- 18 Şubat 2018
- 13.177
- En iyi cevaplar
- 2
- 60.433
- 598
- 44
Eşim süt ürünleri fabrikasında çalışıyor,tost kaşarı denilen şey iadelerden yapılan ikinci sınıf bir ürün,eve sokulmaması gerekiyorHerseyin bi muadili çıktı. Tost peyniri diye birsey var,kasar niyetine alıyor çoğu kişi. Babam da birkaç kez almış söylenip duruyor tadı tuhaf diye. Baba bu tost peyniri bak üstünde yazıyor dedik. Ben bunu kaşar diye aldım diyor.
Komik oluyorsunuz artık. Gülüyorum sadece. Ayrıca gözardı butonunu kullanıyorum. Umarım anlatabildim derdimi6 yıl öncesinin 70 bini ile bugünün 70 bini aynı miyazdıkça batırıyorsunuz. Bence de uzatmayin.
Her zaman aldığım 3750 gram yoğurt her hafta artıyor yemin ediyorum bakın bugün 65 tl aldım 3 gün sonra 70 olacakYılbaşına kadar %30 daha zam gelecek süt ürünlerine,bu millet ne yiyecek,ne içecek bilmiyorum artık.Yaz aylarında bile biberin kilosu 20 lira civarındaydı,15'li yumurta 37 lira oldu.Daha ne söylenebilir,ne yapılabilir bilmiyorum.
O alınan kaşar değil çünkü içine nişasta koyuluyor..Hem fazla kilo ve bol yağlanma yapıyor hem sağlığa zararlı. Piyasada orjinal kaşar kaldı mi muammaBiz uzun zamandır o ucuzluk marketinden alıyoruz her şeyi ama kaşarı ve tereyağı bı garip kokmaya başladı nimete öyle demek istemiyorum ama iğrenç kokuyo. Tereyağ ısınınca bı nebze geçiyo kokusu ama kaşar normal kahvaltıda yenmicek kadar kötü artık anca bir şeyin içinde ya da fırın yemeklerinin üstüne. Ürünlerin sadece fiyati artmiyo.hem gramaj küçülüyor hem içerik berbat hale geliyo. Ev dondurucez diye kanser olucaz en son garip garip şeyler yemekten
Ben çalışmıyorum, evin bütün toplu alışverişini eşim yapar. Ben sadece gündelik alışveriş yaparım ıvır zıvır şeyler. Önceden birikim yapardım, şu an bırak birikim yapmayı parayı zor yetiştiriyorum.Kızlar merhaba,
Benim sorunum çalıştığım halde para yetiştirememek. Ben çalışıyorum, eşim çalışıyor. Evimiz kira değil kendimize ait. Lakin gel görün ki ay sonunu getiremiyoruz. Sürekli eksiye düşüyoruz. Uzun süredir kendime alışveriş yapmadığımı farkettim. Oğlum var 5 yaşında devlet anaokuluna gidiyor. Bize masrafı 5bini geçti. Helali hoş olsun onu gözüm görmüyor fakat her ay birşey çıkıyor.3500 TL kredi ödememiz var, mutfak masrafı ufak tefek harcamalar derken ne kredi kartı borcumuz bitiyor, ne eksi hesap kapamaları. Yetişemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var
Eşim süt ürünleri fabrikasında çalışıyor,tost kaşarı denilen şey iadelerden yapılan ikinci sınıf bir ürün,eve sokulmaması gerekiyor.
Ne diyeyim ki.Anlamıyor,halen atış serbest diyor,ne desek boşbilgi verince de benim bu bilgilere ihtiyacım yok diyor fjfjfjfj hic yorulmayın,yazarak
Yok demedim az sayıda dedim. Elbette vardır ama onlarda yetiremiyor işteOndan yüksek maaş alan pek yok demişsiniz ya ondan sordum. İyi bir maaş ama ondan yüksek alan çok meslek var.
Bizim aldiklarimiz normal kaşar peyniri ve tereyağ yani ustunde yazan o ama bence de gerçek değil çok kalitesiz bı muadiliHerseyin bi muadili çıktı. Tost peyniri diye birsey var,kasar niyetine alıyor çoğu kişi. Babam da birkaç kez almış söylenip duruyor tadı tuhaf diye. Baba bu tost peyniri bak üstünde yazıyor dedik. Ben bunu kaşar diye aldım diyor.
Tatlım ben sana iş mi öğretmeye çalıştım. Nerde goremiyorum oyle bir yazi. 1 sayfa piyasa anlatan sensin. Sorduk mu pardon, pazar hacmi vs neden acıkliyorsun ki. Ben piyasadaki sarı sitedeki saçmalıktan bahsediyorum sen gelmiş yok piyasa hacmi yok bilmem ne.Ne diyeyim ki.
İşin erbabına iş öğretmek de yeni moda oldu
Sorsan hayatında satış yapmadı, pazar hacmi nedir neye göre gider gitmez bilmez, laf diye anlatıyor işte.
Yazın babam kendisi kasar peyniri yapmıştı hem çok kolay hem ekonomikti.Bizim aldiklarimiz normal kaşar peyniri ve tereyağ yani ustunde yazan o ama bence de gerçek değil çok kalitesiz bı muadili
Buzlugu ve difrizimizi ağzına kadar doldurdum ne bulduysam domates biber vs ama bunlarda hep geçici çözümler süt urunleri saklanmiyo meselaYılbaşına kadar %30 daha zam gelecek süt ürünlerine,bu millet ne yiyecek,ne içecek bilmiyorum artık.Yaz aylarında bile biberin kilosu 20 lira civarındaydı,15'li yumurta 37 lira oldu.Daha ne söylenebilir,ne yapılabilir bilmiyorum.
Bize de aylık erzak veriliyordu ama neredeyse altı aydır vermiyorlar artık.Fabrika çıkış fiyatına alıyoruz.Piyasada satılan kaşarlar konusunda sunu diyebilirim,fiyatı 130 lira bandında falan olması lazım,dışarıdan almadığım için tam emin değilim.Fiyati bunun altındaysa almayın,tost peyniri denilen şeyde iade peynirleri eritip yapıp,tekrar piyasaya sürdükleri bir ürün.Krem peynirler de bu şekilde yapılıyor.Buzlugu ve difrizimizi ağzına kadar doldurdum ne bulduysam domates biber vs ama bunlarda hep geçici çözümler süt urunleri saklanmiyo mesela
Yoo, gayet hanımefendiye 70 e al milyona sat diye lagaluga çektiniz.Tatlım ben sana iş mi öğretmeye çalıştım. Nerde goremiyorum oyle bir yazi. 1 sayfa piyasa anlatan sensin. Sorduk mu pardon, pazar hacmi vs neden acıkliyorsun ki. Ben piyasadaki sarı sitedeki saçmalıktan bahsediyorum sen gelmiş yok piyasa hacmi yok bilmem ne.
Millet cogu zaman birbirine bakarak fiyat belirliyor o sitelerde. A kişisi arabasına evine x fiyatı yazmis, benimki söyle böyle iyi ben de şunu yazarım diyor. Böyle değil mi bu. Piyasa çok şişti diye soylemler hiç mi duymuyorsunuz siz. Balon piyasa söylemini hiç mi duymadın.
Laf diye anlatmıyorum. Ama anlayana.
Ağzımızı aldıralım, o olacak en sonunda zaten…Hanımlar ben uyarayım da bilmiyordum diyenler varsa bilgilenmiş olsunlar, dini ve siyasi içerik yasaktır ve hepiniz az çok gündemden haberdarsınızdır sosyal medya yasası çıktı çıkacak, her ne kadar bazı maddeleri 01/01/2023’te yürürlüğe girecek denilse de teklif geçtiği andan itibaren bağlayıcılığı olabilir, bu yasanın maddeleri arasında bizim gibi platformlarda üye olan sizleri de alakadar eden maddeler var aman diyeyim, canınızı sıkacak, mahkemelerde uğraştıracak yorumlardan kaçının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?