- Konu Sahibi kirmiziojelikiz
-
sonunda bugün kendimi durdurabildim sebebini de buldum galiba protein tüketmiyodum nicedir. dün tavuk falan yiyince farkettim protein bana iyi geliyo buna eminim :)
simdiye kadar yediklerimi yazayım gelmişken
sabah
beyaz beynir domatesli tam buğday ekmeğine tost
ara
1 seftali
öğle
zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak ayran
1 dlim tam buğday ekmeği
ben geldim öncelikle tekrardanmenün güzel olmuş tebrikler protein kesinlikle çok etkili bende en azından kahvaltıda peynir yumurta yemeye çalışıyorum zaten yemeyince 2 saat sonra gözüm dönüyor ya sanki hiç kahvaltı yapmamışım gibi birde bende az su içincede oluyor ya doymuyormuşum gibi suda önemli
bende hakikaten regl oldum o yüzden fazla gelmişim demekki bakalım pazartesi ne olacak aynı şekilde devam
gogsumun tas gibi olmasindan anladgim kadariyle ben de regl olcam bi kac gunekeske hep bole kalsalar ya neyse D
bi kaç gündür moralim cok bozuk ve canım cok sıkkın kendimi toparlayamıyorum
tatlım çok iyi gidiyorsun ama umarım serbest diye çok kaçırmamışsındır eğer çok yediysen bugün spora ver kendini ki + olarak dönmesinkendini toparla ve tekrar gel kaldığımız yerden devam edelim
birgün serbest yemek + olarak dönmez aslında cünk 7700 kalori almak lazım +1 için o kadar yemedim ya
bnde dönüyor ya biraz abartıyorum sanırım bensenin o kadar abarttığını sanmıyorum sende bende olmayan azmi görüyorum başaracağız
yok sen de o kadar abartmıyorsundur nerden baksan imkansız gibi bi günde o kadar yemek. Biz nasıl kilo alıyoruz biliyo musun hergün bir ufak kaçamakla 300-400 kalori fazla alıyoruz bu kadardan bişey olmaz bi seferden bişey olmaz diye. Ama hergün en az bir kaçamak birikiyor birikoyr ve bize nur topu gibi kilo olarak dönüyorartık kilo alma ve verme işinin tamamen matematik olduğuna inanıyorum aldığın kaloriden fazla yakarsan zaayıflarsın, yaktığından fazla yersen kilo alırsın. burda ben az ve yavas kilo veriyosam sebebi vücudumun günlük işlevleri dısında hiç bir aktivite içinnde bulunmaması yani spor yapmamam fazla kalori yakmamam. bilincinde olduğum halde hala kılımı kıpırdatmadığım içinde bana müstehak ağır ağır yol almak
canım nerdesinbayağıdır yazmamışsın diyetin nasıl gidiyor
aynı devam ediyor ama bugün niyetlli olduğum çin bu ay nasıl olur hiç bilemiyorum genelde her ramazan 3-4 kilo alırım o yüzden bu ramazan kilomu korusam yetter vermekte gözüm yokramazandan sonra kaldığım yerden devam
Allah kabul etsin canım ramazanda hep alırım almadan kurtarsam dersen öyle yaparsın
kilo verecem bu ramazanda dersen kilo verirsinfazla tatlı yeme yeterli bence akşamlarıda hafif yürüyüş
birde sahurda kahvaltı yap birdeyumurta haşlaması ye
ben hiç acıkmam yumurta salatası yaparım susatmıyorda
zaten hareketsizlikten kilo alıyorum saat dokuzda ve gece yiyerek kilo vermek benim için imkansız
kilo almamaksa dikkat edersem başarabileceğim bişey olabilir diye düünüyorum
ben şimdiye kadar cok kilo vercem dedim ama malesef düşünce gücü tek basına yeterlli olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?