- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kuzum üzülme zamana bırak İnşallah gönlünü alırişte benide çileden çıkaran o oldu kızgın dahi olsam gece yarısı gitmesine izin vermek istemedim yat bak sabah konuşuruz uzatma dedim çekti gitti o saatte.
yıllarca emek verdiğim insanın bi anda içindeki gerçek kişilği ortaya çıkarması çok üzüyor beni
bide şu var kıskanıyomusun diyen insan kendi kıskanıyo olabılır dımı benmı yanlış düşünüyorum acaba.
bilmiyorumki cnm araya soğukluk girdi bi kereKuzum üzülme zamana bırak İnşallah gönlünü alırdüzelir herşey
katılıyorum cnm dedimde bak sarhoş oldun sen dedim yoo diyo içmedimki ben.1 duble rakıyla sarhoş oldugunu sanmış hazır fırsat bu fırsat demiş koyvermiş. sorsan hatırlamazda bu :))))
Ben olsam yazmazdım ...bilmiyorumki cnm araya soğukluk girdi bi kere
bi yandanda diyorum mesaj atsammı ayıldınmı pis sarhoş diye D:
haklısın cnm hiç yapmazdı aslında ilk defa içmiyoruz ama çok kırıldımNe kadar enteresan insanlar var hey allahım. :) İçmeyi bilmeyen insanlarla içilmemesi gerektiğinin göstergesi.
yazmayımmı diyosun yani bekliyim dimi haklısınBen olsam yazmazdım ...
Bence bekle kuzumyazmayımmı diyosun yani bekliyim dimi haklısın
dert bahane rakı şahane çakk demişkatılıyorum cnm dedimde bak sarhoş oldun sen dedim yoo diyo içmedimki ben.
ulan içmediysen ikide bir rakı koy diyen kimdi D:
gelmessede kendi bilir benden başka tek dostu yokBence bekle kuzumo yazsın gelsin bakalım derdi neymiş?
sevgilimle aramız bozulmadı ama onunla bozuldudert bahane rakı şahane çakk demişolan sana olmuş tabi
evet en üzüldüğümde o oldu ki ben ondan canımı saklamam herşeyimi paylaşırımCanım neden üzülüyorsun ki?Sen sonuna kadar haklısın bu durumda erkek arkadasının yanında yaptğı cok cirkin,sonrasında"sen sevgilini benden kıskanıyorsun"demesi cok daha cirkin.Kesinlikle taviz vermemeli tavrını koymalısın,davranıslarını düzeltene kadar.Özellikle"sevgilini benden kıskanıyorsun" demesinden cok rahatsız olduğınu belirtmelisin.
ay sen çok yaşa ccnm ya ne güldümiçince dilinin bağı çözülmüş. demekki hakkında gerçekten öyle düşünüyor. ben olsam biraz daha zorlar hazır kafası güzelken hakkımda neler düşünüyor öğrenirdim
iyi bari bundan sonra sorunlarını kimseyle paylasma bence. sonucu böyle oluyor iştesevgilimle aramız bozulmadı ama onunla bozuldu
yok kız hiç bi sorunumu paylaşmadım zaten sorunları olan oiyi bari bundan sonra sorunlarını kimseyle paylasma bence. sonucu böyle oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?