bnmde başıma gelmişti bunun gibi bu olay taaaaa liseden arkadaşımdı kendisi halada görüşürüm ama eskisi gibi degil. bi laf dedi öyle zoruma gitmiştiki. aman işte öyleyok kız hiç bi sorunumu paylaşmadım zaten sorunları olan o
tamam işte sende sarhoştum hatırlamıyorum der allah ne verdiyse girişirdin hazır fırsat ayağına gelmişay sen çok yaşa ccnm ya ne güldüm
aklıma gelmedide değil ama ben dayanamam döverdim cnm ondan frenledim kendimi
evet cnm aynen hatırladığın arkadaşım geçen hastaneye kaldırdığımcanım benim hiç üzülme bence..
kendi içinde iyi niyetle söylemiştir, içkinin de etkisiyle böyle bir tartışma olmuş..
10 yıllık arkadaşım diyorsun böyle yanlış anlaşılmadan dolayı bitirme arkadaşlığını.. bu arkadaşın zaten problemli biriydi hatırladığım kadarıyla , bazı davranışlrını çekicen sineye.. o da seni çok yanlış anlamış..bence bugün bekle o aramazsa sen ara yanlış anlaşılma yüzünden dostluğunuz bozulmasın..
He hee ozaman o kıskanmışyok kız hiç bi sorunumu paylaşmadım zaten sorunları olan o
kızgınlık geçiyorda kırgınlık hep biyerlerde duruyor cnmbnmde başıma gelmişti bunun gibi bu olay taaaaa liseden arkadaşımdı kendisi halada görüşürüm ama eskisi gibi degil. bi laf dedi öyle zoruma gitmiştiki. aman işte öyle
hakkatten he geçen bi laf geçti laf arasında sakın kıskanıyom filan zannetme he dediHe hee ozaman o kıskanmış
işte içki zaten insana istemediği şeyleri söyletebiliyor ayıkken konuşursanız halledebilirsiniz..evet cnm aynen hatırladığın arkadaşım geçen hastaneye kaldırdığım
ama ne gerek vardıki durup dururken o şekilde çıkış yapmasına ve beni kıskanıyosun demesine çok üzüldüm
kaybetmekte istemiyorum ama ödün verdikçede benden gidiyor ya
hahahaha yok kız ben hatırlamasamda karakola gidince kayıtlara geçiyo hatırlatıyolar valla adamatamam işte sende sarhoştum hatırlamıyorum der allah ne verdiyse girişirdin hazır fırsat ayağına gelmiş
ne bileyim ispanyolum ya vicdan girince araya haklısın tabikideişte içki zaten insana istemediği şeyleri söyletebiliyor ayıkken konuşursanız halledebilirsiniz..
sen haklısın hakkını savunarak onun seni tamamen yanlış anladığını söyle..senden başka ark yoktu zaten sen de sırtını dönme yazık..
hahh en doğrusunu yapmışsın tarafsız biri...ne bileyim ispanyolum ya vicdan girince araya haklısın tabikide
dur bakalım şimdi ortak arkadaşımızı çağırdım ona anlatıcam bakayım ne düşüncek ne dicek
bi kahve içeyim ben bile daha ayılamadımhahh en doğrusunu yapmışsın tarafsız biri...
ama onu da çağır.. üçünüz konuşun bence ..
Güzel yüreklim benimişte içki zaten insana istemediği şeyleri söyletebiliyor ayıkken konuşursanız halledebilirsiniz..
sen haklısın hakkını savunarak onun seni tamamen yanlış anladığını söyle..senden başka ark yoktu zaten sen de sırtını dönme yazık..
evet alkolü çok taşıyamayan biri ama ben çok üzüldüm ya haklıyken haksız duruma soktu beni kıskanıyosun dedi
bende dedim insanın fikri neyse zikride o olur kıskansam aynı ortama sokarmıyım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?