Amiin. Cümlemize güç versin ve bu kadın gibi yapmasın inşallah. Çekilir gibi değil. Hayır hiç mi BDV bölümünü okumuyor? İnsanlar üç kuruş maaşla evlerini nasıl geçindireceğini dert eden yazılar yazarken bu hanımın böyle konular açması ayıptır. İnsan yazmaya utanır. Keşke çok maaş alıyorum, bu kadar parayla kıyafet alacağıma insanlara nasıl yardım edebilirim diye konu açsaydı da tek derdi bu olsaydı.Allah size güç versin inşallah, sevdiklerimiz için çabaladıkça güzel hayat. Gayeniz var ve ona uygun yaşıyorsunuz ne mutlu. İnsan ilişkileri çok önemlidir bu arkadaş sadece kendini düşünüyor ve bencil gerçekten kocasına sabır diliyorum
Mazotla sadece kamyonların çalıştığını bilmiyordu gerizekalı
Mazotu ne sandiysa artik?))
Kadınla dalga geçmişsiniz ama bütün dizel arabalar mazotla çalışır.
Ahaha yok siz doğrusunuz mazot veya motorin ikisi de aynı. Dizel yakıtın değil de motorun adı.Ya bisiy diyim mi sabahtan beri mazotla calisan araba yok muymus ne kadar cahilim dizel denen sey neyki o zaman diye dusunuyorum :))
Ya bisiy diyim mi sabahtan beri mazotla calisan araba yok muymus ne kadar cahilim dizel denen sey neyki o zaman diye dusunuyorum :))
Ben mazot diyorum.Mazot kelimesini bir tek kamyoncular kullanıyor ama, bilmememiz gayet normal Biz dizel ya da motorin diyoruz ona.Kadında kamyoncu ruhu var dimek ki
Hangi tesislerde duruyorsun kardeş, ben de uğrayayım.Hahaha mazotsuz araba olmazsa ben ne kamyon mu kullanıyorum şimdi
Dizel değilde mazot diyoruz diye kamyoncu damgası yedik, sadece kamyoncular böyle diyormuş bunu da ilk defa duydum
HadiiiBen mazot diyorum.Mazota yine zam geldi.
Benzinlige gidip 100 liralık mazot mu diyorsunuz? Oda iyiymişHahaha mazotsuz araba olmazsa ben ne kamyon mu kullanıyorum şimdi
Dizel değilde mazot diyoruz diye kamyoncu damgası yedik, sadece kamyoncular böyle diyormuş bunu da ilk defa duydum
merhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
Depo kısmında yazıyor tatlım kaç liralık almak istediğini yani açıklayayım size " 100 liralık" yada "50 liralık" yada "fulle"" demeniz yeterli olur hiç merak etmeyinBenzinlige gidip 100 liralık mazot mu diyorsunuz? Oda iyiymiş
Aynen bende ondan şaşırdım zatenDepo kısmında yazıyor tatlım kaç liralık almak istediğini yani açıklayayım size " 100 liralık" yada "50 liralık" yada "fulle"" demeniz yeterli olur hiç merak etmeyin
Aynen bende ondan şaşırdım zatenAnlatmak istediğim buydu.
evvelden bunu ona söylemiştim ben azla yetinmem hep çok isterim dedim sorun degil diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?