Zaten asla sevgilim demez bana eşim der. Of adam benden resmen çekiyor ya.Maşallah, o seni şimdiden eşi, ailesi gibi görmüş o sebeple demiştir. Süper
Yok ben aslında onun yorumsuz kalmasını bekledim sanırım.Tamam da
babanızın sizin verdiğiniz parayla bir araba aldığını zaten biliyorsunuzdur. Bunu bilerek o parayı alacağım demeniz aracın satılacağını düşündürmüştür doğal olarak.
Bir paranız olduğundan bahsediyorsunuz, bu parayı evlenirken kullanacağınızı söylüyorsunuz
Karşı taraf kullanmana gerek yok, kenara koyarsın dediğin de kardeşlerim var alamama getiriyorsunuz içiniz bulanıyor.
Siz karşı tarafın 'senin parana ihtiyacımız yok alma sakın' diyerek güç gösterisi yapmasını beklediniz sanırım
fakat umduğunuz gibi olmamış.
Beni en iyi siz özetlediniz.Buluttan nem kapıyorsun.
Babamda param var demeyecektin.
O da boz o parayı harcayalım dememiş zâten istersin evlenirken kıyıda durur senin olur Demiş.
2. Evliliğin olacak ya çok daha temkinli ve titiz davranıyorsun.
Gerek yok bu kadar abartmaya.
Arabayı kim kullanıyor?Merhabalar.
Yine ben ve yine bir derdim..
Sevgilimle 6.5 -7 aydır birlikteyiz.Çok cömert , çok iyimser ve çok naif bir adamdır.
Maddi durumu da benim durumuma göre çok daha iyi. Bir ortaklığı var şu sıralar o yüzden epeyce sinirli ve gergin.
Hatta bana geçen gün ' canım ben bu ara çok gerginim. Beni biraz idare et lütfen 'dedi. Bende idare etmeye çalıştım. Çünkü genelde hep o beni idare eder. Beni kırsa bile telafisini yapar. En güzel yerlere gider yer- içer ve gezeriz.
Buraya kadar her şey çok güzel.
Dün bir konu konuşuyorduk. Benim bir miktar param var. Onu da ben babama vermiştim . Ve evlenmeyi düşündüğümüz için o parayı sonrasında babamdan isteyecektim. O da bana dedi ki Kajmery34 kimseye yük olmayalım sen ne istersen ben sana alırım inşallah. Durumum varsa zaten seni asla söyletmem bile.
Bende sağ ol evet ben kimseyi masrafa sokmam kendime ait bir miktar param var babamda onu isteyeceğim dedim. Dedikten sonra da çok pişman oldum. Sonuçta bunu onun bilmesine gerek yoktu. Ama bir yandan da acaba ne diyecek diye bekledim. Bana dedi ki beni yanlış anlama ama o parayı alırsın sen babandan evlenirken sonra istersen kenara koyarsın , istersen harcarsın. Sen zaten benden daha tutumlusun , benden daha iyi biriktirirsin dedi.
Bu arada babam o verdiğim parayla da bir araç satın aldı(benim üstüme)
Yani bana en kötü o aracı satarsın dedi. E ben satayım da benim kardeşlerim var dedim. Hmm haklısın dedi.
içime dert oldu resmen. Ama şunu da düşündüm. Bu adam normal zamanda şu konuyu asla açmaz. Acaba bunu yoğun stresten mi söyledi? Dün çok moralsizdi çünkü.. Zaten paramda öyle kayda değecek kadar fazla değil...
Zaten miktarını bile bilmiyor ama onun bana bunu demesi içimi bulandırdı.
Daha önceki yaşadıklarımı bilen bilir. O meselelerde dolayı da zaten para konuşulmasından midem bulanıyor.
Hepinizin yorumlarına ihtiyacım var. Şimdiden yazan okuyan herkesten Allah razı olsun..
GÜNCELLEME: Çok özür dilerim galiba karmaşık anlatmışım.Şimdi babama ben para verdim o da kendi de epey miktar ekleyerek bana araba aldı. Benim üzerime yani. Babamda geçen gün bana arabanı satalım başka bir araba alalım dedi. Bende olabilir dedim. Konuşma böyle başladı aslında. Oda evet satarsınız sonra sen istersen verdiğini alırsın dedi.Bende o ara bi saçmaladımKardeşlerim arabasız kalır dedim. Ama ne olursa olsun onun bunu söylemesi bile hoşuma gitmedi.
Hayır kıyıda param vae bile deme erkek milletine yoksa sende vardı ne oldu diyorlarBeni en iyi siz özetlediniz.
Her söz , her kelime bana acaba dedirtiyor.
Bu konuyu hiç ona söylemeyeyim değil mi?
Evet ben epey bi saçmalamışım.adama babamda param var demişsiniz, alıcam demişsiniz, sonra araba demişsiniz, kardeşlerim demişsiniz. ben anlamadım ki siz ne dediniz?
adamın oturup sizin paranızı kovalayacağını düşünmedim ben. zeitgeist yani öyle siz anlatınca yorumsuz kalmamak için bişiler söylemiş işte.
Ya evet ama ben o parayı emeklerimle biriktirdim. Zaten ben standart çalışan birisiyim.Hayır kıyıda param vae bile deme erkek milletine yoksa sende vardı ne oldu diyorlar
Zaten asla sevgilim demez bana eşim der. Of adam benden resmen çekiyor ya.
Bir konu o açsa acaba neler yazarlar neler
Evet ben epey bi saçmalamışım.
Yani ben yorum yapmasından hoşlanmadım ama o ne anlatsa ben bin tane yorum yaparım.
Hepte beni dinler , fikrini söyler sonrasında.
Of galiba onun boşver bunları demesini bekledim ben.
O paraya ihtiyacın yok. Bırak babanda kalsın, ben sana kat kat fazlasını veririm demesini bekliyordun herhalde.?! Adam yorumsuz kalsa ilgisiz, yorum yapsa paragöz.
Hiç söyleme bile senin Emeğin senin paran sorarsa da Kardeşimi okuttum o parayla dersin. Kıyıda senin bile Unuttuğun bir para olsun her daim.Ya evet ama ben o parayı emeklerimle biriktirdim. Zaten ben standart çalışan birisiyim.
Ben bunu daha evvel tecrübe ettim.. Söyleyince o para sürekli gündemde oluyor.
hahaha bazen zaten beni dinlerken dalıp giidyorama adam yorumsuz kalsa bu sefer de beni ciddiye almıyor derdiniz
takılacak bir şey yok bana kalırsa. karşılıklı sohbet yani bu. mesela sevgilim de bana beni hiç ilgilendirmeyen bir şey anlatırken içimden "öff ya sen ne diyon be" derim ama yüzüne "yaa ahahah öyle mi bence şöyle yap" filan derim. o şekilde düşündüm adam cevapsız bırakmamak için yuvarlak şeyler söylemiş ki bence kötü de değil.
ÇOOOOOOOOOOOOOOK AMİN.:)))) maalesef canım, kadın olarak bizlerin aklı fesatlığa daha yatkın. Erkeğin parası evin, kadının ki sadece kadının:)))
Ama O da şanslı bence, sen o nun iyi yönlerini de görüyorsun. Ufak tefek takılmalar olacak mutlaka. Sevin sayın birbirinizi. Arkama dönüp baktığımda herşeyim eşim onu görüyorum. Umarım siz de yakalarsınız aynı frekansı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?