para sorunu ve benim hırsım

Amiin. Cümlemize güç versin ve bu kadın gibi yapmasın inşallah. Çekilir gibi değil. Hayır hiç mi BDV bölümünü okumuyor? İnsanlar üç kuruş maaşla evlerini nasıl geçindireceğini dert eden yazılar yazarken bu hanımın böyle konular açması ayıptır. İnsan yazmaya utanır. Keşke çok maaş alıyorum, bu kadar parayla kıyafet alacağıma insanlara nasıl yardım edebilirim diye konu açsaydı da tek derdi bu olsaydı.

Evlenmeden önce aldığım maaştan tek kuruş kenara koymadan harcıyordum. Hayat bana güzeldi. Evlilikten sonraki durumum kredi borcu masraflar derken maaşın yattığı gün bitmesi ayın sonunu getirememekten ibaret, eşim bana bakamıyor biz birbirimize bakıyoruz olması gerektiği gibi. Adam saçma sapan harcama yapmadığı sürece bunda bir sakınca görmüyorum. Bencillik ettiğin sürece bencede evliliğinin sonu yok.

Kadınla dalga geçmişsiniz ama bütün dizel arabalar mazotla çalışır.
Mazot kelimesini bir tek kamyoncular kullanıyor ama, bilmememiz gayet normalBiz dizel ya da motorin diyoruz ona.Kadında kamyoncu ruhu var dimek ki

konu sahibi hiçbir mesaja cevap yazmıyor. yazdıklarının tamamını okumamıştım yeni okudum ve saçma ayrıntılar var.

şimdi konu sahibi diyelim ki istanbuldasın,aylık 7 bin alışveriş yapıyorum diyorsun. ne alıyorsun? zorluda,istinyede mi takılıyorsun? ama öyle olsaydı 7 bini bir günde yerdin çookk lüks düşkünü olsan. nusrete günaydına bir kez yemeğe gider 2 bin hesap bırakır çıkardın. bahsettiğin para öyle çılgınlarca harcanacak bir para değil demekki.

h&m,zara vs gibi yerlerden giyinsen zaten tutmaz o kadar. ne alıyorsun aylık anlamıyorum ki? bir kot alsan 100 lira,2 gömlek alsan 150-200 lira. her ay dolabı baştan mı diziyorsun?

cidden merak ettim aylık 7 bin lirayı harcayan bir kadın nerelerden ne giyiyor. çünkü orta halli mağazalardan alsan tutmaz öyle. daha üst tabaka desen aylık onun 3 katı olur. lütfen aydınlat beni yahu

Kadınla dalga geçmişsiniz ama bütün dizel arabalar mazotla çalışır.

Ya bisiy diyim mi sabahtan beri mazotla calisan araba yok muymus ne kadar cahilim dizel denen sey neyki o zaman diye dusunuyorum :))

Hahaha mazotsuz araba olmazsa ben ne kamyon mu kullanıyorum şimdi
Dizel değilde mazot diyoruz diye kamyoncu damgası yedik, sadece kamyoncular böyle diyormuş bunu da ilk defa duydum

Dizel değilde mazot diyoruz diye kamyoncu damgası yedik, sadece kamyoncular böyle diyormuş bunu da ilk defa duydum
Hangi tesislerde duruyorsun kardeş, ben de uğrayayım.

Benzinlige gidip 100 liralık mazot mu diyorsunuz? Oda iyiymiş

Siz şu “...mazotuma yetmez” diyen kadın mısınız.

Ben böyle bir konu açmaya utanırdım vallahi. Para hırsı ne demek. Kaliteli olsun istemenizi anlarım ama para hırsı çok başka birşey.

Kendi kazandığın parayı harcıyorsan istediğin gibi harcayabilirsin tasarrufu sana ait diye düşünüyorum. Ama eksiye düşüp eşine yükleniyorsan ( ki arada belki yapabilirsin) ondan söyleniyordur. Ev geçimine ister katkı sağlarsın ister kendine harcarsın kadınız çalışıyorsun bide. Ev hanımı olsan eşin zor durumda kalıyordur tek başına diyeceğim ama çalışıyorsun da. Tabi burada ne kadar lükse kaçtığın totalde ne kadar harcadığın da önemlidir ama bence kaçmayın oturup konuşun derim.

Depo kısmında yazıyor tatlım kaç liralık almak istediğini yani açıklayayım size " 100 liralık" yada "50 liralık" yada "fulle"" demeniz yeterli olur hiç merak etmeyin
Aynen bende ondan şaşırdım zatenAnlatmak istediğim buydu.

Ne gerek var gereksiz harcamalara hem bebeğinizde olacakmış birazda geleceği düşünüp birikim yapmak daha mantıklı değil mi yarın belki de Allah korusun çalışmayacak duruma geleceksiniz

hırs ne demek konu sahibi? harcama arzusu desen anlarız da hırs ne? hırs kelimesinin anlamini bilmiyor sanirim. bu arada hangi markalardan giyiniyorsun merak ettim. michael çanta mi vakko mu vs nereye harcıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…