- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
Daha iyi açıklanamazdı....Bu Forumda maddi durumu yuzunden eslerinden ayrilamayip aci cekenleri cocuguna bakabilmek icin calismak zorunda olanlari yeri geldi paranjn hic onemli olmayip en degerli varligimizin saglik ve ailemizin oldugunu gosteren konular okudum ve bu yuzden sizin konunuz benim midemi bulandirdi arap yagi bol bulunca bi yerine surermis hesabi.bide bunu dert etmis kendine
Mide bulantisi iyi tarif olmus .Daha iyi ifade olamazdi ....Bu Forumda maddi durumu yuzunden eslerinden ayrilamayip aci cekenleri cocuguna bakabilmek icin calismak zorunda olanlari yeri geldi paranjn hic onemli olmayip en degerli varligimizin saglik ve ailemizin oldugunu gosteren konular okudum ve bu yuzden sizin konunuz benim midemi bulandirdi arap yagi bol bulunca bi yerine surermis hesabi.bide bunu dert etmis kendine
Biliyorum benimkide oyle..))yinede onunla her konuda dalga gecilir..hak ediyor bence itibari bitmis ayolKadınla dalga geçmişsiniz ama bütün dizel arabalar mazotla çalışır.
En azından mazotu anzarotu öğrendik, mesajlar sayesinde..İşsiz misiniz neden fake konu açıp insanların vakitlerini çalıyosunuz?
Maddi durumunuz nasıl?çok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim
ayni seyi dusundum okurkenkonu sahibi hiçbir mesaja cevap yazmıyor. yazdıklarının tamamını okumamıştım yeni okudum ve saçma ayrıntılar var.
şimdi konu sahibi diyelim ki istanbuldasın,aylık 7 bin alışveriş yapıyorum diyorsun. ne alıyorsun? zorluda,istinyede mi takılıyorsun? ama öyle olsaydı 7 bini bir günde yerdin çookk lüks düşkünü olsan. nusrete günaydına bir kez yemeğe gider 2 bin hesap bırakır çıkardın. bahsettiğin para öyle çılgınlarca harcanacak bir para değil demekki.
h&m,zara vs gibi yerlerden giyinsen zaten tutmaz o kadar. ne alıyorsun aylık anlamıyorum ki? bir kot alsan 100 lira,2 gömlek alsan 150-200 lira. her ay dolabı baştan mı diziyorsun?
cidden merak ettim aylık 7 bin lirayı harcayan bir kadın nerelerden ne giyiyor. çünkü orta halli mağazalardan alsan tutmaz öyle. daha üst tabaka desen aylık onun 3 katı olur. lütfen aydınlat beni yahu
ayni seyi dusundum okurken
7 bini istinyede bir gunde harcarsin
ama 1 ayda kotondan mangodan tum kiyafetkerden bi adet alsan tutturamazsin
hadi 1 aylık olsa tamam bu ay benim de çok tuttu mesela çünkü kışlık alışveriş yaptım. ama her ay 7 bin ya yetmez ya da çok gelir çok saçma.
evvelden bunu ona söylemiştim ben azla yetinmem hep çok isterim dedim sorun degil diyordu
:)) iyide bir ay mont alır diğer ay çanta sonraki ay jean böyle böyle gider her ay tam takım düzecek diye birşey yok ki..
valla ne güzel ya. açıkçası sizi tebrik etmek geldi içimden.evvelden bunu ona söylemiştim ben azla yetinmem hep çok isterim dedim sorun degil diyordu
:)) iyide bir ay mont alır diğer ay çanta sonraki ay jean böyle böyle gider her ay tam takım düzecek diye birşey yok ki..
Görüldüğü üzere sizin çenenizi yormuşişte yine aynı kapıya çıkıyor. Belli markalardan 1 mont alsa 3-4 bin arası gözden çıkması lazım. 500-600 lük alsa ee 7 bin nerde? bana saçma geliyor. zaten her ay 1 parça alınca da lüks düşkünü olunmuyor bence. çizmeye çalıştığı imaj başka ama tutmuyor yani. en azından ben öyle düşündüm konu sahibi lütfederse doğrusunu öğreniriz
+1Parayi herkes sever ama sonumuz kara toprak amaaan kefenin cebi yok..Ulke insanlari olarak hep kendimizden usttekine bakiyoruz ev olsun araba olsun kiyafet olsun hersey yiyip icelim iyi guzel ama idare de gerekiyor..Sahi biz ne ara bu hale geldik ya?..
10 bin almak icin cok iyi cerrah falan olmalisiniz ama oylede olsa boyle birseyin pesine dusmezsiniz acikcasi ben buradaki kadinlari trollediginizi dusunuyorum :)eşimin düzenli geliri yok ben 10 bin alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?