para sorunu ve benim hırsım

Bu Forumda maddi durumu yuzunden eslerinden ayrilamayip aci cekenleri cocuguna bakabilmek icin calismak zorunda olanlari yeri geldi paranjn hic onemli olmayip en degerli varligimizin saglik ve ailemizin oldugunu gosteren konular okudum ve bu yuzden sizin konunuz benim midemi bulandirdi arap yagi bol bulunca bi yerine surermis hesabi.bide bunu dert etmis kendine

Daha iyi açıklanamazdı....

Mide bulantisi iyi tarif olmus .Daha iyi ifade olamazdi ....

Sizi arkadaşıma benzettim kardeşmisiniz nesiniz.

Bekarken çöp alsa kendine evdekiler kıtameti koparırdı aldığı şeyde bir atlet tarzı body enfazla.
Evlenince gözü döndü cebinde yol parası kalmıycak şekilde alışverişe verdi kendini.
Hiçbilmediği için neyle kombin yaparım vücut yapıma uygun mu düşünemezdide aldıkları öylece durur denenince ona buna verirdi.

Kocası hamileyken gizli saklı para biriktirdi doğumu yapsın özelde diye. O parayı buluncada sen beni biliyosun ben hep lüksü sevdim alışvetişsiz duramadım dedi.

2.de doğdu kış kadar gardrobu var içi bomboş hala gider alır ama hep birileriyle bak alışveriş yapıyorum demek için

Sende o hesapsın işte sonradan olunca olmuyo

çok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim
Maddi durumunuz nasıl?
Eşiniz sizi biliyordu evlenmeden önce evet ama sizde onun gelirini biliyordunuz muhtemelen,haliyle beni biliyordu deyip kenara çekilmeniz manasız.
Ha geliriniz çok iyidir,birikim yapmanız gerekmiyordur,eviniz,arabanız vb ihtiyaç duyabileceğiniz herşeyiniz vardır,buna rağmen eşiniz sorun çıkarıyordur amenna ama birikim yapmanız gereken bir durumdaysanız biraz dikkat etmeniz gerekiyor bencede.
Kendi adıma konuşayım,benimde pahalı zevklerim vardır,çanta,ayakkabı,parfüm özellikle kaliteli alırım ama her gördüğümu,gördüğüm an almam. Alabilecek durumum var ama almam. Bakın 1 çanta beğenmiştim 3-4 ay önce 600 liraydı almadım,dün kelebek indiriminden 300 liraya aldım o çantayı. Severek uzun süre kullanacağım,verdiğim paraya değecek. Ben o zaman almıs olsaydım,dün indirimli fiyatı görünce cidden üzülürdüm.
Elzem değilse alacağınız şey indirim takip edin en azından,bu kadar göze batmaz.

Son düzenleme:
ayni seyi dusundum okurken
7 bini istinyede bir gunde harcarsin
ama 1 ayda kotondan mangodan tum kiyafetkerden bi adet alsan tutturamazsin

ayni seyi dusundum okurken
7 bini istinyede bir gunde harcarsin
ama 1 ayda kotondan mangodan tum kiyafetkerden bi adet alsan tutturamazsin

hadi 1 aylık olsa tamam bu ay benim de çok tuttu mesela çünkü kışlık alışveriş yaptım. ama her ay 7 bin ya yetmez ya da çok gelir çok saçma.

hadi 1 aylık olsa tamam bu ay benim de çok tuttu mesela çünkü kışlık alışveriş yaptım. ama her ay 7 bin ya yetmez ya da çok gelir çok saçma.

:)) iyide bir ay mont alır diğer ay çanta sonraki ay jean böyle böyle gider her ay tam takım düzecek diye birşey yok ki..

:)) iyide bir ay mont alır diğer ay çanta sonraki ay jean böyle böyle gider her ay tam takım düzecek diye birşey yok ki..

işte yine aynı kapıya çıkıyor. Belli markalardan 1 mont alsa 3-4 bin arası gözden çıkması lazım. 500-600 lük alsa ee 7 bin nerde? bana saçma geliyor. zaten her ay 1 parça alınca da lüks düşkünü olunmuyor bence. çizmeye çalıştığı imaj başka ama tutmuyor yani. en azından ben öyle düşündüm konu sahibi lütfederse doğrusunu öğreniriz

Görüldüğü üzere sizin çenenizi yormuş

İsrafa karşıyım hele görgüsüzlüğün nirvanasın da olup israf yapanlara hepten karşıyım.

Ne yapsin eşin ? Esimin dedigi gibi köpru altimi calisiyim, satimi kendimi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…