bBu dediğiniz para hırsı değilki.. bende lüxü ve para harcamayı severim ama paramın tamamını havaya harcamam.. kendimi garantiye aldığım yatırımlarım var mesela.. yarın işim yok desem,biliyorum ki para getirecek yatırımlarım var.. bunları yaptım aynı zamanda harcadım.. mesela x marka arabam var,çoğu kişinin hayali.. ama ben hala daha üst modellere bakıp araba değiştirme sevdasındayım.. seviyorum çünkü..
hiçbirşeyi olmadan amaçsızca harcayanlardan olmadım,olmakta istemem..
eşin seni böyle kabul ettiyse yaptığı yanlış tabi..
yazikBunu atlamışımbende eskileri baktım da acıdım üyeye psikoloji fena gidik
Kendini görmeyip annesinin psikolojisinin bozukluğundan yakınmış. Biz fakirlerde işte böyle buralarda masal dinliyoruzBunu atlamışımbende eskileri baktım da acıdım üyeye psikoloji fena gidik
Konu sahibi uyanabilirsin sabah oldubu sizin eski konunuzdan alıntı. Kusura bakmayın da hayal aleminde yaşıyorsunuz. Gözünüz aç
bunun 7 bini oldugu gibi kıyafete filan gidiyor dışarda yeme içme
Dur bide buna şaşırayımDemek ki neymis?
Dayak cennetten çıkmaymış..
Bu da var konu sahibiBabamdan gerçekten gitgide igreniyorum bügün beraber bir avmye gittik ülkenin ekonomik durumu hakkında konuşuyorduk sonra konu arabaya geldi beyfendi 2. El arabaya binmezmiş milletin eskisi paçavrası diyor kendimi şımarık bir ergenle konuşuyor gibi hissettim kendisinde gayet fakir bir işçi ailesinden geliyor ama sanki köşklerde büyümüş gibi havası yok mühendislerin ayagında 2 çift ayakkabı varmış yok şunda şu kıyafet varmış şu araba varmış o kadar sinirleniyorum ki artık bıktım insanlarının kıyafetine hiçbir zaman bakmadım ben ama o tamamen farklıyız bayanlar
niye sen padişah kızı falan misin?yuksek sosyete ne biliyim diğer insanlardan üstünlüğün neymişçok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?