para sorunu ve benim hırsım

Sana buyuk bir miras kalmamis miydi?Calisiyorsun da.Adama nasil yuk oluyorsun fazla harcamanla?Yani evi zora sokuyorsan idareli ol tabiki.Savurmanin manasi yok
Kolay kazanilmiyor.

Ona para hirsi denmez musrif denir..

Ayy bi hevesle konuyu takip ediyordum hatta demin esime 'milletin karisi aylik 7 bin harcama yapoiyor ' diye cemkirdim. Butun heyecani bitti simdi

Evden gitmeniz biraz abarti olmus sanki . Nese esinizde hakli gibi geldi. Cocugunuz olunca emin olunki kendinizden fazlasiyla odun vericeksiniz. Simdiden birikim yapip daha dikkatli olursaniz size faydasi olur. He siz ben zaten birikim yapiyorum. Kendi gelirimi kendim kazanip giderimdende ben mesulum diyorsaniz ve bu sizin hayatiniza kotu yansimiyosa maddi anlamda . O zaman sizde esinize daha makul bir dille ben buyum diye anlatin. Evlilikle evlenmeden onceki durum biraz farkli oluyo ev cevirmek cocuk vavs erkegin gozunu korkutur .

94 dogumlu birisi suan daha yeni mezun olmasi gerekir. Türkiye nin neresinde yeni mezuna 10.000 maas veriliyor merak ettim. Zaten kariyer mi yapacaksin, evlenecek misin yoksa bebek mi yapacaksin bu sürede? Ben o yastayken o kurs senin bu kurs benim dolasiyordum. Günlük islerden de 3 5 kurus kazanip yoluma bakiyordum. Yeni nesil cok hizli

Yanlis anlama acik sozlusun ama esinn senle evlenerek hata etmis sende onla sen luks yasami seviyorsunn bu stdanrtlarda birini bulup evlenmeliydin... bu hirs evliliginizi bitirir benden demesi

Sakami bunlari yazan 94 dgmlumu

"Para hırsı" diye tabir ettiğiniz nasıl birşey acaba merak ettim.sen çok zengün birinin kıI mısın ki bu hale geldin?

konu sahibinin miraslı bir konusu vardı
acaba banka faizi mi alıyor

bir de aylık 10 bin geliri olan kadın nasıl düzenli işi ve geliri olmayan adamla evlendi

konu sahibinin miraslı bir konusu vardı
acaba banka faizi mi alıyor

bir de aylık 10 bin geliri olan kadın nasıl düzenli işi ve geliri olmayan adamla evlendi

Yaşın 23 ve 10bin lira kazanıyorsun?

Bayann yorumlarina baktim daha onceki konularda yasi 35

Size gelir kaynağı biri mi lazım ?
Kocadan kasıt o mu anlayamadım ..

Konu sahibinin bir de "evlilik bu mu yani? Kimi koc almadi diye nisan atiyor...
Damatlara aciyorum" konusu vardi.
Cani sıkıldıkça bir senaryo kurup konu aciyor gibi

Çocuğa aldığı bir sürü şey hepsini giydiremezsin ben bile hiç almadım :) gelen hediyelerle giydirdim tabi lazım olanı aldım atlet külot mama önlüğü corap vs. Ufak tefek . Mont bile daha almadım birisi kalın hırka almış hele babannesinin ördüğü hırka var ohooo :) boşuna niye masraf yapayım ben. Ücretsiz izine ayrıldım bilendir bozuldu eşim sağolsun aldı bebeğe mama yapiyorum onlam çorba felan. Ne lazımsa alıyorum :) ama sen abartmissin o kadar fan para hırsı yüzünden gözüne dönmüşsünm eşin nasıl katlandı bilemiyorum hiç bir erkek katlanamaz. Karısının gözüne girmek için gece gündüz çalışır sağlığından eder sen kocanın sağlığı düşünmüyorsun çalışsın para kazansın harcayim derdindesin

Eşiniz ne iş yapıyor? Kaç yaşında?
10 bin tl size yeterdi hiç evlenmeyip ailenin yanında dursaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…