- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
fakir adamla neden evlendin pekimerhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
Adam kendine bir don bile alamıyordur sana yetişebilmek için.Adam sana desek ki gel ekmek dürüm yiyelim sen Starbucks'A gidelim dersin .Adam hayatım kıyafet alalım der Sen Zara olsun diye tutturursun gibime geldi.Adam bıkmış nereye para yetiştiriyor.Cocugunu düşünmezssen bir gün dımdızlak kalırsın ortada.
Versacei,Dolce & Gabbana,Prada giyiyordur kesin .Bisiy diyim mi her gun starbucksa giderim ise giderken
Odedigim tutar 5.25
Yani 7bin lirayi harcamak icin cok baska seyler lazim :)
Bu hanim nerelerden giyinir acaba bi yazsa belki vizyonum genisler.
bence bu gerçekten çok ağır olmuşçok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim
Ben de anlamadim ne is yapiyor acaba. Bu parayi almasi icin yeni mezun bir insanin doktor olmasi lazim. O da dogu civarlarinda. Doktor olanin da harcamaya vakti olmuyor94 dogumlu birisi suan daha yeni mezun olmasi gerekir. Türkiye nin neresinde yeni mezuna 10.000 maas veriliyor merak ettim. Zaten kariyer mi yapacaksin, evlenecek misin yoksa bebek mi yapacaksin bu sürede? Ben o yastayken o kurs senin bu kurs benim dolasiyordum. Günlük islerden de 3 5 kurus kazanip yoluma bakiyordum. Yeni nesil cok hizli
Tam bir kezbansın.evvelden bunu ona söylemiştim ben azla yetinmem hep çok isterim dedim sorun degil diyordu
zaten ben çoçugum içinde istiyorum bunları birşürü şey alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?