İnşallah öyle olur yaBenimkiler de böyle. ben ve kardeşim bin beterdik. Ben 9 yaşındayken 20 kiloydum bak düşün. şimdi normal ebatlardayız, sağlıklıyız. Canınızı sıkmayın büyüdükçe açılıyorlar.
Tarifi paylasirsaniz denemek isterimYazın babam kendisi kasar peyniri yapmıştı hem çok kolay hem ekonomikti.
Evet evet kasar, krem peynirler sütlerin, peynirlerin antibiyotik testinden gecemeyen kısmından yapiliyomus keşke eski kaşar gibi şeyle maddi ulasimimiz kolay olsa en sağlıklısı onlar ve de isnyerlerindeki yan haklarda hep iptal oluyo artık yaBize de aylık erzak veriliyordu ama neredeyse altı aydır vermiyorlar artık.Fabrika çıkış fiyatına alıyoruz.Piyasada satılan kaşarlar konusunda sunu diyebilirim,fiyatı 130 lira bandında falan olması lazım,dışarıdan almadığım için tam emin değilim.Fiyati bunun altındaysa almayın,tost peyniri denilen şeyde iade peynirleri eritip yapıp,tekrar piyasaya sürdükleri bir ürün.Krem peynirler de bu şekilde yapılıyor.
Babam yapıyordu oda YouTube dan izlemiş. Bir miktar sute kaşar dilimliyordu. Baya güzel olmuştu. Tam miktarları bilmiyorum.Tarifi paylasirsaniz denemek isterim
Almayın arkadaşlar.. milletin bilinçaltına ucuz market etiketini yapıştırdılar. şu an içinde ne olduğu belli olmayan ürünlerini markalarla aynı fiyata satıyorlar. biz oralardan çok mecbur olmadıkça ekmek dışında bir şey almıyoruz. migros’un ve getirin indirimlerini takip edinBiz uzun zamandır o ucuzluk marketinden alıyoruz her şeyi ama kaşarı ve tereyağı bı garip kokmaya başladı nimete öyle demek istemiyorum ama iğrenç kokuyo. Tereyağ ısınınca bı nebze geçiyo kokusu ama kaşar normal kahvaltıda yenmicek kadar kötü artık anca bir şeyin içinde ya da fırın yemeklerinin üstüne. Ürünlerin sadece fiyati artmiyo.hem gramaj küçülüyor hem içerik berbat hale geliyo. Ev dondurucez diye kanser olucaz en son garip garip şeyler yemekten
Tamam bakiyim teşekkür ederimBabam yapıyordu oda YouTube dan izlemiş. Bir miktar sute kaşar dilimliyordu. Baya güzel olmuştu. Tam miktarları bilmiyorum.
La luga filan bilmem ben net anlattım. Sen de var o laga lugalarYoo, gayet hanımefendiye 70 e al milyona sat diye lagaluga çektiniz.
Kaldı ki öyledir.
10 sene önce o araç 100 adet çeyrek altın, 20 bin dolar artık ne ise, ne ediyorsa, şuanki kurla karşılığı o dur.
Mal sahibi 3 lük malını 20 ye satamaz, çünkü millet gerizekalı değil mi 600 bin ederi olana milyon vermeye
İşte orada sizin bilip anlamadığınız mevzu dönüyor, bunu açıklamak istedik lakin boşa çıktı.
Bir mal sahibi aklını yitirmedi ise, satış amacı güdüyorsa sizlerin söylediği gibi balon bilmem ne fiyat çekmiyor.
Bunlar çok a haber söylemleri yani
Siz en doğrusunu yapiyosunuz hatta bana kalsa doğal tereyağ alırım eve, eski kaşar, koy yumurtasi vs ama şuan işsizim melesef alamiyoruzAlmayın arkadaşlar.. milletin bilinçaltına ucuz market etiketini yapıştırdılar. şu an içinde ne olduğu belli olmayan ürünlerini markalarla aynı fiyata satıyorlar. biz oralardan çok mecbur olmadıkça ekmek dışında bir şey almıyoruz. migros’un ve getirin indirimlerini takip edin
Bandan yeni çıktım ama olsun,bir ban daha yiyeyim,önemli degilNe diyeyim ki.
İşin erbabına iş öğretmek de yeni moda oldu
Sorsan hayatında satış yapmadı, pazar hacmi nedir neye göre gider gitmez bilmez, laf diye anlatıyor işte.
İyi tamam almasın alınmasın ama kalmış milletin cebinde 3 kuruş para.Almayın arkadaşlar.. milletin bilinçaltına ucuz market etiketini yapıştırdılar. şu an içinde ne olduğu belli olmayan ürünlerini markalarla aynı fiyata satıyorlar. biz oralardan çok mecbur olmadıkça ekmek dışında bir şey almıyoruz. migros’un ve getirin indirimlerini takip edin
Aslında öyle yapıyoruz normalde ama şuan imkanimiz yok malesefMarket tereyaglarini nasıl alıyorsunuz?gerçekten boşu boşuna para veriyorsunuz.arkadas alıyordu,pilav güzel oluyormuş.pilavi ha aycicek yağı ile yapmışım ha market tereyağı ile.hic fark yok.illa alacaksan köyden, güvendiğin birisinden al.
Migros ve a101 aynı seviyeye geldi zaten sürekli takip ediyorum . Birde şu var sosyal medyada takip ettiğim bazıları gidip çocuğa aman içeriği iyi diye züber alıyor sonra arkasına birşah marka sütAlmayın arkadaşlar.. milletin bilinçaltına ucuz market etiketini yapıştırdılar. şu an içinde ne olduğu belli olmayan ürünlerini markalarla aynı fiyata satıyorlar. biz oralardan çok mecbur olmadıkça ekmek dışında bir şey almıyoruz. migros’un ve getirin indirimlerini takip edin
Kalmadı valla ama bazı yemeklere şart ya fırın graten gibi onlara katmak için aliyoruzO alınan kaşar değil çünkü içine nişasta koyuluyor..Hem fazla kilo ve bol yağlanma yapıyor hem sağlığa zararlı. Piyasada orjinal kaşar kaldı mi muamma
Silivri’den biriyle anlaştım, süt alıp yoğurt mayalıyorum, kaymak getirtip yoğurup ayranını çıkarıp tereyağı yapıyorum. Peynirleri kaynanam getiriyor köyden, salçaları da Hatay’dan getirtiyorum, lezzeti bile farklı mis gibi. Marketten alınan süt mü tereyağı mı peynir mi sanki, alâkası bile yok. Neler sokmuşuz, sokuyoruz vücudumuza kim bilir. Çoluk çocuk kanser yiyor.Eşim süt ürünleri fabrikasında çalışıyor,tost kaşarı denilen şey iadelerden yapılan ikinci sınıf bir ürün,eve sokulmaması gerekiyor.
Fırın çalıştırmak mı aaaa.Kalmadı valla ama bazı yemeklere şart ya fırın graten gibi onlara katmak için aliyoruz
Kocam mısın el sallaÖlümlü dünya düşünüp durmayın parayı pulu harcayın gitsin
Duşta 2 dk kalmalısın sakın unutmaFırın çalıştırmak mı aaaa.
Geçen yayınlandı tasarruf örnekleri, fırın cıss hem el hem cep yakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?