Para yetiştiremiyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alfid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşim süt ürünleri fabrikasında çalışıyor,tost kaşarı denilen şey iadelerden yapılan ikinci sınıf bir ürün,eve sokulmaması gerekiyor.

Her zaman aldığım 3750 gram yoğurt her hafta artıyor yemin ediyorum bakın bugün 65 tl aldım 3 gün sonra 70 olacak

O alınan kaşar değil çünkü içine nişasta koyuluyor..Hem fazla kilo ve bol yağlanma yapıyor hem sağlığa zararlı. Piyasada orjinal kaşar kaldı mi muamma

Son düzenleme:
Ben çalışmıyorum, evin bütün toplu alışverişini eşim yapar. Ben sadece gündelik alışveriş yaparım ıvır zıvır şeyler. Önceden birikim yapardım, şu an bırak birikim yapmayı parayı zor yetiştiriyorum.

Yapacak birsey yok. Ortalamanin ustunde gelirimiz var ayni sekilde de giderimiz var. Evin kredisi, arabayi yaptirmak icin cektigimiz kredi(aracı sattık baska gider yok), acil lazim olan beyaz esyanin kredisi, cocugun masraflari derken anca mutfaga yetiyoruz. Su an para arttirabilmem icin cocugun masraflarindan kismam lazim. Ozel aşı olmayacak, mama yerine pirinc unu yapacagim, kuruyemis vermeyecegim, buhar makinesi almayacağım, mont yerine ust uste giydirip battaniyeye saracagim vs vs ancak o sekilde yeter. Bunuda ben istemedigim icin hayat pahaliligina kizip geciyorum. Kendine ne aliyorsun dersen birsey alamiyorum.

Anlamıyor,halen atış serbest diyor,ne desek boş bilgi verince de benim bu bilgilere ihtiyacım yok diyor fjfjfjfj hic yorulmayın,yazarak
Ne diyeyim ki.
İşin erbabına iş öğretmek de yeni moda oldu
Sorsan hayatında satış yapmadı, pazar hacmi nedir neye göre gider gitmez bilmez, laf diye anlatıyor işte.

Yoksulluk sınırı 4 kişilik aile için 23bin tlnin üzerinde. Her kesim kendi gelirine göre zorluk çekiyor. Yetememeniz gayet olağan. Meyve sebze için pazara gidin, en azından markete göre bazı şeyler daha uygun, daha fazla alabilirsiniz.

Bizim aldiklarimiz normal kaşar peyniri ve tereyağ yani ustunde yazan o ama bence de gerçek değil çok kalitesiz bı muadili

Ne diyeyim ki.
İşin erbabına iş öğretmek de yeni moda oldu
Sorsan hayatında satış yapmadı, pazar hacmi nedir neye göre gider gitmez bilmez, laf diye anlatıyor işte.
Tatlım ben sana iş mi öğretmeye çalıştım. Nerde goremiyorum oyle bir yazi. 1 sayfa piyasa anlatan sensin. Sorduk mu pardon, pazar hacmi vs neden acıkliyorsun ki. Ben piyasadaki sarı sitedeki saçmalıktan bahsediyorum sen gelmiş yok piyasa hacmi yok bilmem ne.
Millet cogu zaman birbirine bakarak fiyat belirliyor o sitelerde. A kişisi arabasına evine x fiyatı yazmis, benimki söyle böyle iyi ben de şunu yazarım diyor. Böyle değil mi bu. Piyasa çok şişti diye soylemler hiç mi duymuyorsunuz siz. Balon piyasa söylemini hiç mi duymadın.
Laf diye anlatmıyorum. Ama anlayana.

Buzlugu ve difrizimizi ağzına kadar doldurdum ne bulduysam domates biber vs ama bunlarda hep geçici çözümler süt urunleri saklanmiyo mesela

Buzlugu ve difrizimizi ağzına kadar doldurdum ne bulduysam domates biber vs ama bunlarda hep geçici çözümler süt urunleri saklanmiyo mesela
Bize de aylık erzak veriliyordu ama neredeyse altı aydır vermiyorlar artık.Fabrika çıkış fiyatına alıyoruz.Piyasada satılan kaşarlar konusunda sunu diyebilirim,fiyatı 130 lira bandında falan olması lazım,dışarıdan almadığım için tam emin değilim.Fiyati bunun altındaysa almayın,tost peyniri denilen şeyde iade peynirleri eritip yapıp,tekrar piyasaya sürdükleri bir ürün.Krem peynirler de bu şekilde yapılıyor.

Hanımlar ben uyarayım da bilmiyordum diyenler varsa bilgilenmiş olsunlar, dini ve siyasi içerik yasaktır ve hepiniz az çok gündemden haberdarsınızdır sosyal medya yasası çıktı çıkacak, her ne kadar bazı maddeleri 01/01/2023’te yürürlüğe girecek denilse de teklif geçtiği andan itibaren bağlayıcılığı olabilir, bu yasanın maddeleri arasında bizim gibi platformlarda üye olan sizleri de alakadar eden maddeler var aman diyeyim, canınızı sıkacak, mahkemelerde uğraştıracak yorumlardan kaçının.

Yoo, gayet hanımefendiye 70 e al milyona sat diye lagaluga çektiniz.
Kaldı ki öyledir.
10 sene önce o araç 100 adet çeyrek altın, 20 bin dolar artık ne ise, ne ediyorsa, şuanki kurla karşılığı o dur.
Mal sahibi 3 lük malını 20 ye satamaz, çünkü millet gerizekalı değil mi 600 bin ederi olana milyon vermeye
İşte orada sizin bilip anlamadığınız mevzu dönüyor, bunu açıklamak istedik lakin boşa çıktı.
Bir mal sahibi aklını yitirmedi ise, satış amacı güdüyorsa sizlerin söylediği gibi balon bilmem ne fiyat çekmiyor.
Bunlar çok a haber söylemleri yani

Ağzımızı aldıralım, o olacak en sonunda zaten…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…