Para yetiştiremiyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Alfid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet evet kasar, krem peynirler sütlerin, peynirlerin antibiyotik testinden gecemeyen kısmından yapiliyomus keşke eski kaşar gibi şeyle maddi ulasimimiz kolay olsa en sağlıklısı onlar ve de isnyerlerindeki yan haklarda hep iptal oluyo artık ya

Almayın arkadaşlar.. milletin bilinçaltına ucuz market etiketini yapıştırdılar. şu an içinde ne olduğu belli olmayan ürünlerini markalarla aynı fiyata satıyorlar. biz oralardan çok mecbur olmadıkça ekmek dışında bir şey almıyoruz. migros’un ve getirin indirimlerini takip edin

La luga filan bilmem ben net anlattım. Sen de var o laga lugalar

A haber söylemi nedir şimdi yani. Yukarıda uyardılar bak siyaset filan girme diye şimdi.

Siz en doğrusunu yapiyosunuz hatta bana kalsa doğal tereyağ alırım eve, eski kaşar, koy yumurtasi vs ama şuan işsizim melesef alamiyoruz

Ne diyeyim ki.
İşin erbabına iş öğretmek de yeni moda oldu
Sorsan hayatında satış yapmadı, pazar hacmi nedir neye göre gider gitmez bilmez, laf diye anlatıyor işte.
Bandan yeni çıktım ama olsun,bir ban daha yiyeyim,önemli degil Kırk alimi bir delille yendimde, bir cahili kırk delille yenemedim...bu da o hesap. Gülüyormuş şuradan bakınca gülünecek halde olan kendisi. 2017'de 70 bine x5 almışım şuan 70 bine mi satayim, 70 bine tofaş yok yahu. 2017'nin para değeri ile bugünü bir tutuyor, 2.nci elde sabit fiyat piyasasi yoktur diyoruz,yo yo diyor. Araçlardan anlamadigi aşikar,aracı da yok bence. Şakir gibi yarın obur gün ucuz araç buldum diye atlayacak ama eline hurda kalacak,yazık

İyi tamam almasın alınmasın ama kalmış milletin cebinde 3 kuruş para.
Ya onunla birkaç şey alacak ya da gidip oradan kaliteye bakmadan mide doysun diye 10 şey.
Kızabilir uyarabilir durumda mıyız sizce?
Çocukların beslenmeleri boş çıkıyor yahu, koyamıyor insanlar.
Birkaç belediye başlattı ücretsiz öğün vermeye, umarım ülkenin her yerine örnek olur bu davranış.
Halimiz hal değil…

Aslında öyle yapıyoruz normalde ama şuan imkanimiz yok malesef

Migros ve a101 aynı seviyeye geldi zaten sürekli takip ediyorum . Birde şu var sosyal medyada takip ettiğim bazıları gidip çocuğa aman içeriği iyi diye züber alıyor sonra arkasına birşah marka süt gerçekten içinde ne olduğu belli değil yarabbim süt demeye bin şahit ister

O alınan kaşar değil çünkü içine nişasta koyuluyor..Hem fazla kilo ve bol yağlanma yapıyor hem sağlığa zararlı. Piyasada orjinal kaşar kaldı mi muamma
Kalmadı valla ama bazı yemeklere şart ya fırın graten gibi onlara katmak için aliyoruz

Eşim süt ürünleri fabrikasında çalışıyor,tost kaşarı denilen şey iadelerden yapılan ikinci sınıf bir ürün,eve sokulmaması gerekiyor.
Silivri’den biriyle anlaştım, süt alıp yoğurt mayalıyorum, kaymak getirtip yoğurup ayranını çıkarıp tereyağı yapıyorum. Peynirleri kaynanam getiriyor köyden, salçaları da Hatay’dan getirtiyorum, lezzeti bile farklı mis gibi. Marketten alınan süt mü tereyağı mı peynir mi sanki, alâkası bile yok. Neler sokmuşuz, sokuyoruz vücudumuza kim bilir. Çoluk çocuk kanser yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…