oldum. Sonuçta bunu onun bilmesine gerek yoktu. Ama bir yandan da acaba ne diyecek diye bekledim. Bana dedi ki beni yanlış anlama ama o parayı alırsın sen babandan evlenirken sonra istersen kenara koyarsın , istersen harcarsın. Sen zaten benden daha tutumlusun , benden daha iyi biriktirirsin dedi.
Bu arada babam o verdiğim parayla da bir araç satın aldı(benim üstüme)
Yani bana en kötü o aracı satarsın dedi. E ben satayım da benim kardeşlerim var dedim. Hmm haklısın dedi.
içime dert oldu resmen. Ama şunu da düşündüm. Bu adam normal zamanda şu konuyu asla açmaz. Acaba bunu yoğun stresten mi söyledi? Dün çok moralsizdi çünkü.. Zaten paramda öyle kayda değecek kadar fazla değil...
Zaten miktarını bile bilmiyor ama onun bana bunu demesi içimi bulandırdı.
Daha önceki yaşadıklarımı bilen bilir. O meselelerde dolayı da zaten para konuşulmasından midem bulanıyor.
Hepinizin yorumlarına ihtiyacım var. Şimdiden yazan okuyan herkesten Allah razı olsun..
GÜNCELLEME: Çok özür dilerim galiba karmaşık anlatmışım.Şimdi babama ben para verdim o da kendi de epey miktar ekleyerek bana araba aldı. Benim üzerime yani. Babamda geçen gün bana arabanı satalım başka bir araba alalım dedi. Bende olabilir dedim. Konuşma böyle başladı aslında. Oda evet satarsınız sonra sen istersen verdiğini alırsın dedi.Bende o ara bi saçmaladımKardeşlerim arabasız kalır dedim. Ama ne olursa olsun onun bunu söylemesi bile hoşuma gitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?