- 20 Kasım 2018
- 11.673
- 41.962
- 598
- 35
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Devlet dairesinde resmi islem hatasini birebir takip eden calisan var mi yahu? Ozel sirketin bordrocusu bile birebir takip etmez. Islemi baslatir, en fazla on-onbes gune para gecmezse tekrar bir yoklar yani.Sekreter sizin özel sekreteriniz değil farkındasınız değil mi? Niye sürecin takipçisi olsun? Bu dünya benim etrafımda dönsün tavrı çok komik. Çok uğraşırlar sizinle iş ortamında bu kafayla giderseniz.
Hak geçmedi mi diyecek kadar derin düşünen biri o parayı kullanmayı mı düşünüyorAma ödemeler de faize biniyor sonuçta altın olmasa bile mesela. Sizce hak geçmedi mi? Yoksa gayet normal bi durum mu?
vay arkadas ya birini kacirmisimUc konu.
Ilkini de paranin yatmadigini ogrenir öğrenmez acmis.
O bile gidip hatırlatmazsan tekrar yoklamaz, aklına gelmez. Sanki kadının tek işi, bütün mesaisi yenibirsayfanın yatmayan 8000 (yazıyla SEKİZ BİN) lirasından ibaret.Devlet dairesinde resmi islem hatasini birebir takip eden calisan var mi yahu? Ozel sirketin bordrocusu bile birebir takip etmez. Islemi baslatir, en fazla on-onbes gune para gecmezse tekrar bir yoklar yani.
Kendimi kandırırken benİlk konusunda bahsetmişti diye hatırlıyorum.
"Kadını akşam 6'da aradım, kesinlikle olmaz öyle şey dedi. Hata yapmış olabileceğini bile kabul etmedi ama ertesi sabah kontrol ettiğinde hatayı gördü. Hata olma ihtimali olduğunu kabul etseydi bu kadar kızmazdım" gibi bir şey demişti.
Evet çünkü total yatacak miktar belliydiödemeleri yatacağından haberiniz bile olmayan 8 bini önden harcayacak şekilde mi ayarladınız
Müdüre çıkmadım.Siz ek ödemenin yatmadığını öğrendiğiniz ilk gün nerdeyse müdüre çıkacaktınız yahu. (Çıktınız muhtemelen) Derdiniz dümdüz para. He sekreterin özür dilememesine de takılmışsınızdır o ayrı. Bize ek ders eksik yattığında söylüyoruz, diğer ay eksik kalan kısım yatıyor. Bazen fazla yatıyor, söylüyoruz, diğer aydan kesiliyor. Özür beklemedim hiç şimdiye kadar. Olabiliyor böyle hatalar. Memleket meselesi haline getirmeye gerek yok.
Hiçbir şey yapmayacağım sekreter bana geçen hafta yatacak dedi geçen hafta hiç aramadım sormadım kendisini. Bugun yanına gittim bilmiyorum bi soralım dedi o zaman aradığı kişiyi hıı yazıyı gönderelim dedi ve sonrasında yattı. Ben bugun sormasam yatmayacaktı yaniDiyelim ki haklısınız, nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz? Sekreteri de böyle darlıyor musunuz çok merak ediyorum acıdım kendisine çok üzüldüm. Yanlış anlamayın ama tebelleş olmuşsunuz resmen. Sanki seneler geçmiş üstünden de siz alacağınıza kavuşamamışsınız insaf devlet memurusunuz yahu
Takipçisi olacak birdeKusura bakmayın C hanım dalgınlığıma gelmiş en kısa zamanda uyması için sürecin takipçisi olucam demek var bi de hiç özür dilememek var
Yok içime atıp burda konu açıyorum burda da linçleniyorum. Burada yorum yapan her kişinin başına bu tip bir şey gelse demek ki herkes sinirleri alınmış bir şekilde davranacakO zaman biraz sakin olun bu çoğumuzun başına gelmiştir gelme ihtimali vardır 10-15 günlük faizle tefeciye bulaşmadıysanız bir şey olmaz hiçbir yerde de dillendirmeyin iki kuruş için adınız cimriye çıkar
Hiçbir şey yapmayacağım sekreter bana geçen hafta yatacak dedi geçen hafta hiç aramadım sormadım kendisini. Bugun yanına gittim bilmiyorum bi soralım dedi o zaman aradığı kişiyi hıı yazıyı gönderelim dedi ve sonrasında yattı. Ben bugun sormasam yatmayacaktı yani
Evet görmüş oldum teşekkür ederimahaha
devlette bir işinin olması için 80957897965 kere talep eder 50476087506 tane dilekçe verir 689768547605 kere hatırlatırsın anacım
işler öyle yürüyor o yüzden 10 milyon tane memur var ülkede
kendi yazdığımız projenin AB'den gelen bütçesini (güzide ülkemiz ile hiç alakası bile olmaya bir para) alabilmek içn aylarca belge toplayıp yüzlerce imza alıyoruz yine de canları istemediği için yatırmıyorlar bekliyoruz da bekliyoruz...devletimizle yeni tanışıyorsunuz herhalde?
hadi diyelim haksızlığa uğradın, mağdur oldun
eeee?
so what?
ne yapabilirsin?
gidip köşede ağla bari çünkü wellcome to devlet yani, burada işler böyle
Nasıl durdunMüdüre çıkmadım.
Ay banka bir senenin sonunda maas evrakimda eksiklik olduğuna karar verip maasimin yattigi gun hesabimi bloke etti. Iki hafta maasimi cekemedim. Sizin yaptiginiz tatavanin yarisini yapmadim.Yok içime atıp burda konu açıyorum burda da linçleniyorum. Burada yorum yapan her kişinin başına bu tip bir şey gelse demek ki herkes sinirleri alınmış bir şekilde davranacak
Anlamadığınız nokta bu zaten, hepimizin başına zaman zaman böyle şeyler geldi. Hiç birimiz sizin gibi krizlere girmedik.Yok içime atıp burda konu açıyorum burda da linçleniyorum. Burada yorum yapan her kişinin başına bu tip bir şey gelse demek ki herkes sinirleri alınmış bir şekilde davranacak
Aslında isteğim şu okurdu çok dürüstçe söyleyeceğim kendisinin aynı miktar yatmasın, arkadaşlarıyla konuşurken öğrensin, iletişim kurduğu kişi aa hayır 10 yolda bir oluyor desin, dilekçe yazdım kalanı bilmiyorum desin, haftaya yatar diye geçiştirilsin. Kendisi benim kadar dış dünyaya karşı sakin kalabilecek mi? (Dipnot ben Öfkemi burada yaşıyorum)Sekreterle aranızda ne var? Ceza alsın falan mı istiyorsunuz?
Valla dedikodu yapıyorlarsa kendi ayıpları. Kendilerine yapılınca görülür ne diyim ki. Ben sadece sekreterle iletişim kurdum ne müdüre çıktım ne bişey.Nasıl durdun
Valla konu sahibi, çok pis dedikodunun dönüyor olmasi muhtemelen çalıştığın yerde. Böyle takıntılı insanları kimse sevmez. BakThe_Woman ne güzel demiş, orada çooook yenisin. Meslekte çok yenisin. Hata yapman olası. Sen insanların hatasını böyle afişe edersen senin hatalarında da aynısını yaparlar. İş dünyası boyledir yani, alttan al bazı şeyleri.
Hak hak hak, onbeş günün hakkından ne olacak? Hepimiz ne hatalar yapıyoruz iş yerinde istemeden, bazen çabucak hallolacak şeyler icin yogunluktan,dalgınlıktan, bilmemekten geciktirip insanlarin günlerini yiyoruz vs. Siz hiç mi hata yapıp asla zinhar kimsenin hakkını , vaktini, parasını boşa harcatmadiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?