Sana buyuk bir miras kalmamis miydi?Calisiyorsun da.Adama nasil yuk oluyorsun fazla harcamanla?Yani evi zora sokuyorsan idareli ol tabiki.Savurmanin manasi yokmerhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
Ona para hirsi denmez musrif denir..merhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
Ayy bi hevesle konuyu takip ediyordum hatta demin esime 'milletin karisi aylik 7 bin harcama yapoiyor ' diye cemkirdim. Butun heyecani bitti simdiHanımlar dağılın üye bizi kekliyor.
1500 liradan faiz kazanmaya çalışan kadının geliri 10bin liraymış.
Eski konular ciddi bir psikolojik sıkıntınız olduğunu gösteriyor. Alkol, küfür, günübirlik ilişkiler filan. Şimdi de bu konu. Çok yazık çok.
merhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
Ayy bi hevesle konuyu takip ediyordum hatta demin esime 'milletin karisi aylik 7 bin harcama yapoiyor ' diye cemkirdim. Butun heyecani bitti simdi
Yanlis anlama acik sozlusun ama esinn senle evlenerek hata etmis sende onla sen luks yasami seviyorsunn bu stdanrtlarda birini bulup evlenmeliydin... bu hirs evliliginizi bitirir benden demesimerhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
Sakami bunlari yazan 94 dgmlumu94 dogumlu birisi suan daha yeni mezun olmasi gerekir. Türkiye nin neresinde yeni mezuna 10.000 maas veriliyor merak ettim. Zaten kariyer mi yapacaksin, evlenecek misin yoksa bebek mi yapacaksin bu sürede? Ben o yastayken o kurs senin bu kurs benim dolasiyordum. Günlük islerden de 3 5 kurus kazanip yoluma bakiyordum. Yeni nesil cok hizli
Sorun degıl dıyordu pekı nasıl olacaktı buevvelden bunu ona söylemiştim ben azla yetinmem hep çok isterim dedim sorun degil diyordu
"Para hırsı" diye tabir ettiğiniz nasıl birşey acaba merak ettim.sen çok zengün birinin kıI mısın ki bu hale geldin?merhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
konu sahibinin miraslı bir konusu vardı94 dogumlu birisi suan daha yeni mezun olmasi gerekir. Türkiye nin neresinde yeni mezuna 10.000 maas veriliyor merak ettim. Zaten kariyer mi yapacaksin, evlenecek misin yoksa bebek mi yapacaksin bu sürede? Ben o yastayken o kurs senin bu kurs benim dolasiyordum. Günlük islerden de 3 5 kurus kazanip yoluma bakiyordum. Yeni nesil cok hizli
Bayann yorumlarina baktim daha onceki konularda yasi 35Yaşın 23 ve 10bin lira kazanıyorsun?
çok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim
konu sahibinin miraslı bir konusu vardı
acaba banka faizi mi alıyor
bir de aylık 10 bin geliri olan kadın nasıl düzenli işi ve geliri olmayan adamla evlendi
Yaşın 23 ve 10bin lira kazanıyorsun?
Bayann yorumlarina baktim daha onceki konularda yasi 35
Size gelir kaynağı biri mi lazım ?
Kocadan kasıt o mu anlayamadım ..
Valla eşinize böyle dediniz ve kabul etti helal olsun zira hayatta benim tahammül edemeyeceğim insan tipisiniz!evvelden bunu ona söylemiştim ben azla yetinmem hep çok isterim dedim sorun degil diyordu
evvelden bunu ona söylemiştim ben azla yetinmem hep çok isterim dedim sorun degil diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?