- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Evet ilk işimŞunu anlamıyorum bu iş hayatınızda çalıştığınız ilk iş mi ? 13 günler milyarlar faiz yiyecek bir şeyiniz olduğunu sanmıyorum 200-300 tl için kendinizi bu kadar yormayın hayat yaşanmaz böyle
Altın fiyatından bağımsız olarak neden size geç yattı
Dalgınlık olup listeye adımı göndermediği için sürecin en başında hiç demedi dalgınlık olmuş kusuruma bakmayın telafi edilecek gibi bir konuşma geçmedi hiç direk bi hata olmuş dilekçe yazacağız dedi
Ay ne bileyim ben yeni gördümkaç gündür yazıyor kadın sorulacak şey mi şimdi bu
Uc konu.oy bu konu icin iki konu acilir mi ya .olmus bi talihsizlik abartmayin bu kadar
Yaşadığınız şeyin adı talihsizlik/aksilik.
Takılmayın bu kadar ya.
Evet ilk işim
50 liralık faiz için mi tantana yapacaksınız gerçektenAma ödemeler de faize biniyor sonuçta altın olmasa bile mesela. Sizce hak geçmedi mi? Yoksa gayet normal bi durum mu?
Bende sabah mazot almıştım, şimdi az önce baktım 0,10€ indirime girmiş sabahki fiyatına göre. Benzinciği mahkemeye versem kazanırmıyım? Sonuçta 50 litre mazota 5€ zarar ettim, bu hak değilmi şimdi? Çok mağdur oldum o 5€ çikolata alabilirdim mesela. Fikirlerinizi merak ediyorumKizlar selam meslektaşlarıma 15 inde yatan 8 bin tl benim bugun sormam üzerine yattı çok şükür. Yalnız bana da 8 bin yatı. Ve 15 indeki altın fiyatıyla şu anki arasında fark var.onu geçtim ödemeler ayın 15 inde ve faize biniyor sonuçta ve en sinir eden şey sekreter sürecin takipçisi değil ben bilmiyorum diyor ben sorunca aradi üst mevkiyi yazı öyle gönderildi. Sizce bu durum adil mi? Ne düşünüyorsunuz? Hiçbir şey demeyeceğin tabi ki ama ben mağdur edildiğimi düşünüyorum. Sizce abartıyor muyum yoksa haklı mıyım?
Ay bizim ordada vardı öyle bir cins cimriBizim okulda her ay çay, kahve, su vs. parası toplanır 50 lira. Bir öğretmen var, ben okulda su ve kahve içmiyorum, çay parası vereyim deyip 20 lira vermek istiyordu. Onu anımsattınız bana.
Şu an yazdıklarınız çok saçma çünkü sekreter hata yapabilir elbet ancak hiçbir şekilde iyi üslupla yaklaşmadı sürecin takipçisi olmadı geçen hafta tüm hafta bekledim ve bugun ben sorunca aradı üst mevkiyi yoksa ben bilmiyorum diyor. Bu durumda sekreter benim hakkıma girmiş oluyorAy bizim ordada vardı öyle bir cins cimri
Bizde sade su parası toplanırdı, damacana için birde ortak kasadan doğum günü olana pasta alınırdı
Ozamanın parası 5lira toplanırdı her ay
Onu vermemek için ben su içmiyorum kendi şişemi alıp geliyorum derdi ama kaç kez su içtiğini yada misafirine su istediğini gördük
Pasta kesildiği zaman 1 lira verirdi ama hakkını yemim şimdi, kendisi kul hakkına girmezmiş çünkü
Ben öyle olsam erken yaşlanırım herhalde. Hayat bunları düşünmek için çok kısa yav.Ay bizim ordada vardı öyle bir cins cimri
Bizde sade su parası toplanırdı, damacana için birde ortak kasadan doğum günü olana pasta alınırdı
Ozamanın parası 5lira toplanırdı her ay
Onu vermemek için ben su içmiyorum kendi şişemi alıp geliyorum derdi ama kaç kez su içtiğini yada misafirine su istediğini gördük
Pasta kesildiği zaman 1 lira verirdi ama hakkını yemim şimdi, kendisi kul hakkına girmezmiş çünkü
Size gıcık olmuş…Şu an yazdıklarınız çok saçma çünkü sekreter hata yapabilir elbet ancak hiçbir şekilde iyi üslupla yaklaşmadı sürecin takipçisi olmadı geçen hafta tüm hafta bekledim ve bugun ben sorunca aradı üst mevkiyi yoksa ben bilmiyorum diyor. Bu durumda sekreter benim hakkıma girmiş oluyor
Tepki alınca altından ziyade sekreterin tavrına bilenmiş gibi yapmak… Sizden alınacak çok ders var.Şu an yazdıklarınız çok saçma çünkü sekreter hata yapabilir elbet ancak hiçbir şekilde iyi üslupla yaklaşmadı sürecin takipçisi olmadı geçen hafta tüm hafta bekledim ve bugun ben sorunca aradı üst mevkiyi yoksa ben bilmiyorum diyor. Bu durumda sekreter benim hakkıma girmiş oluyor
Konumum en başından beri böyle ve bu konu olmadan önce hiç konuşmamıştık bile bu da hatasını hiçbir şekilde kabul etmeyen ve telafisi için hiçbir şey yapmayan bir tutum izlediğini gösteriyorSize gıcık olmuş…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?