patavatsız arkadaşım

Arkadaşın kendi mutsuzluğunu sizin ilişkinizden çıkarmak istiyor sanıp, ben bir daha erkek arkadaşımla aynı ortama sokmazdım.
Ayrıca özür dilemesini beklerdim.

Ay neden bilmiyorum ama içimden gece yarısı çıkıp gidince erkek arkadaşını aramış olmasın. Biliyorum hoş olmadı yazdığım ama niyeyse içimden konuyu okuyunca böyle yazmak geldi kusura bakma :/
yok cnm mümkün değil öyle bişey
ama daha önce başka bi arkadaşımla aynı dediğin şey başıma geldi

evet işte bende bu duruma takılıyorum
sarhoşken söylenmiş her söz ayıkken düşünülmüştür

Hazır sana küsmüşken bırak ne hali varsa görsün bence arkadaşlığını bitir tehlikeli biri bence ne yapacağı hiç belli olmaz böylelerinin
ya bilemiyorum cnm 10 yıllık arkadaşım bi kalemdede silemiyorum ama kırgınlığım geçmicek o kesin

Ay neden bilmiyorum ama içimden gece yarısı çıkıp gidince erkek arkadaşını aramış olmasın. Biliyorum hoş olmadı yazdığım ama niyeyse içimden konuyu okuyunca böyle yazmak geldi kusura bakma :/
bu arada nicik beni bi an çocukluğuma götürdü çok şeker

canım saat geç olduğu için buralarda açık market yoktu o yüzden ondan istedim bu sorun değil hem onuda görmüş oldum
haklısın içki ortamında mantık aranmıyor ama bende içerim ve her ortama girerim hiç biride sapıttığımı sarhoş olduğumu bilmez ve hepside bunu söylerler çok güzel taşıyorsun alkolü diye.demkki kişiden kişiye değişriyor bu durum
evet galiba içten içe bi şeyler varmış ki akşam döküldü

ya evet ama konduramıyorum işte
bana dedi kıskanıyosun demekki diye bende dedim sen kıskanıyosun demekki kişinin fikri neyse zikride o olur dedim
az önce ortak arkadaşımızı çağırdım 3 göz olarak tarafsız anlattım yorum yap dedim
oda dediki şimdi bunun evliliği bitmiş eşi buna soğuk ya herkesi soğuk davranıyo zannediyo olabilir dedi
yada gerçekten kıskanıyor olabilir dedi

Arkadaşın kendi mutsuzluğunu sizin ilişkinizden çıkarmak istiyor sanıp, ben bir daha erkek arkadaşımla aynı ortama sokmazdım.
Ayrıca özür dilemesini beklerdim.
evet bir daha asla sokmam ben kardeş gibi gördüm o neler düşünmüş hakkımda
ayrıca cidden özür bekliyorum
facete iğneleyici sözler paylaşıyorum bakalım aklı başına gelir umarım

Hep derim, ağzıyla içmeyi bilmeyen, içmesin şu meredi diye.
Söylediği lafın nelere yol açacağını düsünememiştir.

içkinin günah olma sebebi iççince sapıtılması zaten :))

evet cnm içkinin arkasına sığınıp sarhoştum aydım ben bu işten aydım muhabbetinden nefret ediyorum
O halde bir daha içmeyin bu arkadaşınızla. Ben olsam öyle yaparım yani.
Benimde en sinir olduğum şeydir, içip içip kendini bilmeden her haltı yiyip sarhoştum hatırlamiyorum diyen insan zira dağıtacak kadar içmiş insan dünyadaki en kötü , en rezil durumlara düsuyor olan yanindakilere oluyor.

düşünmeden konuşan bi tip demek ki.kalbine güveniyosan sıkıntı etme bence.öylesine deyivermiştir
ya sadece orda kalsaydı evet öyle düşüncektimde
neden söyledin diye sorduğumda çok övdüm seni ondan söyledim demesi
sonrasında ben tepki gösterincede kıkanıyosun beni demesi
ben haksızsam kardeşlerine anlatalım onlara soralım dediğimde ise ben başka türlü anlatırım demesi çok üzdü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…