- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
O tavır hepsiyle birleşince böyle oluyor duygularımı yaşadıklarımı bilemediğinize göreTepki alınca altından ziyade sekreterin tavrına bilenmiş gibi yapmak… Sizden alınacak çok ders var.
Kusura bakmayın C hanım dalgınlığıma gelmiş en kısa zamanda uyması için sürecin takipçisi olucam demek var bi de hiç özür dilememek varTepki alınca altından ziyade sekreterin tavrına bilenmiş gibi yapmak… Sizden alınacak çok ders var.
Konu olduktan sonraki tavırlarınıza gıcık olmuş kadın ya.Konumum en başından beri böyle ve bu konu olmadan önce hiç konuşmamıştık bile bu da hatasını hiçbir şekilde kabul etmeyen ve telafisi için hiçbir şey yapmayan bir tutum izlediğini gösteriyor
O zaman biraz sakin olun bu çoğumuzun başına gelmiştir gelme ihtimali vardır 10-15 günlük faizle tefeciye bulaşmadıysanız bir şey olmaz hiçbir yerde de dillendirmeyin iki kuruş için adınız cimriye çıkarEvet ilk işim
ödemeleri yatacağından haberiniz bile olmayan 8 bini önden harcayacak şekilde mi ayarladınızAma ödemeler de faize biniyor sonuçta altın olmasa bile mesela. Sizce hak geçmedi mi? Yoksa gayet normal bi durum mu?
Hem de çok abartıyorsunuz.Evet bence de söylenmez zaten ama ödemeler faize biniyor mesela bu bence hoş. Bi durum değil. Olan oldu yapacak bişey yök ama fikirleri merak ediyorum. Gayet normal bi durum mu ben mi abartıyorum yoksa haklı kıyım?
Sadece eşime oldu. Eşim her seferinde bordro ister direkt ikdan o şekilde farketti. Mail gönderdi özür vs dilenmedi doğal olarak, önümüzdeki ay maaşıyla alırsınız yazdılar.Anladım peki sırf eşinize mi oldu diğer kişilere olmadan? Sekreter özür dilerim dalgınlığıma gelmiş tabi ki telafi edilecek şeklinde mi konuştu yoksa bi dilekçe yazacağız deyip süreci boş mu verdi? Bana geçen hafta yatacak dendi bekledim hiç sormadım bugun sordum üst kurumu aramış yazıyı biz sorduktan sonra göndermişler. Ben sormasam umrunda değil yani
Konumum en başından beri böyle ve bu konu olmadan önce hiç konuşmamıştık bile bu da hatasını hiçbir şekilde kabul etmeyen ve telafisi için hiçbir şey yapmayan bir tutum izlediğini gösteriyor
Siz ek ödemenin yatmadığını öğrendiğiniz ilk gün nerdeyse müdüre çıkacaktınız yahu. (Çıktınız muhtemelen) Derdiniz dümdüz para. He sekreterin özür dilememesine de takılmışsınızdır o ayrı. Bize ek ders eksik yattığında söylüyoruz, diğer ay eksik kalan kısım yatıyor. Bazen fazla yatıyor, söylüyoruz, diğer aydan kesiliyor. Özür beklemedim hiç şimdiye kadar. Olabiliyor böyle hatalar. Memleket meselesi haline getirmeye gerek yok.Kusura bakmayın C hanım dalgınlığıma gelmiş en kısa zamanda uyması için sürecin takipçisi olucam demek var bi de hiç özür dilememek var
Ayy ne acayip birisin valla yaa. Çok cimri yada çok takintilisin. Bu kadar küçük hesaplar peşinde koşma hayat hep kazanmaktan ibaret değil kaybetmekte var. Yapmışlar bir hata duzeltmisler daha ne olsun istersen bide tazminat ödesinler.Kizlar selam meslektaşlarıma 15 inde yatan 8 bin tl benim bugun sormam üzerine yattı çok şükür. Yalnız bana da 8 bin yatı. Ve 15 indeki altın fiyatıyla şu anki arasında fark var.onu geçtim ödemeler ayın 15 inde ve faize biniyor sonuçta ve en sinir eden şey sekreter sürecin takipçisi değil ben bilmiyorum diyor ben sorunca aradi üst mevkiyi yazı öyle gönderildi. Sizce bu durum adil mi? Ne düşünüyorsunuz? Hiçbir şey demeyeceğin tabi ki ama ben mağdur edildiğimi düşünüyorum. Sizce abartıyor muyum yoksa haklı mıyım?
ahahaHaksızlığa uğrayıp uğramadığını merak ediyorum. Sekreter süreci ben sormasam takip etmiyor bile geçen hafta yatacak dedi bekledim bugun sordum ben sorunca yazı gönderilmiş
Kusura bakmayın C hanım dalgınlığıma gelmiş en kısa zamanda uyması için sürecin takipçisi olucam demek var bi de hiç özür dilememek var
Sekreter sizin özel sekreteriniz değil farkındasınız değil mi? Niye sürecin takipçisi olsun? Bu dünya benim etrafımda dönsün tavrı çok komik. Çok uğraşırlar sizinle iş ortamında bu kafayla giderseniz.Kusura bakmayın C hanım dalgınlığıma gelmiş en kısa zamanda uyması için sürecin takipçisi olucam demek var bi de hiç özür dilememek var
Akşam 6 dan sonra mı aramış ? Şaka gibi bu durumda ben sekretere hak verdim ben olsam bende ay sonuna kadar bekletirdim sizi, bir derdiniz var anlıyorum ama iş çıkış saatinde sekreter konuyla ilgili ne yapabilir neden mesai saati dışında aradınız ?Kusura bakmayın ama durumu ilk öğrendiğinizde mesai saatinin bitmiş olmasına aldırmadan akşam 6'dan sonra kadını arayıp para hesabı sormakla kötü iletişimi siz başlatmış olmuyor musunuz?
Söz var iş bitirir söz var baş yitirir diye boşuna dememişler.
Onun yerine mesela sabahı bekleyip sekterin yanına giderek "böyle bir durum varmış, yeni işe başladığım için durumu bilmiyorum. olabilir mi?" deseydiniz iletişim süreciniz de iyi başlamış olmaz mıydı?
Hiç düşündünüz mü bilmiyorum ama büyük ihtimalle "sabahı bile bekleyememiş, akşam akşam aradı" diye konuşulmuştur bu konu hakkında. Sonraki süreçte de eklenerek gitmiştir.
Çünkü konuşulur hanımefendi, burada diğer arkadaşların verdiği örneklerde olduğu gibi konuşulur.
Siz henüz bir-iki aylık personel olarak çok da pozitif bir imaj çizmemişsiniz gibi görünüyor.
Akşam 6 dan sonra mı aramış ? Şaka gibi bu durumda ben sekretere hak verdim ben olsam bende ay sonuna kadar bekletirdim sizi, bir derdiniz var anlıyorum ama iş çıkış saatinde sekreter konuyla ilgili ne yapabilir neden mesai saati dışında aradınız ?
Kusura bakmayın C hanım dalgınlığıma gelmiş en kısa zamanda uyması için sürecin takipçisi olucam demek var bi de hiç özür dilememek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?